Įkraunama...
Įkraunama...

7 mėnuo

Sveikutes 4u.gif

O maniskiui sunaiteliui praeita savaite islindo dantukas virsuje. Apacioje jau du dantukus turim. Tai per kelias paskutines dienas jis toki keista judesi burnyte darydavo, lyg ziopciotu kaip zuvis. Ir taip darydamas, su apatiniais dantukais padare zaizdele dantenose virsuje iki kraujuko verysad.gif Tai dabar net bijau tepti tais visais tepaliukais, augant dantukams. Be to, mazius paskutiniu metu toks neramus: nakti net negali apsiversti ant kito sono, nepravirkes verysad.gif
Jau nebezinau, ka bedaryti, kad jam ramiau butu unsure.gif
Atsakyti
Na mums jau irgi greit 8 menesiukai. Taip ,greitai laikas eina. blink.gif
Sveria musu lelius 8,6kg, o ugis 72cm. Dantuku dar neturim schmoll.gif
Sedim tvirtai,bet pats dar neatsiseda. Lovytej atsiklaupia ant keliu,atsistot dar nesugeba.
Kai isalksta ar supyksta sako: mamam ,o siaip kalba nemazai,bet "pauksciu kalba"! biggrin.gif
Vartaliojasi kaip kukulis,bet nesliauzia. Vaikstynej isbuna trumpai,nelabai patinka jam,nes nelabai supranta kam tas daiktas skirtas! biggrin.gif
O va zaidimu centra, panasu i vaikstyne, labai megsta!!! 4u.gif

robertutee19 dekui uz patarima,reiks isbandyt. Dedu virta su lupynom,trinta bulve,manau padeda! smile.gif
Atsakyti
sveikos mamytes 4u.gif
na pagaliau ir mes prie jusu jungiames, nors irgi pokalbius jau skaitom seniai... smile.gif

Papildyta:
deja mes pasigirti tokiais laimejimais dar negalime schmoll.gif
mokam tik sedeti gan neblogai, nors dar nuvirstam ilgiau pasedeje... biggrin.gif
musu kirmelyte nei stojasi, nei sliauzo, nei ropoja, ir vaikstynej nemoka...
ar cia jau verta sunerimti??? unsure.gif
ugis 67 cm, svoris 8.300 kg, turim 2 dantukus smile.gif
Atsakyti
kiekvienas vaikiukas auga savaip,ismoks ir jusu viska....bet kai prades viska daryt manau is karto biggrin.gif jus galit pasikonsultuos su daktare nieko nenutiks jej paklausit blush2.gif
nera uz ka dekot kad tik greiciau pasveiktumet mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, jungiuosi ir as prie jusu smile.gif Mano mazyle tau superine mergyte smile.gif naktimis tai niekda nesikele, nuo pat gimimo nakti nevalge smile.gif 3 menesiu jau turejo 2 dantis, dabar jau 6 turi pilnai islindusius ir 2 jau pusiau smile.gif Valgo tai labai daug, bet nieko nevalgo kas ne mano gaminta ir negeria jokiu sulciu, tai visas kosytes tyreles gaminu pati, bet man patinka, kad mano mazyle valgo sveika maista smile.gif tetis net visa versiuka nupirko, kad turetumeme versienos sviezios biggrin.gif Svoris kazkur apie 9 kg, o ugis tai kazkur 75 cm smile.gif Su vaikstyne labiausiai megsta lakstyti, jau pati atsiseda ir gerai sedi ir stotis jau nori kai kur nors isikimba, sliauzti dar bijo, bet kai Cosmopolitana padeu priesais tai tokiu greiciu sliauzia biggrin.gif tik viena problemele, kai pasodinu ant puoduko pradeda verkti, nors taip tai is viso neverkia, o taip noriu kuo greiciau ismokinti ant puoduko daryti blush2.gif taigi tokia ta mano mazyle smile.gif
Atsakyti
Jungiasi ir mano ziogyte prie 7 menesiukiniu.
Sveria 8500 gr, ugis - apie 75-76 cm.
Per si menesiuka ismoko:
- sedeti thumbup.gif pati dar neatsiseda, bet pasodinta tvirtai sedi, labai dziaugisi, kad gali zaisti su zaisliukais, tik retkarciais besiekdama zaizliuko nugriuna ant pilvo
- kalbeti rolleyes.gif uzeina fazemis: keleta dienu sukauja mamama, po to sako ooo, oho
- pasedeti siek tiek sportiniame vezime thumbup.gif Nuo 3 men iki dabar is viso jokiu vezimu nepripazino, taip kad dabar nors mamai ir tevui truputeli rankos laisvesnes.
- apie sliauziojima ar ropojima nenori ne pagalvoti, nes baisiai nemegsta vis dar ant pilvo guleti doh.gif
- pastatyta tvirtai stovi laikoma, bet pati nebando stotis
- laaabai patinka mamos ir tecio maista griebti is ranku
- valgo tik kelias darzoves, truputi vaisiu, ir avizinius dribsnius, bet viska tik po truputi, kelis saukstelius suvalgiusi pradeda protestuoti ir prasyti mamos pienelio
- kai bandziau duoti jogurto, tai taip susirauke, kad baisu buvo ziureti, ziaugciojo, ir suspaude lupas, kad nieko nebuvo imanoma ikisti schmoll.gif
- na o siaip demesys be galo patinka, turi nuolatos zaisti ir kalbinti, o jei kas nepazistamas uzkalbina, tai irgi sypsena iki ausu
- diena miega gerai, po 3 kartus po 1-2 val, bet nakti uztai dar atsibunda po 3-5 kartus mamytes pienelio arba zaisti. Gulasi 6 vakaro ir keliasi 6 ryto. blink.gif
- dantuku dar is viso nera, bet viska grauzia be sustojimo, seilytes truputi tysta, tai gal sulauksime.
Atsakyti
QUOTE(mamyte-myte @ 2008 11 19, 20:17)
sveikos mamytes 4u.gif
na pagaliau ir mes prie jusu jungiames, nors irgi pokalbius jau skaitom seniai... smile.gif

QUOTE(MartaS @ 2008 11 20, 16:00)
Sveikutes, jungiuosi ir as prie jusu  smile.gif  Mano mazyle tau superine mergyte  smile.gif 

QUOTE(Balandiene @ 2008 11 23, 03:41)
Jungiasi ir mano ziogyte prie 7 menesiukiniu.

Sveiki naujai prisijunge mazuliukai ir ju mamytes 4u.gif
Atsakyti
O mes atsisveikinam žygiuojam į 8 mėnesiuką bye1.gif
Naujų šaunių pasiekimų pasiliekantiems mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes biggrin.gif

Mes irgi jau jungiames prie jusu. Musu pasiekimai nera labai dideli, dar neropojam, bet uz tat sedim, vaikstom laikomi uz ranku, vakstynes nenaudojam. Dantukai dar tik dabar pradejo dygti, tai zyrzliuke dabar labai. Miegam visa nakti, valgyt nesikeliam, tik nenbent vandenuko atsigerti.
Atsakyti
4u.gif Sveikuciai! 4u.gif
Uzsukom atsisveikint!
bye1.gif
Aukite stiprus ir sveiki!!! smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamules, 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir mes norim istoti i jusu bureli. Mums neseniai sukako 7 men. Pasiekimai: tvirtai sedim, bet atsiseda, tik su pagalba. Bando stotis, kojytes susitato patogiai, delniukai ant zemes ir bando kelti uzpakaliuka, bet niekaip nepavyksta. Megsta daug plepeti...maa..a...maa...ba...aa.ba, wa wa ....kol kas toks trumpas musu zodynelis. Turim 8 dantukus ir jauciu, kad kitus toliau auginam g.gif , nerami laaabai, daiktai is burnos neislenda doh.gif> nakti atikelia kelis kartus atsigeria arbatytes ir toliau miegam. Taciau turim kelias problemas: 1)is vis nebenori misinuko schmoll.gif schmoll.gif g.gif . nebezinau ka ir bemaitinti. g.gif 2) niekaip neuzmiega be supimo.... doh.gif rytas ar vakaras, nors ir kaip isvargusi vis vien uzmiega tik ant ranku ir gerokai supant. Kai imiega, sunku paguldyti i lovyte...is kart atsikelia ir taip vargstam po n kartu... g.gif
Atsakyti
sveikos mamytės biggrin.gif štai ir mums jau 7 mėn.per šį menesį daug ką išmokom.jau sėdim tik pats dar neatsisėda iki galo bet labai stengemes 4u.gif vartomes jau visaip,stovėti tvirtai stovi bet prilaikomas o jau kalbam tai labai daug thumbup.gif turim 6 dantukus bet vis dar ieškom daugiau.nakti atsikele 2 kartus pavalgyti.sveriam 8kg ūgis72 nei daug nei mažai.man pasirodė kad mažai bet gidytoja nuramino sako normalus tas lelius tėveliai ploni taip ir nuramino doh.gif .oooo valgom jau nemažai bigsmile.gif ir košyčiu įvairiu,daržovienės,vaisiu tirelės tai pat įvairiu, tai pat pradėjom ragaut varškės kremo.gerem arbatitės ir truputuka sultyčiu.dar labai gerai jau mes lakstome vaikštynei 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti