Įkraunama...
Įkraunama...

Apie Amway

O kur reik kreiptis del Amway platinimo? Pas konsultantes? Gal galite suteikti daugiau info apie tai... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2008 06 17, 16:52)
O kur reik kreiptis del Amway platinimo? Pas konsultantes? Gal galite suteikti daugiau info apie tai...  ax.gif

Atsakiau 4u.gif
Atsakyti
Darau Amway uzsakyma ir ziuriu, kad pabrango viskas labai blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborge @ 2008 06 18, 19:34)
Darau Amway uzsakyma ir ziuriu, kad pabrango viskas labai blink.gif  blink.gif  blink.gif

niekas nepabrango,kainuorasciai nesikeite nuo praeitu metu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborge @ 2008 06 18, 19:34)
Darau Amway uzsakyma ir ziuriu, kad pabrango viskas labai blink.gif  blink.gif  blink.gif

nepabrango schmoll.gif tik zloto kursas sukilo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasiliukas @ 2008 06 18, 20:10)
nepabrango  schmoll.gif  tik zloto kursas sukilo  4u.gif

O man tas pats, nes moketi vistiek zymiai brangiau reikia verysad.gif Ir man nuo tuo nelengviau, kad tik zlotas pakilo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborge @ 2008 06 18, 22:18)
O man tas pats, nes moketi vistiek zymiai brangiau reikia verysad.gif Ir man nuo tuo nelengviau, kad tik zlotas pakilo mirksiukas.gif

Tai palinkėkim jam kuo sėkmingiau nusileisti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborge @ 2008 06 18, 22:18)

O kam siais laikais lengva bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Inguliukas.s @ 2008 06 18, 22:20)
Tai palinkėkim jam kuo sėkmingiau nusileisti  4u.gif

melskimes biggrin.gif
Atsakyti
O kas siais laikais nebrangsta?
Atsakyti
QUOTE(Laimanjj @ 2008 06 18, 22:49)
O kas siais laikais nebrangsta?

Mūsų gera nuotaika mirksiukas.gif
Atsakyti
Quixtaro nebebus. Kompanija nusprendė atsisakyti Quixtar pavadinimo, nes jis nėra tiek populiarus ir žymus Amerikoje, kaip Amway. Amway brandas grįžta į Ameriką. Kompanija planuoja tai padaryti maždaug po metų.
Atsakyti
QUOTE(Amway @ 2008 06 19, 09:25)
Quixtaro nebebus. Kompanija nusprendė atsisakyti Quixtar pavadinimo, nes jis nėra tiek populiarus ir žymus Amerikoje, kaip Amway. Amway brandas grįžta į Ameriką. Kompanija planuoja tai padaryti maždaug po metų.

Vakar grįžo konsultantė iš Šveicarijos seminaro ir pranešė,kad bus daug pasikeitimų ne mūsų (vartotojų) naudai g.gif Sake,kad per mėnesį būtinai viena licenzija turės u-žsisakyt prekių ne mažiau kaip už 100 taškų,jeigu ne,tai atima licenziją doh.gif Ir jau dabar negalima užsakyt ant vienos licenzijos daugiau kaip 3 vieno pavadinimo prekių schmoll.gif Deja,praras Amway daug vartotojų,nes gi ne visi verslininkais būti nori schmoll.gif
Atsakyti