Įkraunama...
Įkraunama...

Apie Amway

QUOTE(Tiffany @ 2008 09 08, 12:22)
ir as ikisiu savo trigrasi - tik leidziamas vit c gali susitiprinti imuniteta

Is kur tokia info? g.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Alondra2 @ 2008 09 08, 10:15)
Is buities daug ka isbandziau, esu patenkinta LOC`u, valymo priemone voniai, indu plovikliu. Tiesa, neskiedziu nei LOC`o, nei indu ploviklio. Jei juos skiedziu, tada nieko man normaliai neisplauna. O atskiestas indu ploviklis pakeite kvapa. Pradejo smirdeti supuvusiu kiausiniu. schmoll.gif Ir isvis tas daznai platintoju minimas skiedimo procesas man kartais kelia juoka. Jei pradeciau skiesti, tai per metus tu priemoniu nesunaudociau, ir tektu viska ismest, juk toks yra ju galiojimo laikas. Man neskiedziant uztenka pakuotes metams, o jei skiesciau, ka, gal trejus metus naudot?

tai net neskiesto indų ploviklio jums užtenka metams g.gif aš naudoju paprastą kolkas, užsisakiau pabandyt iš amway dabar laukiu... bet noriu pasakyt, kad man paprasto užtenka keliems mėnesiams puslitrio...aš plaunu indus po tekančiu kranu. aš tikiuos skiesi jį, visgi litras kainuos apie 40 litų g.gif

dar užsisakiau ir kitokių priemonių, kai panaudosiu išbandysiu būtinai papasakosiu kas patiko kas ne smile.gif
Atsakyti
Jei kam reiktu Amway produkcijos gyvenantiems Panevezyje, tai kreipkites ažwink.gif pagelbesiu kad nereiktu siustis is kitu miestu 4u.gif Dar pagal uzsakymo suma ir nuolaida padarysiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*elfė* @ 2008 09 08, 17:16)
tai net neskiesto indų ploviklio jums užtenka metams g.gif aš naudoju paprastą kolkas, užsisakiau pabandyt iš amway dabar laukiu... bet noriu pasakyt, kad man paprasto užtenka keliems mėnesiams puslitrio...aš plaunu indus po tekančiu kranu. aš tikiuos skiesi jį, visgi litras kainuos apie 40 litų g.gif

dar užsisakiau ir kitokių priemonių, kai panaudosiu išbandysiu būtinai papasakosiu kas patiko kas ne smile.gif

paprastas indu ploviklis gal ir pigiau iseina, bet puse jo patenka ir i jusu skrandi mirksiukas.gif baronka buvo idejusi sioje temoje eksperimenta, paziurekit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(namiseda @ 2008 09 08, 13:36)
O kiek produktų atvežimas iki Lietuvos kainuoja?
Ir kiek pvz litais kainuoja LOC (savikaina) ??
Palyginkim,gal ir apsimoka 4u.gif

iki Lietuvos 10% 4u.gif
pvz.;LOC su atvez.-23.70 (savikaina) 4u.gif
Atsakyti
Apie koki efekta rasiau, kalbedama apie dantų pastą? Daug kas gyrė, kad balina, nuvalo apnašas, negali kitų naudot po šitos... Na balint tai nieko nebalina, nuvalo gerai kaip ir visos kitos, ir po jos galiu naudot bet kokią kitą.
Atsakyti
QUOTE(Rasiliukas @ 2008 09 08, 19:45)
paprastas indu ploviklis gal ir pigiau iseina, bet puse jo patenka ir i jusu skrandi  mirksiukas.gif baronka buvo idejusi sioje temoje eksperimenta, paziurekit  mirksiukas.gif

ne apie tai klausiau, klausiau ar merginai litro užtenka metams neskiesto. Gal žmogus retai naudoja indų ploviklį pvz... nes sakė neskiedžia, bet užtenka metams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2008 09 08, 20:48)
iki Lietuvos 10%  4u.gif
pvz.;LOC su atvez.-23.70 (savikaina)  4u.gif

Na,tada tikrai pigiau,bet dėl 3 Lt neapsimoka vėl visko pradėti iš naujo,nes aš turiu šiokį tokį įdirbį ir kas mėnesį dar gaunu 70 Lt papildomą nuolaidą apsipirkimui 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*elfė* @ 2008 09 08, 21:51)
nes sakė neskiedžia, bet užtenka metams smile.gif

Kad man šitaip užtektų blush2.gif blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Izidora @ 2008 09 08, 21:12)
Apie koki efekta rasiau, kalbedama apie dantų pastą? Daug kas gyrė, kad balina, nuvalo apnašas, negali kitų naudot po šitos... Na balint tai nieko nebalina, nuvalo gerai kaip ir visos kitos, ir po jos galiu naudot bet kokią kitą.

Ir dar-turint galvoje,kad šita pasta turi mažai abrazyvinių dalelių,tai tikrai gerai nušveičia 4u.gif
Atsakyti
O mano sugyventinei kaip tik netgi labai pabalino dantis, as pati tokio efekto nejauciu, bet ant jos dantų - akivaizdus skirtumas. Taigi gal dar viskas priklauso nuo nuosavų dantų g.gif

Gal yra paltinančių klaipėdoje? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Baronka @ 2008 09 09, 09:50)
O mano sugyventinei kaip tik netgi labai pabalino dantis, as pati tokio efekto nejauciu, bet ant jos dantų - akivaizdus skirtumas. Taigi gal dar viskas priklauso nuo nuosavų dantų g.gif

Tai gal jinai dar pasislėpus kokią balinančią naudoja? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(namiseda @ 2008 09 09, 10:54)
Tai gal jinai dar pasislėpus kokią balinančią naudoja? lotuliukas.gif

Nea, tik gal saziningiau nei as skalauja su skysciu blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Baronka @ 2008 09 09, 09:50)

Gal yra paltinančių klaipėdoje? ax.gif

As prie Klaipedos mirksiukas.gif
QUOTE(*elfė*)
ne apie tai klausiau, klausiau ar merginai litro užtenka metams neskiesto. Gal žmogus retai naudoja indų ploviklį pvz... nes sakė neskiedžia, bet užtenka metams

Man uztenka metams bigsmile.gif Indus plaunu ypac daznai bigsmile.gif
QUOTE(Izidora)

Jei dantys is prigimties ne balti nieko ir neisbalins tongue.gif Si pasta tik naturaliai pabalins dantis. Tiek,kiek is tirkuju jie yra balti.
Atsakyti