Įkraunama...
Įkraunama...

Apie Amway

QUOTE(samaninis @ 2008 06 28, 12:50)
Laba diena ... senai bebuvau ... kaip sekasi merginoms ?
padekit kur chia supertevu puslapyje surasti vaikishkas kedutes?
dekui

vaikiska technika blush2.gif
Atsakyti
O aš savo nuostabiuosius zepter puodus išvaliau amway Loc plius metalo valikliu, ir visi puodai nujuodavo, dėmėm kažkokiom nuėjo mad.gif Vat ir nuostabusis nekenksmingas amway aggressive.gif
Atsakyti
QUOTE(Jucy @ 2008 07 05, 10:26)
O aš savo nuostabiuosius zepter puodus išvaliau amway Loc plius metalo valikliu, ir visi puodai nujuodavo, dėmėm kažkokiom nuėjo  mad.gif Vat ir nuostabusis nekenksmingas amway  aggressive.gif

o gal puoduose beda ? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jucy @ 2008 07 05, 10:26)
O aš savo nuostabiuosius zepter puodus išvaliau amway Loc plius metalo valikliu, ir visi puodai nujuodavo, dėmėm kažkokiom nuėjo  mad.gif Vat ir nuostabusis nekenksmingas amway  aggressive.gif

nuo valiklio tikrai negalejo schmoll.gif Zepteristai pastoviai perka net orkaiciu valikli savo prezentacinius puodus valyti.ves daugiau niekas po dujines verikles tas papuosymus ant dugno neisplauna.Nors jis neemaliotam metaluj plauti netinka blink.gif
Jai vilniete prasau su puodais i svecius,isgelbisim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasiliukas @ 2008 07 05, 10:42)
o gal puoduose beda ?  g.gif  bigsmile.gif

Na jau tikrai ne puoduose schmoll.gif

QUOTE(Mamučia @ 2008 07 05, 11:13)
nuo valiklio tikrai negalejo schmoll.gif Zepteristai pastoviai perka net orkaiciu valikli savo prezentacinius puodus valyti.ves daugiau niekas po dujines verikles tas papuosymus ant dugno neisplauna.Nors jis neemaliotam metaluj plauti netinka blink.gif

Tai va, kad nuo valiklio, puikiai tie puodai atrodė, bet gi norėjau dar geriau, tai ištepiau tuo Loc plius metalo valikliu ir palikau, kai nuskalavau - išsigandau blink.gif Dabar niekuo neišimu tų dėmių cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Jucy @ 2008 07 05, 19:20)
Na jau tikrai ne puoduose  schmoll.gif
Tai va, kad nuo valiklio, puikiai tie puodai atrodė, bet gi norėjau dar geriau, tai ištepiau tuo Loc plius metalo valikliu ir palikau, kai nuskalavau - išsigandau  blink.gif  Dabar niekuo neišimu tų dėmių  cray.gif

Metalo valiklis ne taip naudojamas schmoll.gif Pabandikit su svelniu pieneliu papoliruoti
Atsakyti
QUOTE(Mamučia @ 2008 07 05, 20:48)
Metalo valiklis ne taip naudojamas schmoll.gif Pabandikit su svelniu pieneliu papoliruoti

O tai kaip jis naudojamas? blink.gif Aš šitam forume skaičiau, kad reikia juo ištept ir palikt, tada nuplaut.
Atsakyti
QUOTE(Mamučia @ 2008 07 05, 11:13)

Labai jau daug klaidų,nebesinori net jūsų produkcijos...... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jucy @ 2008 07 07, 16:04)
O tai kaip jis naudojamas?  blink.gif  Aš šitam forume skaičiau, kad reikia juo ištept ir palikt, tada nuplaut.

Reikia uztepti, svelniai papoliruoti ir poliruojant jis nuvalomas. Niekada as jo ir nenuplaudavau. blush2.gif Poliruoja iki blizgesio. 4u.gif

Labai jau daug klaidų,nebesinori net jūsų produkcijos......

Atsiprasau, bet as produkcijos negaminu ir mano Lietuviu kalbos gramatines zinios nepriklauso nuo produkcijos kokybes. bigsmile.gif Kartais cia bendrauja ne tik lietuviai mirksiukas.gif
Gerbkim vienas kita 4u.gif
Atsakyti
Teko keletą dienų pabūti pas mamą ir po ilgo laiko tarpo pasinaudoti Fairy. Košmaras - po pirmo indų plovimo rankos pašiurpo, pasišiaušė, kremo reikėjo būtiniausiai. Buvau įsimetus su savim universalų LOC - vežiau mamai parodyt, kas per daiktas. Ploviau su juo grindis - rankos iš karto atsigavo, apie vandens vaizdą kibire net nekalbėsiu. Aš neplatinu šios firmos produktų, pati visai neseniai tik su ja susipažinau ir perku iš platintojų. Tiesiog norėjau pasidalint savo patirtimi.
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2008 07 07, 21:54)
Teko keletą dienų pabūti pas mamą ir po ilgo laiko tarpo pasinaudoti Fairy. Košmaras - po pirmo indų plovimo rankos pašiurpo, pasišiaušė, kremo reikėjo būtiniausiai. Buvau įsimetus su savim universalų LOC - vežiau mamai parodyt, kas per daiktas. Ploviau su juo grindis - rankos iš karto atsigavo, apie vandens vaizdą kibire net nekalbėsiu. Aš neplatinu šios firmos produktų, pati visai neseniai tik su ja susipažinau ir perku iš platintojų. Tiesiog norėjau pasidalint savo patirtimi.

Bet kad amway indų plovikliu labai jau brangiai gaunasi plauti indus g.gif Loc'u grindis aš irgi plaunu, bet plaunu su spec šluota, tai grindim manau visai tas pats, ar aš jas loc'u išplaunu, ar paprastu grindų plovikliu už 4 lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jucy @ 2008 07 07, 20:58)
Bet kad amway indų plovikliu labai jau brangiai gaunasi plauti indus  g.gif Loc'u grindis aš irgi plaunu, bet plaunu su spec šluota, tai grindim manau visai tas pats, ar aš jas loc'u išplaunu, ar paprastu grindų plovikliu už 4 lt  smile.gif

Nesupratau, kaip tai brangiai? Kai koncentratą reikiamu santykiu praskiedi su vandeniu, buteliuko kaina išeina apie 2,2 lt. Juk kiekvieną kartą nereikia pirkti to tuščio buteliuko skiedimui. Bent jau man tai užtenka to buteliuko tokiam pat laikui, kaip ir analogiško kiekio fairy.
O dėl grindų plovimo LOC, tai irgi skirtumą jaučiu - ne tik dėl rankų, bet ir dėl valymo kokybės.
Atsakyti