Įkraunama...
Įkraunama...

7 mėnuo

pries kelione i kita menesiuka norim pasigirti, kad jau turim viena danciuka, bet ir antras neuzilgo kalsis...bet mes neropojam ir turbut neroposim, nes jau labai norim vaikscioti - lygtais suprastu, kad zmogus gime ne sliauzioti, bet vaikscioti lotuliukas.gif labai nori sita etapa prasokti kazkodel. Nieko nepadarysi...tiesa, mes visai nieko istverem nakvyne palapineje ax.gif
Sekmes ir iki susitikimo 8-am thumbup.gif
Atsakyti
Sveikuciai saunuoliai 4u.gif
Vakar buvom pas gydytoja ir stai tokie pasiekimai. Sveria milziniukas 11kg 77centimetrai ugis thumbup.gif thumbup.gif clap.gif clap.gif greitai visai vaiko nebepanesiu... jau ir taip mazokai nesioju kol is virtuves i miegamaji nueinam, rankas pakerta blink.gif Valgo MP ir visokias kosytes su mesyte taip pat nesusipykes, labai megsta sausainius ir obuoli essen.gif Su vaikstyne eina jau visur pats idomiausias brolio kambarys ten reikia zaislus numetyti biggrin.gif O sedeti dar nesedi sakau gydytojai gal masazu? O ji man tai pati masazuok nes visos masazuotojos atostogose blink.gif blink.gif Nu nieko atsises kada... Norejau mamu paklaust ar nepyksta mazyliai kai miegoti reikia? As savaji tik i miegama inesu jau dudas paleidzia lotuliukas.gif kol papo negauna tol saukia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laura79 @ 2008 07 11, 10:37)
Vakar buvom pas gydytoja ir stai tokie pasiekimai. Sveria milziniukas 11kg 77centimetrai ugis thumbup.gif  thumbup.gif  clap.gif  clap.gif  greitai visai vaiko nebepanesiu... jau ir taip mazokai  nesioju kol is virtuves i miegamaji nueinam, rankas pakerta blink.gif  Valgo MP ir visokias kosytes su mesyte taip pat nesusipykes, labai megsta sausainius ir obuoli essen.gif  Su vaikstyne eina jau visur  pats idomiausias brolio kambarys ten reikia zaislus numetyti biggrin.gif  O sedeti dar nesedi sakau gydytojai gal masazu? O ji man tai pati masazuok nes visos masazuotojos atostogose blink.gif  blink.gif  Nu nieko atsises kada... Norejau mamu paklaust ar nepyksta mazyliai kai miegoti reikia? As savaji tik i miegama inesu jau dudas paleidzia  lotuliukas.gif  kol papo negauna tol saukia lotuliukas.gif

nemenkas nemenkas tavo vyriokas thumbup.gif maniskiui jau 8 be keliu dienu tai ir vakar nuejom tai 10,3kg ir 76cm, bet 7 men buvo 10,2kg ir 75,5cm tai kaip ir nedaug beauga tai as labai tuom dziaugiuosi nes ir kaip reikia lipt i trecia auksta ir dar is parduotuves tai svorio ohoho kaip uztenka doh.gif
o kas del miego tai mum ir sunku schmoll.gif cia matyt daugelio problemele, bet as gudrauju ir ji nesu i balkona, kartais pats uzsimigdo, kartais nori but pasupamas, bet uzmiega be dideliu oziuku ax.gif o naktis ir neprasideda tol kol MP negauna lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laura79 @ 2008 07 11, 10:37)
Vakar buvom pas gydytoja ir stai tokie pasiekimai. Sveria milziniukas 11kg 77centimetrai ugis thumbup.gif  thumbup.gif  clap.gif  clap.gif  greitai visai vaiko nebepanesiu... jau ir taip mazokai  nesioju kol is virtuves i miegamaji nueinam, rankas pakerta blink.gif  Valgo MP ir visokias kosytes su mesyte taip pat nesusipykes, labai megsta sausainius ir obuoli essen.gif  Su vaikstyne eina jau visur  pats idomiausias brolio kambarys ten reikia zaislus numetyti biggrin.gif  O sedeti dar nesedi sakau gydytojai gal masazu? O ji man tai pati masazuok nes visos masazuotojos atostogose blink.gif  blink.gif  Nu nieko atsises kada... Norejau mamu paklaust ar nepyksta mazyliai kai miegoti reikia? As savaji tik i miegama inesu jau dudas paleidzia  lotuliukas.gif  kol papo negauna tol saukia lotuliukas.gif

mano mergyte zvirbliukas su taviskiu palyginus ax.gif mes jau 8 men ir 9 kg vos tempiam. mums su miegu irgi bedos, vakarais tai tik su papyciu, dienom vezime. bet dabar pradejom papycio prevencija - labai stengiuosi migdyti ne ant ranku, ne vezime ir be mamytes papycio. tai vienintele poza kad uzmigu - pati atsigulu, pasideduja ant saves ir biskuti supuoju. dazniausiai uzmiega...bet ir tai neiseiti. didele jau merga, galetu pati uzmigti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laura79 @ 2008 07 11, 11:37)

Ogogo, nu mes irgi labai mažos palyginus su jumis doh.gif , nors viską jau valgom labai gerai, dėkui Dievui thumbup.gif , o dėl miegelio, tai gal dar nenori miegot, jei taip pyksta, nes maniškė panašiai daro kai dar nesubrendus būna miegui tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(wijyte @ 2008 07 11, 15:48)
mano mergyte zvirbliukas su taviskiu palyginus  ax.gif mes jau 8 men ir 9 kg vos tempiam. mums su miegu irgi bedos, vakarais tai tik su papyciu, dienom vezime. bet dabar pradejom papycio prevencija - labai stengiuosi migdyti ne ant ranku, ne vezime ir be mamytes papycio. tai vienintele poza kad uzmigu - pati atsigulu, pasideduja ant saves ir biskuti supuoju. dazniausiai uzmiega...bet ir tai neiseiti. didele jau merga, galetu pati uzmigti  doh.gif

Mum irgi taip pavyksta mirksiukas.gif , bet kaip tokį mažuliuką merga galima vadinti doh.gif , man tai liežuvis neapsiverčia, mergytė dar, maža lėlytė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laura79 @ 2008 07 11, 11:37)
Vakar buvom pas gydytoja ir stai tokie pasiekimai. Sveria milziniukas 11kg 77centimetrai ugis thumbup.gif  thumbup.gif  clap.gif  clap.gif  greitai visai vaiko nebepanesiu... jau ir taip mazokai  nesioju kol is virtuves i miegamaji nueinam, rankas pakerta blink.gif  Valgo MP ir visokias kosytes su mesyte taip pat nesusipykes, labai megsta sausainius ir obuoli essen.gif   Su vaikstyne eina jau visur  pats idomiausias brolio kambarys ten reikia zaislus numetyti biggrin.gif   O sedeti dar nesedi sakau gydytojai gal masazu? O ji man tai pati masazuok nes visos masazuotojos atostogose blink.gif  blink.gif   Nu nieko atsises kada... Norejau mamu paklaust ar nepyksta mazyliai kai miegoti reikia? As savaji tik i miegama inesu jau dudas paleidzia  lotuliukas.gif  kol papo negauna tol saukia lotuliukas.gif

Mums su miegeliu taip pat problemos verysad.gif diena kai ateina laikas miegeliui, tai tik vezimuke gali uzmigti, o vakare dudos kol negauna MP, atrodo kris ir miegos issidaves, bet nea pavalgo ir patys tie zaidimai lovyteje su karusele doh.gif isjungiame sviesa, koki pusvalanduka paverkia, pakniurkia ir lyg tais uzmiega...bet tikslus kaip laikrodis 1-2 val nakties pradeda isteriskai verkti, panesioju, nuraminu ir vel tokiau miega...taip jau koki menesi doh.gif doh.gif nezinau ka daryti... verysad.gif

o jusu mazyliai jau visa naktele ismiega? mano maziukas tai dar 2-3 kartus keliasi papuko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dru-gelis: 13 liepos 2008 - 12:03
Sveikos

Mes jau irgi 7 men. Esam lengvutes. Tik 7,9 kg. ugid 69cm. Valgom viska. Turim 2 dantukus.
Pris miega truputi pazyzia. Migdau kartu pati atsigulusi, nes labai nori apsiversti. O tada tai jau miego nebus.
Atsakyti
Mano maziukas jau kelinta ryta pabudes lovyteje kvieciasi mane ir vis sako "mama" rytas nusvinta nuo tokiu zodziu thumbup.gif biggrin.gif biggrin.gif dantuku dar neturime, valgo kosytes ir viska ka sode randu biggrin.gif ,dar geria MP thumbup.gif labai patinka ant pilvo guleti, bando ropoti, bet nelabai moka suderinti kojyciu ir rankyciu judesius biggrin.gif biggrin.gif begioja vaikstyneje ir vaiksto kartu su mamyte uz rankyciu biggrin.gif viskas labai labai idomu ir pazinimas eina per burna ir tik pabandyk ka is ten iskrapstyti, ohoho kox balsingas pasidaro biggrin.gif visiems dalina savo nuostabia sypsena, su visais draugai smile.gif
Atsakyti
Kaip faina bigsmile.gif , mes dar nesakom MAMA, bet laabai to laukiam rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Na, mes irgi pasipasakosim mirksiukas.gif

Esam 7 su puse men. Svoris ir ugis pagal lenteles atitinka vidurki. Tai tuom ir dziaugiames. Ropinejam po kambarius drasiai, isikimbam i staliukus, neaukstas kedes, pufus, visus kitus astriakampius daiktus ir taip, gasdindami tevelius, atsistojam. Sedim puikiai. Tik jei kas labai pralinksmina, tai bekikendami griuvam atgal bigsmile.gif
Dantys du. Valgom koseles, griauziam dziuvesius, duoniukus, morkas... MP niekas neduoda, tai ir apseinam. Miegam atskiram kambary. Kartais prabundam, patriuksmaujam, kartais ismiegam iki ryto.
Zodziu, gyvenimas grazus.

O del zodziu... Jei maniske kada pasako ma-ma ar te-te ar netgi mano vardo skiemenis, tai as nemanau, kad ta ji daro suprasdama, kas tai. Tiesiog jai taip gaunas pakartoti tai, ka girdi. Ir as nemanau, kad jin jau mane vadina "mama". Viskam savas laikas.

Va ir pakalbejom.
Linkejimai visom mamytem.
Atsakyti
sveikos,musu mazulis,jau beveik 8 men,bet jau pora geru sav ropoja ir dar kaip,tik spek gaudyt,pries savaite ismoko pats atsistot tai jau ir kelis zingsnelius pats padaro isikibes i lovos krasta.su vaikstyne pervaro per visa kambari,bet sedet schmoll.gif nesedi ir net nenori,nes perdaug uzsiemes,reik ropot lipt stotis.dantuku dar neturim,valgo viska.bulvyte su mesyte,kruopienes,jogurto duodu,kefyro truputi.ir dar paragauja visada to ka mes valgom,nes jei neduosi tai ohoho koki triuksma kelia,sedi isiziojas ir laukia kada duosi ir jam.juokemes laaabai daug,kai nori valgyt tai jau sako niam niam,bet taip graudziai biggrin.gif na mum jis gyvas sidabras,visur jo pilna.kiek svere tiksliai nezinau,na virs 9kg,pas gydytoja eisim tik kita savaite.
Atsakyti
Laba mamytes 4u.gif

mano mazylis irgi jau si bei ta moka: vartaliojasi visaip kaip tik imanoma, sliauzioja i visas puses, labiausiai gaunasi atgal.. na ir bando jau ropoti, kelia uzpakaliuka, remiasi rankytem, bet viska daro atskirai, i viena niekaip nesigauna sujungti, kad atsistotu keturpescias.. vakar tik nupirkom vaikstyne, tai i prieki po truputi stumiasi kai ji kvieti pas save smile.gif sedi jau pats, bet kai nuvargsta virsta antgal ar ant sono. Be to sededamas susigalvoja, kad kur nors nuropos, tai pasiremia i prieki rankom, o kai tik bando i prieki judet ir kojas statys, plojasi su veidu i kilima lotuliukas.gif
paimtas i rankas, tai baisiai kojom makaluoja, atrodo kai pastatysi ant zemes tai ir nubegs lotuliukas.gif pradejo zaisliukus pirsciukais, o jau ne tik delnu, ciupineti; megsta juos ir i kokius kietus pavirsius garsiai padauzyt, tada man tenka ir vaistuku nuo galvos skausmo isgert doh.gif
Svorio nezinau, nes gydytoja liepe tik 9 menesiu jei viskas iki to gerai ateiti, taigi issimatavom namuose patys. Ugis 78 cm., o svoris apie 10.5 kg. Turi vaikinas 4 dantis, tai su jais nepatingi visko is eiles pagrauzt smile.gif Megina valgyt darzoviu, mesos, vaisiu tyreles, ivairias koses, bet buna dienu kai kategoriska atsisako visko kas tirsta ir geria tik piena doh.gif tai manau ilgai mums teks mokintis valgyt ..

Tai berods tiek pagrindiniu pasiekimu smile.gif
Atsakyti