Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras dirba...

QUOTE(astor @ 2008 06 11, 16:13)
Sudėtinga,nes vaikutis labai judrus,viskur lenda visur lipa,plaukus išnešioja,įrankius nori paimt.Šeip netaip savus išgražinu ir tai,kai vyras namie. mirksiukas.gif

galima uzsiimti kai vaikutis miega. bus lengviau
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 06 11, 16:35)
galima uzsiimti kai vaikutis miega. bus lengviau

Vaikutis miega pora valandų ir vieno kambario butuke gyvenam.Na reik būt dirbus tokį darbą,kad suprast,plaukai,dažų smarvė ir viokie lakai,tik ne ten kur vaikutis šliaužioja.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2008 06 11, 15:35)

ne, tai nepriklauso nuo aplinkinių vertinimo... o štai savivertė, savirealizacija ir pan. Priklauso... bent jau man. Tuo metu, kai auginau vaiką, apart džiaugsmo pačiu vaiku, man buvo labai svarbu ir tai, kad aš be mamos dar esu ir žmogus, moteris, turiu teisę į poilsį, laiką tik sau, turiu savo poreikius ir teisę į jų patenkinimą ir t.t.. Ir svarbu buvo kad ir artimiausias tuo metu žmogus - vyras, tai įvertintų.

O nuo ko tas jausmas priklauso, jei ne nuo tavęs? Kaip nori - taip ir jautiesi. Teises turi visas. Vyras arba vertina arba ne. Dėl to graužtis jau vėlu. Koks yra - nepakeisi.

Atsakyti
QUOTE(Paragintoji @ 2008 06 11, 16:59)
O nuo ko tas jausmas priklauso, jei ne nuo tavęs? Kaip nori - taip ir jautiesi. Teises turi visas. Vyras arba vertina arba ne. Dėl to graužtis jau vėlu. Koks yra - nepakeisi.

Aha, tai dabar aš kaip noriu, taip jaučiuosi. Bet kas nepatyrė to tikriausiai nesupras. Ir nevėlu, niekas nevėlu kol į duobę nenuleižia. Vyras yra tik žmogus. Kaip ir aš. Pakalbėjus ir išsiaiškinus normalus vyras bent pasistengia suprasti.

Suprantat, aš nemokėjau džiaugtis vien motinystės faktu. Kai vaikui sukako metai man pritrūko žmonių, kitokios veiklos, darbo, įvertinimo. Man gal pasisekė, kad vyras mane suprato. Iš principo jis man visą laiką padėjo daugiau nei aš galėjau tikėtis, bet ir to kartais neužteko. Teko "dirbti su savimi" smile.gif Paskui pradėjau darbuotis, nesvarbu, kad naktimis, kai vaikas miegojo, bet man tai buvo atgaiva smile.gif Kažkurioj temoj jau plėčiausi apie tai, todėl nenoriu kartotis.

Aš nesu Jūs, o Jūs neste aš, todėl į tuos pačius dalykus mes paprasčiausiai žiūrime skirtingai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2008 06 11, 18:29)
Aš nesu Jūs, o Jūs neste aš, todėl į tuos pačius dalykus mes paprasčiausiai žiūrime skirtingai 4u.gif

Žinoma, Hmmm 4u.gif . Juk skirtingos mintys nereiškia, kad nesupranti žmogaus. Viskas, ką aprašėte, man pažįstama. Šiuo atveju - man tai praeitas etapas. Kažkada irgi turėjau norą vyrui paaiškinti... Man pasisekė, kad nepaliko smile.gif Kantrus buvo smile.gif . Nes noras auklėti turėtų būti tik pas mamą. Čia ne asmeniškai smile.gif , kartoju - suprantu, ką rašot ir pažįstu. Bet galvoju, kad suvokimo neįdėsi... Arba yr, arba ne... Vertina - nevertina... Vienas, rodos, angelą turi - nevertina, kitas, žiūrėk, su tokia ragana gyvena, o dar ir kaip vertina. Ir moterys taip pat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paragintoji: 11 birželio 2008 - 18:03
QUOTE(Paragintoji @ 2008 06 11, 19:01)
Bet galvoju, kad suvokimo neįdėsi... Arba yr, arba ne...

Galbūt. aš nežinau smile.gif Mano atveju man pakako atkreipti vyro dėmesį į tai, dėl ko aš jaučiuosi vienaip ar kitaip. Suprato. To ir užteko.
Atsakyti
sveikos pati pažystu labai mažai vyru kurie suprastu moterį ,o visa tai pateisina ėjimu į darbą ir pinigų uždirbimu tai neteisinga nes tu pasirinkimo neturi ir taikaisi su ta situacija kuri susidaro . Nuo to nukenčia ir jausmai ir gyvenimo kartu kokybe.
Atsakyti
QUOTE(vanda @ 2008 06 11, 19:29)
sveikos pati pažystu labai mažai vyru kurie suprastu moterį ,o visa tai pateisina ėjimu į darbą ir pinigų uždirbimu tai neteisinga nes tu pasirinkimo neturi ir taikaisi su ta situacija kuri susidaro . Nuo to nukenčia ir jausmai ir gyvenimo kartu kokybe.

Užjaučiu Tave Vanda... Linkiu, kad daugiau sutiktum supratingesnių vyrų, o labiausiai, kad tokiu taptų Tavasis...
Atsakyti

Vanda, forume reikalinga stiprybė. Ir susipažinimas su bendravimo taisyklėmis. Neišsigąskit smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paragintoji: 12 birželio 2008 - 00:20

as irgi tokiu vyru nepazistu.
Todel nusprendziau gyventi su moterim.
Pabandyk ir tu...
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.62 @ 2008 06 12, 08:08)
as irgi tokiu vyru nepazistu.
Todel nusprendziau gyventi su moterim.
Pabandyk  ir tu...

VAikinas klausyk tave vis kasdien ismeta o tu vel is naujo kaip parazitas prisijungi, jei butum kam idomus tai nebutum kasdien naujokas su savo kandziomis ir nesubrendeliskomis replikomis.
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2008 06 11, 22:24)
VAikinas klausyk tave vis kasdien ismeta o tu vel is naujo kaip parazitas prisijungi, jei butum kam idomus tai nebutum kasdien naujokas su savo kandziomis ir nesubrendeliskomis replikomis.

jezusiuka irgi ismete is gyvenimo uz savo nuomone... bet jis eme ir sugrizo
Atsakyti