Įkraunama...
Įkraunama...

7 mėnuo

QUOTE(ritukasx @ 2008 10 31, 15:53)
Tai siandien is ryto ejom darytis, vai kaip skaudejo mano ziukiui - jis verke, ir as viduje verkiau, kad pati prisiprasiau kad jam ta skausma darytu  blush2.gif Gerai, kad jis paverke, tik kol eme kraujuka is pirsto, po to nustojo  smile.gif

Beje suzinojom, kad sveriam 9,3 kg ir esam 72 cm ugio  lotuliukas.gif

Oho kokie jus saunuoliai uzaugot thumbup.gif 4u.gif

Oi zinau kaip skauda sirdy del vaikiuko, bet as tada susikaupiu "suimu save i rankas" kad tik dar ir dukryte mano nerimo nejaustu, kad jai stipriau butu wub.gif

Na, kuo geriausiu jums rezultatu thumbup.gif
Atsakyti
labas mamytes smile.gif
turiu berniuka 7men, ir jis dar nesedi man sad.gif
zinau kad jie tinginiukai... 4u.gif beje gime man tamsiu plaukuciu sviesio blakstienytem, siuo metu visas sviesus kaip ir blakstienos. ar yra tuikimybe kad jos patamses????????????????? g.gif
nes jam jau 7men
Atsakyti
na mes ir dar nesedim..ir nesivartom.....nors gal ne visai tiesa...buvom kelis kartus netychia apsiverte ir viskas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Muskatine69 @ 2008 11 02, 21:55)
labas mamytes smile.gif
turiu berniuka 7men, ir jis dar nesedi man sad.gif
zinau kad jie tinginiukai... 4u.gif  beje gime man tamsiu plaukuciu sviesio blakstienytem, siuo  metu visas sviesus kaip ir blakstienos. ar yra tuikimybe kad jos patamses?????????????????  g.gif
nes jam jau 7men

labas muskatine69, manau nuogastauti del nesedejimo neverta, sedes vaikas kai pats nores. jei labai nerimaujat - pasikonsultuokit su pediatre, gal paskirs manksteliu, masaziuku. o del sviesumo, gal jus, tetukas, ar kas nors tarp giminiu yra sviesus?
Atsakyti
QUOTE(Dzekse @ 2008 11 03, 01:54)
labas muskatine69, manau nuogastauti del nesedejimo neverta, sedes vaikas kai pats nores. jei labai nerimaujat - pasikonsultuokit su pediatre, gal paskirs manksteliu, masaziuku. o del sviesumo, gal jus, tetukas, ar kas nors tarp giminiu yra sviesus?

tai kad ta pediatre is pradziu paskyre mum manstele. kinezeterapiauste sako nera jum ko cia eit smile.gif jis pats is saves mansktinasi, sukasi, rieciasi, lankstosi smile.gif
tai is tikruju ir nesulaukiau kol atsises. bet zinau kad ta diena ateis.
4u.gif
beje visi mes tamsus, na pieti sviesoka, bet tikrai ne tokia kaip mano maziukas dbr biggrin.gif pukis! tik va drauge viena nugazdinau, del ryzos spalvos, bet manau gime juk tamsiu, juodu plauku, nuo geltos kai gulejo po kvarcine lempa, jis nusviesejo, o dbr lyg sviesus, truptui peleno gal turi, o blakstienytes tai sviesios.
blink.gif pasimetus as
Atsakyti
Labuka 4u.gif .Na mums ir jau septyni menesiai.Is trynuku dar tik vienas sedi.Kitas labai greitai sliauzioja(bet ropot net nebando),O mazoji mano,tai sliauzia,tik jei nori koki zaisliuka pasiimt mirksiukas.gif .Berniukai turi po du dantukus,o mergyte neturi dar.As tai neskubinu ju gyvenimo.O gal jie net neropos,o is kart vaikscios.O gal nesedes,O ropos.Juk kiekvienas vaikas skirtingas.Nera standartu,kad butent tokia diena butinai turi sedet,ar atsistotPamatysit kiek bus vargelio kai prades vaiksciot doh.gif .Dziaukimes,kol jie dar mazuciai,kol neturi dideliu reikalavimu. lotuliukas.gif
O seip jei jau daktarai mato,kad per daug letai vystos,taigi masaziukus skiria. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Muskatine69 @ 2008 11 03, 10:48)
tai kad ta pediatre is pradziu paskyre mum manstele. kinezeterapiauste sako nera jum ko cia eit smile.gif jis pats is saves mansktinasi, sukasi, rieciasi, lankstosi smile.gif
tai is  tikruju ir nesulaukiau kol atsises. bet zinau kad ta diena ateis.
4u.gif
beje visi mes tamsus, na pieti sviesoka, bet tikrai ne tokia kaip mano maziukas  dbr biggrin.gif pukis! tik va drauge viena nugazdinau, del ryzos spalvos, bet manau gime juk tamsiu, juodu plauku, nuo geltos kai gulejo po kvarcine lempa, jis nusviesejo, o dbr lyg sviesus, truptui peleno gal turi, o blakstienytes tai sviesios.
blink.gif  pasimetus as

Mums dakterė sakė, kad nėra ko jaudintis, išmokti sėdėti reikia iki 8mėn. Na mums jau 7,5mėn. bet pati dar neatsisėda. Tik pasodinta kasdien vis tvirčiau sėdi smile.gif .
O dėl plaukučių, tai mes irgi gimėm juodais, bet dabar vis šviesėja. O aš taip norėjau kad liktų tamsūs verysad.gif . Tiesa mes su vyru abu tamsiaplaukiai g.gif . Tik mano brolis kai mažiukas buvo irgi turėjo šviesius plaukus, dabar ištamsėjo, parudavo mirksiukas.gif
Atsakyti
Mums uz savaites bus 7 men. Sveremes pries kokias tris savaites, buvo 8400 gr. Musu vyrukas stiprus - ropoja jau trecia savaite, isikibes atsistoja. Jei galetu, stovetu visa diena, juk pasaulis is auksciau idomesnis. Tik kad kojeles dar nera tokios tvirtos, tai svyruoja, kol pamirses laikytis nuvirsta. Tik spek dabar paskui lakstyti... Visu stalu kojos jau minkstai apristos, bet vaikas vistiek randa kur uzsigauti. Bet ne vienas is musu be guzu neuzaugom...
Koseles visokias irgi nuo 6 men kerta. Bandem anksciau, bet vaipesi ir sauksta pamates suko galvyte i sona. Tiesiog tada buvo per anksti jam.
Atsakyti
Išeinam į pas aštuntokus smile.gif visiems sekmės
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Mamkos, o gal kuri jau apie puoduka galvojat, gal jau bandet sodinti savo maziukus? smile.gif
Kadangi maniskis jau gana tvirtai sedi ir stovi lovytej, tai gal jau butu laikas pabandyti, ka jus manot? g.gif ax.gif
...o gal dar per anksti as cia prisigalvoju... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritukasx: 05 lapkričio 2008 - 10:56
QUOTE(ritukasx @ 2008 11 05, 03:55)
Sveikutes  4u.gif

Mamkos, o gal kuri jau apie puoduka galvojat, gal jau bandet sodinti savo maziukus?  smile.gif
Kadangi maniskis jau gana tvirtai sedi ir stovi lovytej, tai gal jau butu laikas pabandyti, ka jus manot?  g.gif  ax.gif
...o gal dar per anksti as cia prisigalvoju... doh.gif

Jei mamyte jaucia, kad laikas, tai galima sodinti manau. As puoduka ka tik nusipirkau, tai pradesiu sodinti, kai tik sedejimas sutvirtes, nes mano pati mazyle dar netvirtai sedi, reikia prilaikyti. Sekmes ant puodo. smile.gif
Atsakyti
sveiki,
as pries pora savaiciu bandziau pratint prie puoduko... mazius labai nenori ant jo sedet doh.gif pora kartu padare kaku, bet paskui viduriai uzkietejo, galvoju gal ibaidziau as ji su tuo puoduku... tai dabar kol susitvarkys viduriukai vel nesodinu g.gif
Atsakyti