Įkraunama...
Įkraunama...

7 mėnuo

QUOTE(ritukasx @ 2008 10 24, 14:47)
Ir dar, berods, misinukas ar visokios arbatos, sultys nakti labiau kenkia dantukams, nei MP  ax.gif

Na, cia tai net neverta gincytis. Faktas mirksiukas.gif
Atsakyti
o mano mažikė, ypač dabar kai serga, labai jau nori mamos šilumos.Nes kai aš ją nešioju nusuktą nuo savęs, tai visa persikreipia ir sukasi į mane. Nori prisiglausti wub.gif . Taip pat ir naktimis, pravirksta dėl to kad nori nusiraminimo prie mamos.
Atsakyti
QUOTE(merlina @ 2008 10 24, 15:15)
o mano mažikė, ypač dabar kai serga, labai jau nori mamos šilumos.Nes kai aš ją nešioju nusuktą nuo savęs, tai visa persikreipia ir sukasi į mane. Nori prisiglausti wub.gif . Taip pat ir naktimis, pravirksta dėl to kad nori nusiraminimo prie mamos.

Musu lygiai tas pat. Mes nuo praejusio antradienio sirgom, temperatura auksta ir dar pirma karta vaikiukui, tai gulejo kaip lapas, bet tik pas mane verysad.gif Taip gaila mazyles buvo. Ir naktimis pamiegodavo tik salia. Blogai jautesi, reikejo silumos ir saugumo manyciau. Va jau nuo pirmadienio sveika, tai ir lovyte savo vel miela. Jei kas butu pasakoje, buciau sakius - nesamone, mamyciu ismislai, o va paciai taip atsitiko. Vaikiukai zino ko jiems reikia.
Atsakyti
[quote=x.jurga,2008 10 21, 15:12]
[quote=edditka,2008 10 17, 18:26]
[Labukas. As dar visai naujoke. wub.gif Bet labai susidomejau kaip ta varskyte daryti. Mano suneliui jau 7 men. Plikomos kosytes jam jau atsibodo, nes gana nuo anksti jas pradejo valgyti. smile.gif Tai manau kad ir mums jau atejo laikas pabandyti varskytes tik is parduotuves dar bijau duoti. smile.gif O koki pienuka jus rauginate?
[/quote]
As tai darau iskart is kefiro.
Atsakyti
Sveiki. Kazkaip paskaicius neramu pasidare, kad per mazai svorio turim - truputi virs 8kg ax.gif Ryte valgom Milupos kose, pietums mesyte su darzoviene, vakare vaisiu tyrele. Galvoju, gal reikia vaisiu tyrele perkelti i pavakarius, o vakarienei dar kosytes duoti g.gif ir kada tik atsiranda poreikis, ragaujam MP. Naktimis tai tas pat, daznai nori prie kruties prisiglausti. Vyrukas jau ropoja, lovyteje atsistoja, dazniau atsiklaupia, kartais pats atsiseda. Kad tiek jau mokam, manau padejo masazas. Po jo mazylis labai sustras pasidare. Dar turim du dantukus apacioje, laukiam nesulaukiam kada virsuje isdygs. Tai tiek. Visiems linkiu grazios ir prasmingos dienos drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerenata @ 2008 10 27, 12:59)
Sveiki. Kazkaip paskaicius neramu pasidare, kad per mazai svorio turim - truputi virs 8kg  ax.gif  Ryte valgom Milupos kose, pietums mesyte su darzoviene, vakare vaisiu tyrele. Galvoju, gal reikia vaisiu tyrele perkelti i pavakarius, o vakarienei dar kosytes duoti  g.gif

O tai jus vaisiu tyrele duodat, kaip atskira maitinima? Jeigu taip, tada aisku, kad jam vakare per mazai maistuko, manau kosyte nepamaisytu 4u.gif
Be to, vaisiu tyreles yra tik kaip paskanavimas tarp maitinimu, ir jokiu budu ne kaip atskiras pilnavertis maitinimas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritukasx: 27 spalio 2008 - 12:08
QUOTE(Nerenata @ 2008 10 27, 12:59)
Sveiki. Kazkaip paskaicius neramu pasidare, kad per mazai svorio turim - truputi virs 8kg  ax.gif  Ryte valgom Milupos kose, pietums mesyte su darzoviene, vakare vaisiu tyrele. Galvoju, gal reikia vaisiu tyrele perkelti i pavakarius, o vakarienei dar kosytes duoti  g.gif  ir kada tik atsiranda poreikis, ragaujam MP. Naktimis tai tas pat, daznai nori prie kruties prisiglausti. Vyrukas jau ropoja, lovyteje atsistoja, dazniau atsiklaupia, kartais pats atsiseda. Kad tiek jau mokam, manau padejo masazas. Po jo mazylis labai sustras pasidare. Dar turim du dantukus apacioje, laukiam nesulaukiam kada virsuje isdygs. Tai tiek. Visiems linkiu grazios ir prasmingos dienos  drinks_cheers.gif

O ko nerimaujat? Mes irgi sveriam 8200g. drinks_cheers.gif Dukryte gime mazute, bet man mama sake, kad musu seimoj visi iki metu mazai sverem, as metuku budama 10kg, o uzaugau ohoho lotuliukas.gif
Musu dukriukas nepuola labai nei ant kosyciu, nei ant tyreliu - sakyciau labai mazai suvalgo, o ka daryti, per prievarta negrusiu, po to didesniu problemu bus. Taip ir pratinames po truputi. Bet MP kerta kiek nori biggrin.gif

O tyrele turetu buti tik pasiskaninimui, o ne kaip atskiras maitinimas.
Siaip pakalbekit su savo pediatre, bet kaip matau jusu vaikiukas guvus, aktyvus, tai lai ir auga savo tempu mirksiukas.gif
Atsakyti
laba
Mes šiandien ėjom pas gydytoją, kadangi vis nepasveikstam verysad.gif . Tai tuo pačiu pasisvėrėm ir pasimatavom. taigi mūsų svoris 8,300g ir ūgis 70cm smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(merlina @ 2008 10 27, 23:19)
laba
Mes šiandien ėjom pas gydytoją, kadangi vis nepasveikstam verysad.gif . Tai tuo pačiu pasisvėrėm ir pasimatavom. taigi mūsų svoris 8,300g ir ūgis 70cm smile.gif .

drinks_cheers.gif mūsų 8,200g ir 69cm biggrin.gif

Ir sveikit kuo greičiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spanguolia :): 28 spalio 2008 - 09:01
Sveiki 4u.gif

Siandien musu bernuzeliui lygiai 7 menesiai 4u.gif
Per viena menesi labai daug ismoko musu kleckas lotuliukas.gif : pats atsiseda ir sedi; pats atsistoja lovytej ir stovi gana ilgai; stoveti labiau megsta nei sedeti; po truputi sliauzoja, o prisliauzus koki stala ar lova, tai iskart bando stotis prisiremdamas, tai vieno jau neimanoma palikti nei sekundei, nebent lovytej ar supynej; isdygo du dantukai; megsta masaziukus ir manksteles; jau istiesia rankutes, kai prieina mamyte ar tevelis paimti ant ranku; daug sypsosi, juokiasi lotuliukas.gif ; labiau domisi buitiniais daiktais, nei savo zaisliukais (matyt jie greit nusibosta), viska siekia, traukia, ima, ragauja, pleso ax.gif ; maziuko kalba taip pat tobuleja: abababa, mamama, vava... smile.gif O tokiu garsu kaip agu-gu-gu taip ir neteko isgirsti rolleyes.gif
Pradejom ragauti darzovienes ir grudu kosytes, bet ir toliau MP skaniausias thumbup.gif . Neuzilgo ir mesytes ragausim.
Si ketvirtadieni eisim pas gydytoja, tai suzinosim kiek sveria ir koks ugis 4u.gif

Papildyta:
Beje, idomu butu suzinoti, kada Jusu leliukams dare kraujo ir slapimo tyrimus? 4u.gif
Mums 7 menesiai, o dar nieko nedare, tik skiepai ir viskas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritukasx: 28 spalio 2008 - 09:25
na as ir pritariu kad vaisiai ir vaisiu tyreles tik paskanavimui smile.gif mes vakare valgom 100g grudu kosytes ir 100ml pienuko, tai visa nakty ismiega biggrin.gif tikapklostyt vis reikia,nes nusispardo... bigsmile.gif
na mums jau siandien 8men, tad paliekam jus ir keliaujam prie 8-oku biggrin.gif lauksim ir jusu prisijungiant y paaugusiuju grupe... mirksiukas.gif aukit ir nesirkit 4u.gif
Atsakyti
sveiki,
QUOTE(RSebes @ 2008 10 28, 11:29)
lauksim ir jusu prisijungiant y paaugusiuju grupe... mirksiukas.gif  aukit ir nesirkit 4u.gif

aciu, ir jus sveiki ir laimingi aukit smile.gif

mano berniukui jau beveik pusastunto menesio, o tikriausiai dar nei 8 kg nesveria... (7 men svere 7.5 kg, ugis - 70 cm). nelabai valgus tas musu leliukas... (iskart misinuko tik 150 ml isgeria, labai retai kada 180 ml...) bet labai judrus, zvalus, linksmas. jau pats atsiseda ir ilgai issedi, pats atsistoja, ropoja... pradejo daugiau "sneketi", ciauska per dienas lupukes atkises lotuliukas.gif sako "tu","du", "ne", "ajajai..." smile.gif
bet jau koks siandien verksniukas... tai toks dar niekada nebuvo... verysad.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(ritukasx @ 2008 10 28, 11:27)
Beje, idomu butu suzinoti, kada Jusu leliukams dare kraujo ir slapimo tyrimus?  4u.gif
Mums 7 menesiai, o dar nieko nedare, tik skiepai ir viskas  g.gif

mums kraujo tyrima dare ligoninej gal antra diena po gimimo ir kai buvo 4 menesiai, o slapimo tyrimo ir dar niekada nedare...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliuko_mama: 28 spalio 2008 - 10:55