Įkraunama...
Įkraunama...

7 mėnuo

[quote=_gelyte_,2008 10 16, 12:08]
Labukas. Na mano vaikas 3d.jaunesnis uz tavaji. Mum pediatre sake nuo 8men.duot varske,bet paciai gamint is kefiro. Siaip nesu nusistacius pries "miau"ir kitus varskes gaminius,bet gal kol kas bandysiu pati gamint varske ir maisyt su bananu ar vaisiu tyrele. Zalias obuolis nepatinka mano leliukui. O kokio svorio tavo mergyte?
Papildyta:
RSebes,musu suneliai gime ta pacia diena drinks_cheers.gif . Mano ir nesliauzioja,bet labai nori,nelabai sedi. Dantukai apasioj jau tuoj pasirodys smile.gif . Na pas mus svoris nemazas virs 12kg,ir virs 75cm ugis.

aha ta pacia diena thumbup.gif , na maniskis tai sveria 9.4kg, o ugis tik 68.5 g.gif na bet pasivysim ir jus rolleyes.gif jau bandom sliauzt, bet tik uzpakalis su kojom kyla, o rankas nezino dar kaip det mirksiukas.gif nu gal ismoks rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RSebes: 23 spalio 2008 - 16:16
pasakosiu musu nutikima vakar. atsiveziau vezima i virtuve, isodinau dukryte, prisegiau dirzu per juosmeni, daviau baranka grauzti. plaunu plaunu sau indus, atsisuku blink.gif blink.gif blink.gif , o mazoji stovi sau vezime isikibusi i atlosa. garbes zodis vos nenugriuvau.
idomiausia, kad ji dar neatsiseda pati. nors pasodinta issedi kol jai nenusibosta(gali ir 20min.) wink.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzekse @ 2008 10 23, 17:42)
pasakosiu musu nutikima vakar. atsiveziau vezima i virtuve, isodinau dukryte, prisegiau dirzu per juosmeni, daviau baranka grauzti. plaunu plaunu sau indus, atsisuku blink.gif  blink.gif  blink.gif , o mazoji stovi sau vezime isikibusi i atlosa. garbes zodis vos nenugriuvau.

thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes.noreciau as taip pat prie jusu prisideri musu vyrukui jau 7men ir 15d jau tvirtai sedim labai daug ka valgom,kai tevelis ateina valgyti pietu mazasis butinai su vaikstyne prisistato prie lekstes lotuliukas.gif nes mat ir jam reikia paragauti lotuliukas.gif turim du dantukus jau.
Atsakyti
QUOTE(Dzekse @ 2008 10 23, 18:42)
pasakosiu musu nutikima vakar. atsiveziau vezima i virtuve, isodinau dukryte, prisegiau dirzu per juosmeni, daviau baranka grauzti. plaunu plaunu sau indus, atsisuku blink.gif  blink.gif  blink.gif , o mazoji stovi sau vezime isikibusi i atlosa. garbes zodis vos nenugriuvau.
idomiausia, kad ji dar neatsiseda pati. nors pasodinta issedi kol jai nenusibosta(gali ir 20min.) wink.gif  tongue.gif  tongue.gif

clap.gif thumbup.gif clap_1.gif
Papildyta:
QUOTE(NULIUDUSI @ 2008 10 23, 22:19)
Sveikutes.noreciau as taip pat prie jusu prisideri musu vyrukui jau 7men ir 15d jau tvirtai sedim labai daug ka valgom,kai tevelis ateina valgyti pietu mazasis butinai su vaikstyne prisistato prie lekstes lotuliukas.gif nes mat ir jam reikia paragauti lotuliukas.gif turim du dantukus jau.

sveiki
mus vaikutis ir labai nori visko paragaut smile.gif
Atsakyti
Dukrytei greitai astuoni menesiukai. Sedeti sedi pasodinta, bando sliauzti tai atbulom, tai i prieki. Pries pora dienu atsistojo lovyteje smile.gif . Turi du dantukus ir dabar atrodo kalasi virsuje. Tai siomis dienomis su ja yra kas veikti doh.gif .

Valgo nakti du kartus misinuka. Ryte Milupos grudu kosyte, ypac patinka su sokolado gabaliukais kuri yra. Per pietus - darzovienes, pavakariams tyreles , vakarienei - grudine kose , 21- 21,30 misinuko ir labanakt biggrin.gif . Noriai grauzia baranka, obuoli . Duodu jau ir varskytes smile.gif
Atsakyti
Na maniskis irgi blogai miegai, keliasi kelissyk unsure.gif Kazi ar cia taip ir turi buti?Ar nuo dideliu ispudziu per diena, nakti bludija? ax.gif
Atsakyti
sveikos visos mano berniukui taj 7 men ir 5 dienos,turi keturis dantukus apacioje thumbup.gif
labai megsta pieniskas tyreles su bananais,bet ir siaip visas tyreles, kosytes valgo biggrin.gif
pasodintas labai jau trumpai isedi virsta i sonus taj reikes vaziuoti pas gydytoja gal kokiu masazu paskirs,nes labai jau man neramu unsure.gif
Atsakyti
O kiek kartu jusu maziukai valgo per nakti ? Ar gydytojai del to nieko nesako g.gif . Nes mes kai buvom pries menesi sake, kad negerai, kad musu maziuke tiek valgo per nakti, bo skrandukas neturi kada ilsetis g.gif
Atsakyti
QUOTE(veiva @ 2008 10 24, 12:01)
O kiek kartu jusu maziukai valgo per nakti ? Ar gydytojai del to nieko nesako  g.gif . Nes mes kai buvom pries menesi sake, kad negerai, kad musu maziuke tiek valgo per nakti, bo skrandukas neturi kada ilsetis  g.gif

Va, cia tai manau gydytoja siek tiek neteisi: nakti negerai valdyti yra tik del dantuku, kad neatsirastu tas vadinamas "Buteliuko sindromas". O skrandukui tai itakos neturi, juk nuo pat gimimo nakti kudikiai valge, ir tada matot skrandziui nieko tokio, o jau dabar tai negerai pagal gydytoja g.gif
Taip mano mamos laikais gydytojai liepdavo nuo gimimo nakti 6 valandas neduoti vaikui valgyti, kad skrandukas pailsetu blink.gif absurdas kazkoks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukasx @ 2008 10 24, 14:09)
Va, cia tai manau gydytoja siek tiek neteisi: nakti negerai valdyti yra tik del dantuku, kad neatsirastu tas vadinamas "Buteliuko sindromas". O skrandukui tai itakos neturi, juk nuo pat gimimo nakti kudikiai valge, ir tada matot skrandziui nieko tokio, o jau dabar tai negerai pagal gydytoja  g.gif
Taip mano mamos laikais gydytojai liepdavo nuo gimimo nakti 6 valandas neduoti vaikui valgyti, kad skrandukas pailsetu  blink.gif absurdas kazkoks  doh.gif

As sutinku drinks_cheers.gif Nezinau kaip su misinukais, bet as pati maitinu mazyle ir ji keliasi 2-3 (buna ir daugiau) kartus valgyt, nors kartais jauciu kad tik prisiglaust. Mazesnei uztekdavo 1-2 kartu, o dabar dazniau, nes ryskiai ja dantukai erzina - pradejo dygt vienas po kito doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukasx @ 2008 10 24, 14:09)
Va, cia tai manau gydytoja siek tiek neteisi: nakti negerai valdyti yra tik del dantuku, kad neatsirastu tas vadinamas "Buteliuko sindromas". O skrandukui tai itakos neturi, juk nuo pat gimimo nakti kudikiai valge, ir tada matot skrandziui nieko tokio, o jau dabar tai negerai pagal gydytoja  g.gif
Taip mano mamos laikais gydytojai liepdavo nuo gimimo nakti 6 valandas neduoti vaikui valgyti, kad skrandukas pailsetu  blink.gif absurdas kazkoks  doh.gif

Ir dar, berods, misinukas ar visokios arbatos, sultys nakti labiau kenkia dantukams, nei MP ax.gif
Atsakyti