Stoju ir aš į Amway produktų naudotojų gretas
Labas visoms čia besilankančioms
, kol kas mūsų namuose tik L.O.C. bet tikiuosi išmėginti ir kitas priemones
Super! Priimam i gretas, butinai ka nors isbandzius pasidalink ispudziais
QUOTE(Baronka @ 2008 09 13, 16:25)
Priimam i gretas
Ačiū
Dabar mano naudojamo L.O.C. veiksmingumu įsitikinau ir anksčiau
QUOTE(Inguliukas.s @ 2008 09 11, 22:50)
Ir aš
QUOTE(Rasiliukas @ 2008 09 13, 22:31)
Aš irgi 4%
čia manau priklauso nuo kurjerių, kiek jie užsiprašo tiek ir mokam
As anksciau mokejau 4%, o dabar pasikeite mano vezejas ir moku 3%
QUOTE(Baronka @ 2008 09 14, 12:05)
sakykit, tai kiek tu vezeju
A as gi ir nezinau, tik man pranese, kad ves kitas, nes taip patogiau bus, greiciau gausit ir akurat
uzsakau pirmadieniais ir kartais jau 4dieniais gaunu prekes, veliausiai 5dieniais, o anksciau visada gaudavau tik 6dieniais ir tai pasitaikydavao, kad tik 1dieni
kai atvaziavo naujas vezejas, sakau, tai 4proc? Sako, ne - 3proc., o mano sese moka 4, nes jai veza kiti
QUOTE(Baronka @ 2008 09 14, 12:56)
A as gi ir nezinau, tik man pranese, kad ves kitas, nes taip patogiau bus, greiciau gausit ir akurat
uzsakau pirmadieniais ir kartais jau 4dieniais gaunu prekes, veliausiai 5dieniais, o anksciau visada gaudavau tik 6dieniais ir tai pasitaikydavao, kad tik 1dieni
kai atvaziavo naujas vezejas, sakau, tai 4proc? Sako, ne - 3proc., o mano sese moka 4, nes jai veza kiti 
mes prekes uzsakome sekmadieni (matyt, vis tiek tik pirmadieniais uzskaito), o gaunam ketvirtadieniais (visada) ir taip nuo tada kai buvo pereita pas Lenkus. bet mokam 4 proc. ar yra skirtumas i koki miesta pristato? gal tik Vilniuje 3 proc. o jei isvezioja po rajonus - 4 proc?
Nea, mano sesuo vilniuj moka 4proc, o as kaune moku 3proc.
todel manau, kad viskas priklauso nuo vezeju