Sveikos,
pasigirsiu ir aš. Mano sūnui 7 mėnesiai ir 15 dienų šiandien. Sveria 10,5 kg ir yra 80 cm ūgio.
Ropoti pradėjo lygiai 7 mėnesio proga. Dabar tai jau varinėja kaip užsuktas. Sėdėti jam nepatinka, nors šiaip pasodintas atrodo sėdi, bet pats tyčia nugarą išriečia ir ant pilvo verčiasi. Bando griebtis į daiktus ir kažkiek stotis, bet ne per daug jis to nori. Pastatytas prie sofkės ar lovytėj ilgai ir nuobodžiai stovi, siūbuoja, kai netingi kelis žingsnius žengia. Laikomas už rankų žygiuoja.
Tą pačią pirmą 7 mėnesio dieną išdygo 2 dantys. Tai juos ir augina. Nepastebėjau nei prieš nei po jokių pašalinių neramumų. Tik labai daug kandžiojasi. Kojų pirštus, nosį, rankas, mano kojas ir rankas.
Pabunda beveik visada vieną kartą per naktį. Užvalgo mišinuko ir vėl miega. Miegoti užsimano apie 20-21 val, o keliasi apie 6-7.
Valgo rytais skystą geriamą košę, apie 11-12 vaisių tyrelę. Per pietus mėsos košes. Idealiai sumaltą, nes kiekvienas gabaliukas jam skatina vėmimą. Po pietų išgeria mišinuko, vėliau vėl skystos košės. Vakarą baigia koše, jas labai dažnai keičiu. Nuo avižų, ryžių piurė iki ruginių, miežinių. Neseniai iš puoduko paragavo rūgpienio, tai dabar karts nuo karto duodu, bet pats puodelio nelaiko ir nelabai aš jam kišu.
Dėl šnekos, tai aš nebandau klausyti ką jis šneka, nes šneka daug ir beveik visada: oi, tetia, papa, mama, baba, dada, ooo. Vienu žodžiu prasmės jo žodžiuose aš neieškau.
Ant puodo net nebandžiau sodinti, net neturim mes tokio dalyko. Kažkaip man smarkiai per anksti atrodo, kol vaikas dar nesuvokia, kas su juo vyksta.
Labiausiai atakuoja laidus ir techniką, stalčius.
Tai vat tiek apie tą mano vaiką.