Įkraunama...
Įkraunama...

7 mėnuo

Sveikutes 4u.gif

nors mūsų mažylė tvirtai stovi, bet nelabai tvirtai sėdi ax.gif Ropoja kasdien vis greičiau ir mandriau biggrin.gif bet apie puoduką aš dar negalvoju - aš dar manau per anksti, ji nesupras kas čia per reikalas blush2.gif Teko gyvent JAV, tai ten išvis mūsų nesuprastų mirksiukas.gif bet nebūtina mums elgtis kaip jie, bet ... yra ir pas juos tiesos.
Aišku kiekviena mama stebi savo mažiuką ir turbūt jaučia ir mato kada jos vaikiukui laikas. Mano mažylei tikrai dar ne laikas. Luktelsiu dar mirksiukas.gif
Atsakyti
As tai irgi nenoriu labai skubeti su tuo puoduku, dar net nenusipirkom mes jo ax.gif Tuo labiau, kad mano mazius stoveti labiau megsta nei sedeti, tai gal net neiseitu jo dabar pasodinti ant puoduko g.gif Beje, mes naudojam medziagines siutas sauskelnes, kas mums turetu paspartinti susidraugavima su puoduku smile.gif
Man tik siaip idomu buvo suzinoti, kaip kitos mamos daro 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukasx @ 2008 11 05, 20:33)
As tai irgi nenoriu labai skubeti su tuo puoduku, dar net nenusipirkom mes jo  ax.gif Tuo labiau, kad mano mazius stoveti labiau megsta nei sedeti, tai gal net neiseitu jo dabar pasodinti ant puoduko g.gif Beje, mes naudojam medziagines siutas sauskelnes, kas mums turetu paspartinti susidraugavima su puoduku  smile.gif
Man tik siaip idomu buvo suzinoti, kaip kitos mamos daro  4u.gif

drinks_cheers.gif mūsų panelė lygiai taip pat - geriau stovės nei pasėdės 4u.gif

kaip jums sekasi su tomis sauskelnėmis? kaip mamytei, ar neapsunkina?
Atsakyti
Mes tai irgi dar negalvojam apie puoduką. Vyresnėlę pradėjom sodin nuo 1,5metų. Bet jau suprasdavo ko iš jos norim ir lengvai priprato sudinama thumbup.gif O tokiam mažiukui visiškai vienodai šviečia kad jį sodini ant puodo. Bet sveikintinos mamyčių pastangos thumbup.gif . gal ir mes pabandysim, bet reikia išmokt tvirtai sėdėt ir stovėt smile.gif
Mano mažosios paskutinis bajeris tai visą šią savaite skiemenuoja ma-ma. Nors ir tai netikrasis žodis mama, bet man visvien labai gražu wub.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 11 05, 22:54-->
QUOTE(spanguolia smile.gif @ 2008 11 05, 22:54)
kaip jums sekasi su tomis sauskelnėmis? kaip mamytei, ar neapsunkina?

Su siom sauskelnem sekasi puikiai, tikrai neapsunkina, gi jos ne tie vystyklai, kurios musu mamos ir mociutes naudojo ax.gif Dabar medziagines sauskelnes tokios pat kaip vienkartines, skirtumas tik tas kad jos is naturaliu medziagu, ne taip kaista, sunta, sveikiau kudikiui thumbup.gif

QUOTE(merlina @ 2008 11 06, 00:38)
Mes tai irgi dar negalvojam apie puoduką. Vyresnėlę pradėjom sodin nuo 1,5metų. Bet jau suprasdavo ko iš jos norim ir lengvai priprato sudinama thumbup.gif  O tokiam mažiukui visiškai vienodai šviečia kad jį sodini ant puodo. Bet sveikintinos mamyčių pastangos thumbup.gif . gal ir mes pabandysim, bet reikia išmokt tvirtai sėdėt ir stovėt smile.gif
Mano mažosios paskutinis bajeris tai visą šią savaite skiemenuoja ma-ma. Nors ir tai netikrasis žodis mama, bet man visvien labai gražu wub.gif

Kazkur rasoma, kad jau 18 menesiu vaikai puikiai supranta kas tas puodukas ir kam jis reikalingas, todel bandysim iki to laiko jau susidraugauti su puoduku smile.gif
Beje, maniskis irgi moka sakyti ma-ma, kartais net rekdamas garsiausiai sako ma-ma-maaa-ma!!!...nors ir nesamoningai, bet tikrai gera tai girdeti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukasx @ 2008 11 06, 09:40)
Su siom sauskelnem sekasi puikiai, tikrai neapsunkina, gi jos ne tie vystyklai, kurios musu mamos ir mociutes naudojo  ax.gif  Dabar medziagines sauskelnes tokios pat kaip vienkartines, skirtumas tik tas kad jos is naturaliu medziagu, ne taip kaista, sunta, sveikiau kudikiui  thumbup.gif
Kazkur rasoma, kad jau 18 menesiu vaikai puikiai supranta kas tas puodukas ir kam jis reikalingas, todel bandysim iki to laiko jau susidraugauti su puoduku  smile.gif
Beje, maniskis irgi moka sakyti ma-ma, kartais net rekdamas garsiausiai sako ma-ma-maaa-ma!!!...nors ir nesamoningai, bet tikrai gera tai girdeti  wub.gif

O kur yra pirkt tokių sauskelnių. Norėčiau išbandyti bigsmile.gif .
O dėl sėdėjimo ant puoduko, aš tai ir sakau kad nuo 18mėn. vaikutis pats pradeda suvokti ką ant to puoduko daryti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merlina @ 2008 11 06, 12:32)
O kur yra pirkt tokių sauskelnių. Norėčiau išbandyti bigsmile.gif .
O dėl sėdėjimo ant puoduko, aš tai ir sakau kad nuo 18mėn. vaikutis pats pradeda suvokti ką ant to puoduko daryti mirksiukas.gif

Jeigu pati nesiuvi, tai nusipirkti tokiu sauskelniu galima tik keliose vietose internete ir yra pora parduotuveliu Vilniuje ir viena Kaune smile.gif Taigi ju galima pasiziureti ir nusipirkti siose svetainese:
EKOMAMA
EKOVAIKAI
RASAKILA

Taip pat galima cia isigyti, viena forumiete is Kauno siuna labai fainas (pas ja daug pigiau gaunasi). Pagal jos pamokas ir as ismokau pasisiuti tokiu sauskelniu, nes pirktines yra gana brangios ax.gif
Dar perkant pacias sauskelnes, reikia butinai isigyti ir prilaikancias vilnones kelnaites, kurios sulaiko dregme ir siluma, nes be ju labai greitai suslaps drabuzeliai smile.gif

Na va, prireklamavau as cia blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritukasx: 06 lapkričio 2008 - 11:45
QUOTE(ritukasx @ 2008 11 06, 11:42)
Jeigu pati nesiuvi, tai nusipirkti tokiu sauskelniu galima tik keliose vietose internete ir yra pora parduotuveliu Vilniuje ir viena Kaune  smile.gif Taigi ju galima pasiziureti ir nusipirkti siose svetainese:
EKOMAMA
EKOVAIKAI
RASAKILA

Taip pat galima cia isigyti, viena forumiete is Kauno siuna labai fainas (pas ja daug pigiau gaunasi). Pagal jos pamokas ir as ismokau pasisiuti tokiu sauskelniu, nes pirktines yra gana brangios  ax.gif
Dar perkant pacias sauskelnes, reikia butinai isigyti ir prilaikancias vilnones kelnaites, kurios sulaiko dregme ir siluma, nes be ju labai greitai suslaps drabuzeliai  smile.gif

Na va, prireklamavau as cia  blush2.gif

Reklama kartais sveika, o pasirinkimo teisė visvien palieka kiekvienam mirksiukas.gif . na pasižiūrėjau nuorodėles. Bet labai išgasdino kaina blink.gif . Gal galėtum nurodyti kontaktus tos mamytės kuri pati siuva ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(merlina @ 2008 11 06, 14:21)
Reklama kartais sveika, o pasirinkimo teisė visvien palieka kiekvienam mirksiukas.gif . na pasižiūrėjau nuorodėles. Bet labai išgasdino kaina blink.gif . Gal galėtum nurodyti kontaktus tos mamytės kuri pati siuva ax.gif .

Taip, kaina tikrai ne maza, ypac tu bambukiniu, kanapiniu, nes Lietuvoj tokiu medziagu kol kas nelabai rasi. O tos, kurios pacios siuva, tai is flaneles ir frotiniu audiniu ax.gif STAI CIA rasi tas namie siutas sauskelnytes thumbup.gif
Bet dar reiktu pagalvoti apie vilnones kelnaites, nes jas irgi reiktu nusimegzti arba is vilnonio megztinio pasisiuti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(merlina @ 2008 11 06, 00:38)

thumbup.gif Mūsų mažylė irgi antradienį atsikėlė ir iš pat ryto pradėjo mamsėti lotuliukas.gif Man net šiurpas per nugarą perbėgo iš džiaugsmo thumbup.gif Galvojau ai nesąmoningai, bet vakar ji buvo su močiute ir kai aš parėjau ji sukasi į mane ir kartoja ma-ma-ma-ma ... mes su mama susižvalgėm, pasišypsojom. Reikėjo dar truputį išeit - parėjau, ji vėl tą patį. Vakare vyrui nesako mamama, o atėjo pas mane ir kartoja mamamam. Tai net ir nežinau - kažkaip gal dar nelabai galėtų sąmoningai suvokti kas kur, na bet tokie sutapimai labai pradžiugina. Vis tik ji juk mūsų pirmagimė wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sakykit, mamytes, o kaipgi jusu mazuliai naktim miega? Ar yra cia tarp musu maziuku, kurie nebevalgo nakti ir ismiega bent iki 5-6 val. ryto? ax.gif Jei yra tokiu, tai isduokit paslapti, kaip prailginti vaikiuko miega be valgymu nakti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukasx @ 2008 11 06, 19:23)
Sakykit, mamytes, o kaipgi jusu mazuliai naktim miega? Ar yra cia tarp musu maziuku, kurie nebevalgo nakti ir ismiega bent iki 5-6 val. ryto?  ax.gif Jei yra tokiu, tai isduokit paslapti, kaip prailginti vaikiuko miega be valgymu nakti?  4u.gif

Mes tai valgom valgom valgom essen.gif essen.gif essen.gif
Iki 5 mėn buvo ramu naktimis ir išsimiegodavom liuksiškai thumbup.gif o nuo 5 mėn ėmė ir pakeitė mūsų vaikiuką kažkas biggrin.gif
Tikiuosi greit pasikeis mirksiukas.gif
Mums liko 3 dienos iki 8'to mėnesiuko biggrin.gif
Atsakyti