Įkraunama...
Įkraunama...

Apie Amway

Labas visoms čia besilankančioms 4u.gif
Stoju ir aš į Amway produktų naudotojų gretas smile.gif , kol kas mūsų namuose tik L.O.C. bet tikiuosi išmėginti ir kitas priemones smile.gif
Atsakyti
Super! Priimam i gretas, butinai ka nors isbandzius pasidalink ispudziais wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Baronka @ 2008 09 13, 16:25)
Priimam i gretas

Ačiū hi.gif

Dabar mano naudojamo L.O.C. veiksmingumu įsitikinau ir anksčiau smile.gif , turėjau tokią bėdelę, mano mažylis pas močiutę sudaužė 100proc acto buteliuką, tai jam kliuvo ir ant kojytės, o mes ne iš karto pastebėjom, kadangi puolėm tą actą valyti nuo grindų. Vaikas buvo su rūbeliais, o kai netrukus geriau apžiūrėjom, pamatėm kad kliuvo ir ant jų. Nuvilkom kojinytes ir jau matėsi stipriai raudonos dvi dėmelės ant kojytės, tada greit tas vietas patepėm neskiestu L.O.C. ir vaikui viskas labai greitai praėjo, nebuvo jokių pūslių ar kažko panašaus. Ir man pačiai, kai nusidegindavau kokį pirštą besisukinėdama prie puodų, visada gelbėdavo tik šita priemonė biggrin.gif thumbup.gif , o šiandien sėkmingai šveičiau su ja plyteles virtuvėje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Inguliukas.s @ 2008 09 11, 22:50)
iš Lenkijos sandėlių už atvežimą į LT  smile.gif aš moku 3%

Ir aš mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(namiseda @ 2008 09 13, 21:49)

o as 4 % blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasiliukas @ 2008 09 13, 22:31)
o as 4 %  blink.gif

ir aš smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasiliukas @ 2008 09 13, 22:31)
o as 4 %  blink.gif

Aš irgi 4% unsure.gif
čia manau priklauso nuo kurjerių, kiek jie užsiprašo tiek ir mokam ax.gif Vieni veža pigiau kiti brangiau g.gif
Atsakyti
As anksciau mokejau 4%, o dabar pasikeite mano vezejas ir moku 3% biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Baronka @ 2008 09 14, 12:05)
As anksciau mokejau 4%, o dabar pasikeite mano vezejas ir moku 3% biggrin.gif

sakykit, tai kiek tu vezeju g.gif kaip juos galima pasikeisti???
Atsakyti
A as gi ir nezinau, tik man pranese, kad ves kitas, nes taip patogiau bus, greiciau gausit ir akurat biggrin.gif uzsakau pirmadieniais ir kartais jau 4dieniais gaunu prekes, veliausiai 5dieniais, o anksciau visada gaudavau tik 6dieniais ir tai pasitaikydavao, kad tik 1dieni smile.gif kai atvaziavo naujas vezejas, sakau, tai 4proc? Sako, ne - 3proc., o mano sese moka 4, nes jai veza kiti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baronka @ 2008 09 14, 12:56)
A as gi ir nezinau, tik man pranese, kad ves kitas, nes taip patogiau bus, greiciau gausit ir akurat biggrin.gif uzsakau pirmadieniais ir kartais jau 4dieniais gaunu prekes, veliausiai 5dieniais, o anksciau visada gaudavau tik 6dieniais ir tai pasitaikydavao, kad tik 1dieni smile.gif kai atvaziavo naujas vezejas, sakau, tai 4proc? Sako, ne - 3proc., o mano sese moka 4, nes jai veza kiti smile.gif

mes prekes uzsakome sekmadieni (matyt, vis tiek tik pirmadieniais uzskaito), o gaunam ketvirtadieniais (visada) ir taip nuo tada kai buvo pereita pas Lenkus. bet mokam 4 proc. ar yra skirtumas i koki miesta pristato? gal tik Vilniuje 3 proc. o jei isvezioja po rajonus - 4 proc?
Atsakyti
Nea, mano sesuo vilniuj moka 4proc, o as kaune moku 3proc. smile.gif todel manau, kad viskas priklauso nuo vezeju smile.gif
Atsakyti