Įkraunama...
Įkraunama...

Neturiu nė cento

aha, aš taip pat šį posakį varojų kai neturiu atliekamų pinigų. kas iš to, kad tų ,,centų" yra, bet jie juk jau turi paskirtį: kas už butą, kas už maistą.... Tai vat ir dabar turbūt neturiu nei cento tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Pjaf @ 2008 06 03, 22:59)
aas ko gero si posaki pavartociau jei netureciau laisvu pinigu kokioms pramogoms ar kavinei, nusipirkti koki daikta sau
tiesiog visi turimi pinigeliai yra daugmaz suplanuoti mokesciams, maistui, kitiems butiniausiems dalykams

man irgi daug mz ta reiskia
Atsakyti
Na toki posaki sakau, kai is manes nori pasiskolinti pinigu unsure.gif
Atsakyti
Kai mano sąskaitoj lieka mažiau nei 500 Lt, tai jau suima nerimas, ir tada jau galiu drąsiai sau prisitaikyti tą posakį.
Atsakyti
QUOTE(Linaldina @ 2008 06 04, 23:37)

labai teisingai blush2.gif
Atsakyti
ir as wartoju si posaki tik tada kai pinigeliu lieka tik maistui nusipirkt ar uz buta susimoket, juk neskolinsi paskutiniu pinigeliu kad tik kazkas kitas galetu nusipirkti kazkoky menknieki o pati poto be duonos sedeciau g.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Linaldina @ 2008 06 05, 00:37)

dar ziurint kam paskolinti smile.gif jei draugam reikia tai visuomet paskolinu jei tik galimybes leidzia 4u.gif bet jei ateitu koks kaimynas ar mazai pazystamas zmogus skolintis tai pasakyciau kad neturiu pinigu ir psio schmoll.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rainiukas @ 2008 06 03, 17:07)
Man idomu. Gal kam nors irgi bus idomu pasidalint savo mintimis. As jei sakau, kad neturiu nė cento, tai reiskia, kad pas mane likes nepilnas litas piniginej, o iki papilnejimo tolokai. Siaip jau is viso stengiuosi tokiu nesamoniu nesneket cool.gif O daugelis taip dejuojanciu ziurek "neturedami ne cento" remontus pasidaro, nauja megztuka uz 300 nusiperka ir pan. Kaip jums sis posakis? 4u.gif

as irgi sutinku su jussu nuomone
Atsakyti
QUOTE(Pjaf @ 2008 06 03, 22:59)
aas ko gero si posaki pavartociau jei netureciau laisvu pinigu kokioms pramogoms ar kavinei, nusipirkti koki daikta sau
tiesiog visi turimi pinigeliai yra daugmaz suplanuoti mokesciams, maistui, kitiems butiniausiems dalykams

drinks_cheers.gif
butent taip ir as norejau parasyti
Atsakyti
Taip pasakyciau, jei netureciau laisvu pinigu-visi butu suplanuoti.
Atsakyti
as si posaki vartoju kai koks nepatikimas pazystamas nori pasiskolinti pinigu, zinau, kad neatiduos, tai ir sakau, kad neturiu nei cento...aisku netiki, bet man dzin irnesakyk.gif aisku paskui tokie ir kalba, oi tipo pinigu neturi, bet nusipirko ta ir ana bigsmile.gif
Atsakyti
O aš tai taip sakau, kai noriu, kad prie mano užgaidų vyras finansiškai prisidėtų biggrin.gif Mūsų pnigėliai atskiri, tai kai kokį mėnesį persistengiu su išlaidom, tai pradedu vyrui zyzti, kad neturiu nė cento smile.gif O realiai pinigėlių būna dar likę, bet tik būtinoms išlaidoms. Pasakio reikšmė labai priklauso nuo bendros finansinės padėties - jei esi įpratęs laisvai gyventi, o kažkurį mėnesį tik vieną megztuką už kelis šimtus gali nusipirkti, tai tikrai neturi nė cento smile.gif O jei skaičiuoji kiekvieną monetą, tai pora laisvų litų - dar neblogi pinigai.
Atsakyti
taip sakau tik kai ner grynu ir reik su bankomatu draugaut,ko labai nemegstu,atrodo,kad kas nors tuoj apvogs...o be cento visai turbut esu buvus tik mokykloj...
Atsakyti