Įkraunama...
Įkraunama...

Apie Amway

QUOTE(Mamučia @ 2008 06 19, 15:35)
dar karta rasau NESAMONE,daugiau 300wp negalima,nes ,tai rodo,kad jus parduodatir nemokat mokesciu.Galit nors 10 wp daryti,jai jus vartuotojas jus niekas neprivers uzpirkinet.Tesiog ,gal jusu lideriuj taip patagiau sAVO APIVARTA DIDINTI. doh.gif  blink.gif
Darbas su zmonemis,o zmones skirtingi buna g.gif
Jai turit viesbuti,jum reikalingos fakturos,o jus juos gausit turedami firma,o tada uzsakinekit ,kiek norit.
jai turit broliu ir seseru,tai jus kas menesi po 4 dantu pastas neuzsakynejote,arba po 10 skalbimo miltelius,kalba eina,jai kas mensi ir daugiau 3 vnt.
M+ tai vartuotojas,tai prasom vartoti kiek norit,o nepardavinet 4u.gif
Jai kila klausimai siuo klausimu geriau i az,netersim eterio 4u.gif

Mamucia, as gaunu saskaitas smile.gif su PVM, taip kaip pirkciau parduotuvej. Jei turiu verslo liudijima, tai PVM saskaitos-fakturos man nereikalingos. Labai daug niuansu yra. Kiek noriu-tiek perku. Uzsakinejant is kt internetiniu svetainiu niekas manes netardo kiek as produktu sunaudoju ir kaip mirksiukas.gif Sveciams dovanoju dantu pastos maziuka ir naudoju visas valymo priemones, kuriusueina tikrai nemazai.
Esme yra tame,kad neturime atstovybes 4u.gif va!
Atsakyti
QUOTE(Rasiliukas @ 2008 06 19, 19:21)
Mamucia, as gaunu saskaitas smile.gif su PVM, taip kaip pirkciau parduotuvej. Jei turiu verslo liudijima, tai PVM saskaitos-fakturos man nereikalingos. Labai daug niuansu yra. Kiek noriu-tiek perku. Uzsakinejant is kt internetiniu svetainiu niekas manes netardo kiek as produktu sunaudoju ir kaip  mirksiukas.gif  Sveciams dovanoju dantu pastos maziuka ir naudoju visas valymo priemones, kuriusueina tikrai nemazai.
Esme yra tame,kad neturime atstovybes  4u.gif  va!

mes dirbam oficialiai rusijoj,tai AMWAY turi teise ,jai darai daugiau nei 300 wp,pareikalauti pristatyti saskaitas,kur pardavei(turi tureti imone),jai ne,tai negalima.Pvz Rusijoj pardavinet vitaminus negalima,tik vartoti,nes pagal ju istatymus,ta gali daryti tik medikai.Va taip.Ukrainoj tas pats
Atsakyti
QUOTE(Mamučia @ 2008 06 19, 15:35)
dar karta rasau NESAMONE,daugiau 300wp negalima,nes ,tai rodo,kad jus parduodatir nemokat mokesciu.Galit nors 10 wp daryti,jai jus vartuotojas jus niekas neprivers uzpirkinet.Tesiog ,gal jusu lideriuj taip patagiau sAVO APIVARTA DIDINTI. doh.gif  blink.gif
Darbas su zmonemis,o zmones skirtingi buna g.gif
Jai turit viesbuti,jum reikalingos fakturos,o jus juos gausit turedami firma,o tada uzsakinekit ,kiek norit.
jai turit broliu ir seseru,tai jus kas menesi po 4 dantu pastas neuzsakynejote,arba po 10 skalbimo miltelius,kalba eina,jai kas mensi ir daugiau 3 vnt.
M+ tai vartuotojas,tai prasom vartoti kiek norit,o nepardavinet 4u.gif
Jai kila klausimai siuo klausimu geriau i az,netersim eterio 4u.gif

Nieko mes čia neteršiam,tai yra aktualu visoms,kurios perka šiuos produktus kaip vartotojos 4u.gif O ar tu tikrai įsitikinus,kad nesąmonė g.gif Amway veiklos principas yra tas,kad kiekvienas,turintis licenziją,turi kurti verslą ir plėsti licenzijuotų vartotojų ratą mirksiukas.gif Tas,kuris verslo nedaro,o tik perka savo reikmėms mažiau negu už 100 taškų kas mėnesį-jiems neapsimoka,todėl nepratęsdami licenzijos tokiam vartotojui jie užsitikrins,kad liks tik tie,kurie rimtai nori tuo verslu užsiimti g.gif Galit ginčytis kiek norit,bet tai faktas,nes taip pasakė ne mano konsultantė,o seminarą vedė Amway šulai mirksiukas.gif Dėl 3 tokių pačių produktų viršijimo-jau tas galioja ir Lietuvoje 4u.gif Viena pažįstama užsakė 4 LOC ir parvežė tik 3 doh.gif Į sąskaitą įrašė,kad viršytas leistinas užsakomų produktų skaičius doh.gif Norėčiau atsakymo iš tų,kurie su tuo susidūrė arba žino tiksliai apie tai g.gif Nes ginčytis čia nėra ko-tai kvepia faktais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(namiseda @ 2008 06 20, 09:16)
Nieko mes čia neteršiam,tai yra aktualu visoms,kurios perka šiuos produktus kaip vartotojos 4u.gif O ar tu tikrai įsitikinus,kad nesąmonė g.gif Amway veiklos principas yra tas,kad kiekvienas,turintis licenziją,turi kurti verslą ir plėsti licenzijuotų vartotojų ratą mirksiukas.gif Tas,kuris verslo nedaro,o tik perka savo reikmėms mažiau negu už 100 taškų kas mėnesį-jiems neapsimoka,todėl nepratęsdami licenzijos tokiam vartotojui jie užsitikrins,kad liks tik tie,kurie rimtai nori tuo verslu užsiimti g.gif Galit ginčytis kiek norit,bet tai faktas,nes taip pasakė ne mano konsultantė,o seminarą vedė Amway šulai mirksiukas.gif Dėl 3 tokių pačių produktų viršijimo-jau tas galioja ir Lietuvoje 4u.gif Viena pažįstama užsakė 4 LOC ir parvežė tik 3  doh.gif Į sąskaitą įrašė,kad viršytas leistinas užsakomų produktų skaičius doh.gif Norėčiau atsakymo iš tų,kurie su tuo susidūrė arba žino tiksliai apie tai g.gif Nes ginčytis čia nėra ko-tai kvepia faktais mirksiukas.gif

Cia yra problema su tavo lideriais,AMWAY ne draudzia uzsakynet ir kas uzsakyta atveza,ir mazesni uzsakyma GALMA daryti.Neklaidinkit zmones.Ka reiskia "Sulai"?Amway atstovai?Pati su jas bendrauju ir tokiu nesamoniu,kad jai maziau 100 Wp,anuliuos sutarti,negirdejau.AMWAY-tai vartuotoju tinklas.ir sutarti tokiu isipareigojimu nr,kad tu privalai daryti 100 wp,kad negali uzsakyti produktu(gali,bet AMWAY turi teis pareikalaut atydaryt imone,jai jus uzsiimat prekyba)Jai amway uzdaro licenzija,darantiems maziau 100wp,ir neatsiuncia produktus(uzsakytus ir apmoketus),galima paduoti i teisma,nes sutarti to nera.
Bet mani mano grupei viskas ateina ir nieka neisbrauke,ir del sios jusu informacijos man atstovibei pasake-nesamone.Tai problema jusu lideriu.
Gal jiem apivartos pritruko ir jie sugalvojo nauja verslo plana lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamučia @ 2008 06 20, 09:38)
Cia yra problema su tavo lideriais,AMWAY ne draudzia uzsakynet ir kas uzsakyta atveza,ir mazesni uzsakyma GALMA daryti.Neklaidinkit zmones.Ka reiskia "Sulai"?Amway atstovai?Pati su jas bendrauju ir tokiu nesamoniu,kad jai maziau 100 Wp,anuliuos sutarti,negirdejau.AMWAY-tai vartuotoju tinklas.ir sutarti tokiu isipareigojimu nr,kad tu privalai daryti 100 wp,kad negali uzsakyti produktu(gali,bet AMWAY turi teis pareikalaut atydaryt imone,jai jus uzsiimat prekyba)Jai amway uzdaro licenzija,darantiems maziau 100wp,ir neatsiuncia produktus(uzsakytus ir apmoketus),galima paduoti i teisma,nes sutarti to nera.
Bet mani mano grupei viskas ateina ir nieka neisbrauke,ir del sios jusu informacijos man atstovibei pasake-nesamone.Tai problema jusu lideriu.

Sorry,pabendrausim,kai visa ši informacija ir naujienos ateis iki tamstos 4u.gif Matau,kad mano lyderiai anksčiau už jusiškius informuoja vartotojus apie visus pasikeitimus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2008 06 19, 15:26)
Norėčiau išbandyti amway šampūną
Mano plaukai dažyti, bet nėra sausi.
Vyro riebūs.
Ar yra koks variantas, kad tiktų abiem? Nes nelabai mėgstu buteliukais apsidėlioti
Na, vaikam, tai vis dar chicco naudoju, jiems tinka, tad gal ir kitko nebandysiu

Yra švelnus šampūnas,kuris tinka visokiems plaukams 4u.gif Bet tik tuo atveju,jeigu nėra pleiskanų 4u.gif Jeigu yra pleiskanų-geras šampūnas nuo pleiskanų,odos nesausina,gerai išplauna,plaukai ilgiau nesiriebaluoja 4u.gif Indelio ilgam užtenka,nes koncentratas 4u.gif O vaikams šampūnų Amway ir nepardavinėja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(namiseda @ 2008 06 20, 10:15)
Sorry,pabendrausim,kai visa ši informacija ir naujienos ateis iki tamstos 4u.gif Matau,kad mano lyderiai anksčiau už jusiškius informuoja vartotojus apie visus pasikeitimus 4u.gif
Papildyta:

Yra švelnus šampūnas,kuris tinka visokiems plaukams 4u.gif Bet tik tuo atveju,jeigu nėra pleiskanų 4u.gif Jeigu yra pleiskanų-geras šampūnas nuo pleiskanų,odos nesausina,gerai išplauna,plaukai ilgiau nesiriebaluoja 4u.gif Indelio ilgam užtenka,nes koncentratas 4u.gif O vaikams šampūnų Amway ir nepardavinėja 4u.gif

nenoriu ginciotis.Parasikit is savo internetines parduotuves pasto,laiska i atstovybe(rusiskai)ir gausit oficialu atsakyma.
O gal"Suliai" riskia -divai,jai jus jau taip tikt tuo,kad butent JIE pasake. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Mamučia @ 2008 06 20, 10:48)
nenoriu ginciotis.Parasikit is savo internetines parduotuves pasto,laiska i atstovybe(rusiskai)ir gausit oficialu atsakyma.
O gal"Suliai" riskia -divai,jai jus jau taip tikt tuo,kad butent JIE pasake. 4u.gif

O gal"Suliai" reiskia -dievai,jai jus jau taip tikt tuo,kad butent JIE pasake.
atsiprasau, blush2.gif E uzstringa kartais
Atsakyti

Na,sakydama "šulai" turėjau galvoje Klausą Vossą,aš jo linijai priklausau 4u.gif Tai kuo tada tikėti siūlote,jūsų linijos šulais? tongue.gif Kodėl rusiškai? Aš priklausau Čekijos atstovybei tongue.gif Ir su jais bendrauju angliškai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo namiseda: 20 birželio 2008 - 10:40
QUOTE(namiseda @ 2008 06 20, 11:39)
Na,sakydama "šulai" turėjau galvoje Klausą Vossą,aš jo linijai priklausau 4u.gif Tai kuo tada tikėti siūlote,jūsų linijos šulais?  tongue.gif  Kodėl rusiškai? Aš priklausau Čekijos atstovybei tongue.gif Ir su jais bendrauju angliškai 4u.gif

Namiseda, Klausas Fossas wink.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(namiseda @ 2008 06 20, 11:39)
Na,sakydama "šulai" turėjau galvoje Klausą Vossą,aš jo linijai priklausau 4u.gif Tai kuo tada tikėti siūlote,jūsų linijos šulais?  tongue.gif  Kodėl rusiškai? Aš priklausau Čekijos atstovybei tongue.gif Ir su jais bendrauju angliškai 4u.gif

As irgi drinks_cheers.gif
Jaigu turit cekijoj firma ,tai galit uzsakyneti kiek norit.Galit Gabrielai parasyt ir paklaust ja.tiesa ar ne del 100wp,ar tai tik jusu platynu sumanymas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamučia @ 2008 06 20, 09:38)

Kaip toks variantas:Jai as darau 70T asmenine apyvarta(nes neturiu dauk klientu-ciu kurie perka is manes) ir kuriu vartotoju organizacija?
Gausis,kad man reikes verstis per galva,kad daryti 100 wp,jei ne nutrauks licenzijos galiojima,kas priligsta verslo suzlugdimu.
Ar as kaska ne taip supratau?
Atsakyti
bandė ir mane į šią nesamonę įtraukti... nepamenu vardo bet vyrukas per draugą jį sužavėjęs erezijas skleidė ir man, o juokas kaip ima nebegaliu - sorry už off topicą bet man šis "verslas" totali nesamonė...
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2008 06 21, 20:43)
juokas kaip  ima nebegaliu -  sorry už off topicą bet man šis "verslas"  totali nesamonė...

drinks_cheers.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti