Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkime savo draugėms II dalis

sveikos saindein buvau mieste tai mokescisu mokejau ir maisto pirkau ax.gif farso kaiusiniu kauliuku sparniuku kopustuka agurkas nu ir dar sis tas kad siandien isleidau apie 40 lt maistuij ir mokescaim 260 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2008 06 12, 09:00)
oho blink.gif tai parodyk rankine ax.gif

QUOTE(aige @ 2008 06 13, 19:08)
savitre kur ridikulio nuotraukos  bigsmile.gif

mano rankine http://public.fotki....picture003.html
nežinau ar rodys

šiandienos išlaidos 27lt bulves vistienos salykas iš iki(savaitgalio akcija) pievagrybiai, braškes batonas pienas ir 3lt vaikui megstinukas. limita nors ir viršijau bet manau kad ryt galečiau i parduotuve neiti bet busiu viena su pilvu namie tai tikriausiai užsinoresiu ko nors skanaus. tada neisiu poryt i parduotuve kai gryš MB po šelioniu su broliais
Atsakyti
savitre, grazi rankine thumbup.gif o gal istversi be parduotuves, nes leitu pranesa ryt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2008 06 13, 22:36)
savitre, grazi rankine thumbup.gif o gal istversi be parduotuves, nes leitu pranesa ryt verysad.gif

jei lis tikrai kad niekur neisiu o jei bus šilta noresis pasivaikščioti o beieškant kraitelio vaikui tai ir parduotuves pakeliui pasitaiko doh.gif
Atsakyti
sveikutes,

na ka, gavau uz maze pinigelius, tai iskart pervedziau uz telefonus, lizingus, interneta ir iskart saskaita pamazejo. dar gi reikia uz buta sumoket, o MB tvarko masina(antradieni TA baigiasi), tai jau itariu kad jam pritruks turimu pinigu, reikes pervest, tai oi kaip tirpsta mano saskaitele doh.gif ir nieko nenusipirkau tik mokesciai mokesciai mokesciai g.gif aisku liks dar, bet jau suplanavau, kad reiks uzsipirkt vistienos pigiau ir zuvies gryztant i namus is siauliu, ten zuvies bazej visada jei yra galimybe prigriebiam. aisku, jei gryzinesim pirmadieni o ne sekmadieni(dar ne si o tik kita savaitgali). na siandien dar pampersu paprasiau mamos nupirkt, nes pati i miesta nevaziavau, su maze pasilikau. bet dabar galvoju kaip jai pinigus atiduot reikes, nes grynu beveik neturiu o bankomato nera cia kaime g.gif aisku, ji megeja neimt, bet man baisiai nefaina kai ji tai daro, tai stengiuos iki paskutinio cento atiduot. jau ir tiap cia maistui nieko neisleidziam, jei tik ka nuperku tai tuoj i mano rankine ikisa pinigus, kad neleisciau atseit savu doh.gif
Atsakyti
aš vakar maistui išleidau apie 45 lt, bet tikiuos dabar kelias dienas bus ramu smile.gif
Atsakyti
sveikos biggrin.gif aš vakar neišleidau nė lito,užtad šiandien 51lt maistui(bulvės,kopūstas ,vištienos file,cibulės,miltai,aliejus,dešrelės,cukrus),dar vyksta mugė tai mažiui lėktuviuką medinį už 12lt,sesei dovaną-sagę rankų darbo už 15lt ir dar laukia mokesčiai ir vakare koncertas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2008 06 13, 22:40)
jei lis tikrai kad niekur neisiu o jei bus šilta noresis pasivaikščioti o beieškant kraitelio vaikui tai ir parduotuves pakeliui pasitaiko doh.gif

tai ar susilaikei sestadieni nuo parduotuviu?

vakar 23 lt dvd diskeliai, filmavom krikstynas, siandien 0 lt thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes, ar priimsit naujoke i savo saunu bureli? 4u.gif Reik ir man ismokt taupyt, nes gyvenu nuo algos iki algos... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(white:) @ 2008 06 16, 00:32)
Sveikutes, ar priimsit naujoke i savo saunu bureli?  4u.gif Reik ir man ismokt taupyt, nes gyvenu nuo algos iki algos...  doh.gif

sveika prisijungus 4u.gif

mes per savaitgalį išleidom apie 100 lt (šešt. buvom karmėlavoj cepelinų vagyt, o sekmadienį - kelionė į vilnių), bet visai negaila, nes pailsėjom labai gerai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(white:) @ 2008 06 16, 01:32)
Sveikutes, ar priimsit naujoke i savo saunu bureli?  4u.gif Reik ir man ismokt taupyt, nes gyvenu nuo algos iki algos...  doh.gif

Visada priimam visas 4u.gif

Savitre liuksus ridikulis . smile.gif

Savaitgalš išleidom nemažai, buvom sodyboj ( Kuktiškių miestelį turim namuką, ten vyro mama gyvena, o antras aukštas mūsų, tai galvos skausmas tikras, nes ėmėm paskolą, + remontai amžini, bet jau gražęja aplink, bet darbo ir pinigų kiek.....o dar kuro kainos doh.gif ) tai pirkom maistą , mėsą Utenos mėsos pard. truputį pigiau, varškės sūrių po 5-6 lt, sviesto 10 lt už 1 kg, na nebrangiai bet išleidau apie 200, aišku namo parsivežiau pilną maišą, tai tikrai neeisiu į pard nebent pieno ir duonos, versiuos su tuo ką turiu.
Atsakyti
nu va,nupirkau žaisla iš sm mažiui 45lt ir už siuntinį dar vieną sumokėjau 177lt,dar mokesčiai visi 600lt doh.gif dar draudimas nuskaičiuos 60lt ax.gif (o mažajį dar reik apdraust blink.gif )maisto šian dar nereik pirkt..
Atsakyti