Įkraunama...
Įkraunama...

Ichtiandras

Bet jau vardas doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Man asocijuojasi su tuoletu biggrin.gif
Atsakyti
Beje kazkada vartydama kalendoriu atradau varda Pulcherija, o Dieve pagalvojau, naturaliai is vaiko issityciotu tongue.gif .....o guledama ligonineje, prie pat gimdyma su palatos kolege nestuke.gif juokemes, kodel negali buti tokiu vardu, kaip kiaulpiene, juk Rutos, Rozes, Liepos yra, o va tokio ne lotuliukas.gif
Atsakyti
Kazkoks siaubas o ne vardas doh.gif
Atsakyti
man tai nelabai, blush2.gif
Atsakyti
mano brangusis vakar si varda pasiule jei gims berniukas unsure.gif nieko visai,bet nelabai man jis schmoll.gif o jau reiksme doh.gif zmogus-zuvis lotuliukas.gif neee....nepatinka man.... schmoll.gif
Atsakyti
man ir nelabai schmoll.gif
Atsakyti
Ziauruuu 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(l.jelena @ 2008 09 27, 16:06)
Yra toks vardas "Ichtiandras". Yra ir vardas "Undinė" (is lotinu k. "banga, vanduo").

Yra gi vardas "Jūratė, Jūra". Tai reiškia "jūrų mergaitė".
Yra vardas "Vandenė". Reiškia "mitologinė vandens butybė, undinė".
  Abu vardai lietuviškos kilmės.  Kode iš šių vardų nesijuokiat?  bash.gif

Gal tada geriau varda sulietuvinti ir pavadinti Zuviumi? g.gif ...Zuvius....bent jau lietuviskas. Tevai galetu motyvuoti "norejome trumpo, lietuvisko, reto vardo" bigsmile.gif
Man Jurate grazus vardas, bet jei mergaitei kas sugalvotu duoti varda Zuvis..rolleyes.gif
Atsakyti
košmaras doh.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
tragedija ...jei as buciau berniukas ir man duotu toki varda - iskart pries paso gavima PASIKEISCIAU
Atsakyti
O aš pažystu moerį vardu Ichtiandra. Ją sutrumpintai vadina Ichte. Artodo labai patenkinta savo vardu. Savo sūnums davė vardus: Aironas ir Dastinas.
Skonio reikalas turbūt. Man vsisi tie vardai baisūs. blush2.gif
Atsakyti