QUOTE(armi06 @ 2008 09 21, 21:41)
labas vakarelis mes irgi jungiames prie jusu mums rytoj jau7menesiukai. Musu pasiekimai:turim2dantukus ir laukiame dar2,ciauska sneka savo pauksciu kalba megsta spygauti,pries savaite ismoko atsistoti ir jau3dienos kaip pats sedi nors dar svirduliuoja bet nieko greit sedes stabiliai

,ropoja ir greit pasiekia tai ko jam reikia ir ko ne, valgo dar mp ir diena darzoviu kose o vakare avizu,ryziu koses, tyreles, obuoliukus, tik va butu viskas idealu jei naktim jis miegotu jau12dienu esu praktiskai be miego nakti keliuos i valanda po2-3kartus nes pabunda ir zirzia tai net nezinau ar cia mano vienos toks vaikas ar ir jusu tokie neramus, visgi kalasi dantukai tai galvoju arba jie cia kalti arba pilvukas nes pastebiu kaip traukioja kojytes prie pilvelio

Tai tiek
beja
mabi as irgi galvoju jau maziuka sodint ant puoduko nors kazi ar supras ka reikia daryti,tarybinej literaturoj kazkaip netycia buvau skaicius kad net4men vaika galima sodint bet atsargiai kad jis neisigastu
ne tik tavo neramus

maniskis is vis pabludo

visada budavo neramus, bet bent jau naktim tai miegodavo labai

o dabar ,kad prasidejo (mazdaug pora savaiciu pries pirmo dantuko islindima ) - uzmiega 23.30 ,pamiega su prabudimais ,kai soske iskrinta iki kokios 1 val nakties ,o paskui prasideda klykimas nuo 1.oo iki 3.00

paskui kuo ramiausiai uzmiega iki 9.00 ryto . na visa tai nurasau dantukams ir galvoju,kad tik greiciau isdygtu
o musu pasiekimai- turim 1 dantuka, dabar jau sveriam 10.3 kg , lygiai 7 men pradejo ropoti, sekancia diena atsistojo isikibes i lovyte, 7,5 men pradejo pats atsisesti is gulimos padeties ( bet retokai- geriau verciasi ant pilvo ir tada jau sedasi ). tikrai nekalba ,kaip kaikuriu cia rasanciu vunderkinai

tik sako skiemenis tokius kaip te-te, ba-ba ,ma-mam, oho ,o ir t.t. labai nenori kramtyti darzoviu koses- tai vos 100g sumaitinu , megsta kruopu koses-isskyrus avizu.valgo hipp jogurta,varskyte, duodu pagrauzti obuolio ir barankos . labai megsta misini ( cia po to ,aki pakeitem i milumil3 )

nori valgyti pats- girebia uz saukstelio ir kisa i burna pats