QUOTE(Paragintoji @ 2008 06 13, 00:23)
Kita. Ar malonu visą laiką būti įtampoje? Nuolat kontroliuoti situaciją? Vadovauti ką vyras privalo padaryti ko ne? Mes visi kartais darom mums nepatinkančius darbus, tačiau man maloniau, kai pati žinau, kad juos turiu padaryti.
Žinot, vat dabar pagalvojau... pastaruoju metu forume reikia labai atrinkti kiekvieną žodį, nes jei neduok die jis bus pavartotas netinkamas, tai praktiškai garantuotai bus išvedžiotas ir išnagrinėtas nuo... iki... Jei pasakai "privalo", vadinasi vadovauji, prievartauji, dar kažką, nors iš esmės taigi tai nereiškia, kad taip ir yra, argi ne? Tai tiesiog išsireiškimas.. gal ne visai tikslus... Jei pasakai "mano", tai irgi kas nors būtinai prisikabins, kad saviniesi, engi, dar kažką... Prie ko čia kontroliuoti/... Jei aš paprašau vyro, kad blyn net nežinau, kad pvz kokias malkas sukapotų ir po to pažadu atnešti šalto alaus su sūriu, tai čia kontroliavimas? Prievartavimas? Žinoma, kabinėtis prie žodžių visuomet galima, bet ar visuomet to reikia? Negi iš tikro išskaitėte, kad kažkas kažką prievartauja, kontroliuoja?
Aš nenoriu pritaikyti labai asmeniškai Jums

bet kartais taip norėtųsi tiesiog parašyti... pagrindinė mintis dažniausiai vis tiek būna aiški, bet prisikabinimo prie žodžio ar "automatiškai" parašytos frazės deja vis tiek neišvengsi. O kartais norėtųsi
Nu žodžiu, pasibėdavojau ir gana

Šito teksto neredaguosiu, jei kam norisi prikibti, prašom

)+2008 06 13, 02:06-->
QUOTE(

) @ 2008 06 13, 02:06)
..idomu istikruju.. kaip ilgai galima "issiknisineti" bandant "suvilioti" vyra elementariems darbams.. ir ar tai viskas ko vyrams reikia? "gerumas, svelnumas, sexas"?..Heh..
Priklauso nuo to, kiek pati tingiu tą "elementarų" darbą padaryti