Įkraunama...
Įkraunama...

7 mėnuo

Labukas, noriu ir as su vaikiukiu prie jusu prisijungti. Jam 7 men ir 1 savaite, sedi tik pasiremes rankute ir neilgai, bet uztai sliauzioja visur, ropineja, ir su vaikstyne duodasi, tai man nors ramu dabar, o taip tai gulet jau nenori o sedet nesedi pats ilgai, tai butu nukvakimas visa diena tik ji tampyt visur ant ranku, nes jam greit viskas atsibosta smile.gif Sveria 8.5 kg tai toks zvirbliukas palyginus su kitais, o ugis ~ 73. Valgo neblogai ir dazovienes su mesyte ir kruopas, ir turi 2 dantukus ok.gif , bet miega tai blogai, 2 kart valgo nakti misinuka ir atsibudineja vos ne kas valanda.. doh.gif
O kaip jusu vaikiukai miega?
Atsakyti
sveikute, na maniskis turi ir du dantukus ax.gif jis sveria apie 12kg, bet nera nutukes, ugis ir pnasiai, net geda pasakyt , nesitikrinom ilgai.. zodziu valgo viska pas mane, na pasedi truputi ir nuvirsta, neropoja ir neslaiuzioja, tik va vaikstynej duodasi..nakti miega gerai, puse 10h vakaro krenta kaip lapas, ir tik pasikeliaipuse 10h arba 9h. kai buvo 5-6men miegodavo net iki 14h ismiegodavo ... aha zinau daug smile.gif paisedavau... dbr pradejo skirt svetimus ir savus zmones, tai parekauja.... na o siaip tai ka zinau augam sveiki ir dziaugimes kiekviena diena mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip jusu vaikuciai naktimis miega?! Ar jus irgi pati maitinate?!
Atsakyti
nu baltai pavydziu tau Muskatine69, mano tai vaikiukas nuo gimimo atsibudineja visa nakti, is pradziu kai pati maitinau tai kas 2 val valgydavo, o nuo 5 men perejau prie misinuku tai galvojau miegos dabar, ale ne kur tau doh.gif
Atsakyti
tokia temele jau yra virsuje( kur Svarbu) sunglasses2.gif .Mano miega tai blogai, nors pati nemaitinu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinka: 18 lapkričio 2008 - 14:08
4u.gif Sveikos mamytes ir vaikuciai! 4u.gif
Pagaliau radau laiko prisijungt i jusu buri,nors skaitau jusu pokalbius nuo 6menesiuko. ax.gif
Labai sergam su maziuku siuo metu,turbut prasidejo virusu metas.Labai negraziai kosti,net sirdi suspaudzia! verysad.gif
Gydytojai sako viskas gerai,cia tik persalimas. blink.gif
Atsakyti
sveikos mamytes, noriu ir as prisideti prie jusu pasnekesiu ax.gif , musu leliui jau 7 men ir 15 dienu, sveriam 8.2 kg , ugis 73 cm, palyginus su kitais leliais tai maniskis smulkutis, bet labai judrus. vaikstyneje jau nebepatinka sedeti, nedent isikibes vaikstyne stumdo, vaiksto isikibes i lova, ropoja priginti neimanoma biggrin.gif , puikiai sedi. turim 2 dantukus, virsui visi smegenukai sutine, niekaip neprasikala g.gif ... valgom beveik viska, ir miegam gana normaliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(simona0405 @ 2008 11 18, 21:17)
sveikos mamytes, noriu ir as prisideti prie jusu pasnekesiu  ax.gif  , musu leliui jau 7 men ir 15 dienu, sveriam 8.2 kg , ugis 73 cm, palyginus su kitais leliais tai maniskis smulkutis, bet labai judrus. vaikstyneje jau nebepatinka sedeti, nedent isikibes vaikstyne stumdo, vaiksto isikibes i lova, ropoja priginti neimanoma  biggrin.gif  , puikiai sedi. turim 2 dantukus, virsui visi smegenukai sutine, niekaip neprasikala  g.gif  ... valgom beveik viska, ir miegam gana normaliai  thumbup.gif

sveikute 4u.gif na tau fajnaj kad toks judrus maziukas, mum ne us kalnu 8men. bet nesedi, neropoja ax.gif tik stovet uz ranku isikibes nori, ir vaikstynej sedi, vaiksto paskuj namiskius bigsmile.gif
maniskis neatrodo ruibulis nors sveria apie 12kg ugis ir 73 smile.gif

user posted imageHosted on Fotki

va koks besmegeniukas mano wub.gif
Atsakyti
na is tikro aisku gerai kad vaikas judrus, matosi kad sveikas, bet kad mamyte nuvargina tai oj oj oj, nespeju gainiotis is vieno kambario i kita, durys neriba biggrin.gif
Atsakyti
xexexe biggrin.gif
na jau tokiamusu dalia 4u.gif
Atsakyti
na taip malonu matyt kaip mazylis stengiasi ismokti vis ka nors naujo thumbup.gif , o jus nesikonsultavot su savo seimos gyd. del leliaus?
Atsakyti
na jei manes klausi? tai buvom aisku.. bet va normalu jis ir taip visus vaikucius pasivijes mazius mano, nes jis gime gi 29savaiteliu pilnu .. ner ko noret smile.gif
bet sveikas viskasgerai .. o daktarai nieko ir nepasako, kiekvineas vaikas savo laiku viska pradeda daryt, plius berniukai tinginiukai..o dar zinau isnesiota pilnai mergytia, ji atsisedo tik 9men. bet manau maniskis atsises anksciau jei ne pati pasodinsiu kaip turi buti biggrin.gif biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti