Įkraunama...
Įkraunama...

7 mėnuo

Sveikos, nu mes čia gal truputuką ne į temą, nes tema kas ką moka, bet turim problemą , gal kas galit ką patart 4u.gif , mums šikniuką ir lytines lūpas kažkokiais raudonais spuogeliais išbėrė, mažoji ir kasytis bando, vadinasi niežti g.gif dabar atostogaujam, pas gydytoją negalim nueit tai gal jūs ką patarsit, gal kokį vaistuką žinot wub.gif , Sudocream nepadeda, labai dėkui visoms iš anksto wub.gif
Atsakyti
QUOTE(indruška @ 2008 07 17, 11:31)
Sveikos, nu mes čia gal truputuką ne į temą, nes tema kas ką moka, bet turim problemą , gal kas galit ką patart 4u.gif , mums šikniuką ir lytines lūpas kažkokiais raudonais spuogeliais išbėrė, mažoji ir kasytis bando, vadinasi niežti g.gif  dabar atostogaujam, pas gydytoją negalim nueit tai gal jūs ką patarsit, gal kokį vaistuką žinot wub.gif , Sudocream nepadeda, labai dėkui visoms iš anksto wub.gif

Na mano maziui tai su sikniuku viskas visada gerai, bet va seses dukrytei man atrodo lygiai taip pat buvo, tai jos apsilanke pas gydytoja, ir ji itare alergija maistui, tai skyre dvieju savaiciu kosiu dieta ir israse recepta, kad pagamintu kazkoki specialu krema tepti.. tai tik tas ir padejo. Be to paskui sese atrado misinuka kuriam butu mazyte nealergiska ir vel pradejo maitinti visokiu maistu.. na ir zinoma tas tepalas stebuklingas buvo, nes ir jai jokie sudocremai nei kiti tepalai nepadejo. Tai manau reiktu kuo greiciau pas gydytoja begt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidalina @ 2008 07 17, 12:47)
Na mano maziui tai su sikniuku viskas visada gerai, bet va seses dukrytei man atrodo lygiai taip pat buvo, tai jos apsilanke pas gydytoja, ir ji itare alergija maistui, tai skyre dvieju savaiciu kosiu dieta ir israse recepta, kad pagamintu kazkoki specialu krema tepti.. tai tik tas ir padejo. Be to paskui sese atrado misinuka kuriam butu mazyte nealergiska ir vel pradejo maitinti visokiu maistu.. na ir zinoma tas tepalas stebuklingas buvo, nes ir jai jokie sudocremai nei kiti tepalai nepadejo. Tai manau reiktu kuo greiciau pas gydytoja begt smile.gif

Na mes nebent uogyčių būsim padauginusios, o šiaip valgom MP ir nuo nirko kt jokia reakcija nebuvo pasireiškus, daba galimybės pas gydytoją nueit neturim dėl to ir prašau jūsų pagalbos 4u.gif , dėkui už nuomonę, labai laukiam kt patarimų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(indruška @ 2008 07 17, 22:22)
Na mes nebent uogyčių būsim padauginusios, o šiaip valgom MP ir nuo nirko kt jokia reakcija nebuvo pasireiškus, daba galimybės pas gydytoją nueit neturim dėl to ir prašau jūsų pagalbos 4u.gif , dėkui už nuomonę, labai laukiam kt patarimų wub.gif

as tau patarciau pabandyti patepti su benpanthen tepaliuku.mano dukrytei taip pat buvo paberta raudonais spuogeliais ir mum sis tepaliukas padejo. thumbup.gif

Papildyta:
na mes jau atsisveikinam su 7menesiuku ir keliaujam i 8-aji.sekmes jums mamos ir mazyliai! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(edita1 @ 2008 07 20, 18:18)
as tau patarciau pabandyti patepti su benpanthen tepaliuku.mano dukrytei taip pat buvo paberta raudonais spuogeliais ir mum sis tepaliukas padejo. thumbup.gif

Papildyta:
na mes jau atsisveikinam su 7menesiuku ir keliaujam i 8-aji.sekmes jums mamos ir mazyliai! thumbup.gif

Dėkui, uogyčių nebeduodu tai lyg geriau smile.gif , gal tikrai nuo jų g.gif , bet gal ir tepaliuką išbandysim drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,

Mano maziukas jau ipusejo 7 men, tuoj keliausime i 8 men. Nesniai skaudejo gerklyte, tai kelias dienas ir temperatura buvo auksta. kvieteme greitaja, tai tokia maloni daktaryte mus aplanke. labai pagalbejo. pasirodo maniskis jau apie 10 kg sveria, tai 80 eferelganas nenumuse temparaturos. israse 150 ir miksturyte nuo gerklytes. maziukas serga atopiniu dermatitu, tai nuo miksturytes vel atsirado ligute. gaila vaikucio, nes jau manem, kad su ja kaip ir susidorojome.
na o maniskis tai jau seniai sliauzia, 6 men atsistojo. namuose dabar visur jo pilna. viska pasiekia, stalcius darineja, televizoriu ir namu kina remontuoja. smagu ziuret, bet jau daug kantrybes reikia.valgom beveik visas kosytes, jau ir mesyte ragaujame.labai megsta tyreles.
vaikstuku nepirkome, nes pasitareme su pediatre, tai sake, kad jam nebutina. jis ir taip jau tvirtai atsistoja.
tik nezinau ka daryti su televizoriaus ziurejimu. g.gif doh.gif kaip tik reklama, tai taip ir sustingsta.
jau koks ciauskutis pasidare, visi namai pilni jo klegesio ir juoko. kaimynai sake laiptineje girdi, kad klegutis gyvena.
o taip tai kai sirgom, savaitele namie praleidom. susirengem iseiti i laukuti, tai visi drabuzeliai mazi. tikriausiai jau 74 cm ugio.
na tiek musus pasiekimu, susitiksim 8 men. mirksiukas.gif
Papildyta:
Dar pamirsau parasyti, kad maziukas turi jau 6 dantukus. pirmi du iskart isdygo, kai jam buvo 5 men ir 5 dienos.virsutiniai dygo vienas paskui kita, o jau sestasisi tai sunkiai. visko buv: seilejosi, piktinosis, zirziliavo, o kai jau isdygo, tai linksmutis ciauskutis pasidare.
Atsakyti
Mes irgi cia kraustomes 4u.gif Mano damacka turi viena dantuka, jau ir antras is paskos lenda. Si menesi neisim pas daktare, nes ji atostogauja. Ar normalu, kad neliepe eiti pas pavaduojancia gydytoja? Visgi man smalsu, kiek priaugom ir paaugom... Kazkokia keista ta musu daktare g.gif
Atsakyti
Na va.Atissveikinam su septintuoju menesiuku ax.gif Per si menesi taip ir neisauginom nei vieno dantuko doh.gif pradejom daug valgyt ir siandien pradejom ropot i prieki cool.gif iki pasimatymo kitam menesiuke mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2008 07 25, 19:09)
Na va.Atissveikinam su septintuoju menesiuku ax.gif Per si menesi taip ir neisauginom nei vieno dantuko doh.gif pradejom daug valgyt ir siandien pradejom ropot i prieki cool.gif iki pasimatymo kitam menesiuke mirksiukas.gif

Mes irgi kartu su jumis mirksiukas.gif , o mum kaip tik šiandien išdygo 3iasdantukas thumbup.gif ir dar du viršuje jau baltuoja bigsmile.gif , o ropot tai vis dar tik bandom blush2.gif , bet atrodo jau visai visai nebedaug iki to beliko bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Mano dukrytei jau 7,5 men, sveria 9,2kg, ūgis 76cm.
Sėdi jau tvirtai tiesia nugara, jau ir atsistoja įsikibus sofos ar kėdės. Lovytę teko nuleisti į žemiausią padėtį, kad atsistojus nepersisvertų.
Valgo daržoves su mėsyte, kruopų košes. Naktį vis dar keliasi 1 kartą. Turi 6 dantukus.

Noriu paklaust, kaip apsaugot savo mažylius, kai jie šliažioja po visur, juk visur dekučių ir kaldryčių nepritiesi, o man baisu kad nesusižeistų, nes pargriuvus.
Atsakyti
Labuki mirksiukas.gif Mums pries pora dienu stuktelejo 7 menesiukai.Sveriam 7kg. ir esam 67cm, bet vel gavom barti, kad mazai augam doh.gif Vartomes laisvai i visas puses, sukames aplink ir jau paropojam.Valgom viska - mesyte, darzovienes, koses, vaisius ir uogas tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Nefertitė7 @ 2008 07 30, 18:15)
Sveikutes,

Mano dukrytei jau 7,5 men, sveria 9,2kg, ūgis 76cm.
Sėdi jau tvirtai tiesia nugara, jau ir atsistoja įsikibus sofos ar kėdės. Lovytę teko nuleisti į žemiausią padėtį, kad atsistojus nepersisvertų.
  Valgo daržoves su mėsyte, kruopų košes. Naktį vis dar keliasi 1 kartą. Turi 6 dantukus.

Noriu paklaust, kaip apsaugot savo mažylius, kai jie šliažioja po visur, juk visur dekučių ir kaldryčių nepritiesi, o man baisu kad nesusižeistų, nes pargriuvus.

Mums dar uztenka pleduku ir kaldryciu ant zemes, bet jau pradedam ruosti grindis ropliukei lotuliukas.gif Visus daiktus iki metro aukscio reikia suslepti, laidus ypac.Ka galima aptverti pagalvem, didesniais daiktais, kuriu nenuverstu.O kad kuo maziau butu daiktu kambario plote nusprendem statyti spinta stumdomom durim per visa siena, ten talpinsim visus daiktus, iskaitant tv, kompa ir kt.Tik sunio teks ten netalpinti lotuliukas.gif Cia jau atskiras reikalas.Na, atrodo kai viska igyvendinsim bus saugu drinks_cheers.gif
Atsakyti
7 mėn sukakties proga, pasisakysim ir mes, ką mokam rolleyes.gif
Vartomės visaip, nuo nugaros ant pilvo ir nuo pilvo ant nugaros, sėdim tvirtai, ropoti neropojam, manau šį etapą gal ir praleisim, nes labai tvirtai stovim ir po truputį su mamos pagalba žingsniuojam. Stotis lovytėj irgi nebandom, bet tėveliai tam pasiruošę, pakėlė kraštą aukštai ir baisiai laukia...

Valgom daržovienes su jautiena, veršiena arba kalakutiena, grūdų košę: avižinę, grikių, sorų, pagardintas sutrintais vaisiais. Dar sukemšam sūrelių, baronkų, javainiukų ar sausainių ir šeip bandom ką ne ką iš mamos lėkštės paragauti. Mamos pieno geriam vis mažiau...Tyrelių, arbatėlių ir sulčių nemėgėja, bet bandom pamėgt.

Dantų neturim nė vieno kol kas...

Mokam spjaudantis burgzti prikandus liežuvį, sakom ačiū (kas labiau panašu i aaa), sakom ir rodom "atia" jau nuo 6 mėnesių. Iš pradžių judinom rodydamos ranką nuo peties, dabar tik plaštaką.

Pas gydytoją važiuosim tik 8mėn, tai reiktų pasisverti ir išsimatuoti patiems. ax.gif
Atsakyti