Įkraunama...
Įkraunama...

Ichtiandras

siaubas blink.gif vargšas vaikas. Be to sako, kad vardas negali būti skambesnis už pavardę, o čia taip ir yra. Nu bet baisuuumas vardo..
Atsakyti
skamba kaip kad būtų pusiau žmogus pusiau žuvis
Atsakyti
o Dieve!!! niu bet cia mano nuomone.... gal ir yra tox... bet ne zmogaus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiara two in one @ 2008 11 30, 19:38)
o Dieve!!! niu bet cia mano nuomone.... gal ir yra tox... bet ne zmogaus lotuliukas.gif

ir toks yra, ir tokia yra... doh.gif niu, bent jau žmogus-žuvis, o ne šūdas hihihi.gif
Atsakyti
Ichtiandras? g.gif ka apie varda manome?
ogi , kad jei ir yra toksai, tai manome, kad bendrame tam tikru dabartiniu "vardu" kontekste skamba tikrai ne blogiausiai schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ichtiandras lb grazus vardas thumbup.gif
Atsakyti
Man tai baisus,apgailėtinas vardas doh.gif
Atsakyti
Ichtiandras kaip kokia Salamandra... Nekoks.
Atsakyti
Na pirmiausia reikėtų pagalvoti apie vaiką, kaip jis jausis su tokiu vardu tarp bendraamžių? Spėju, kad ne kaip... g.gif unsure.gif
Kartais tėvai visiškai nepagalvoja - svarbu jiems gražus, bet manyčiau geriau paprastesnis vardelis, šio laikmečio...
Atsakyti
vaje vaje blink.gif doh.gif
vardas baisus,vaikui tragedija iskarto,girdejua mergytes varda- žąsita-va cia tai irgi isistyciojimas doh.gif
Atsakyti
yra yra toks vardas, pas mus kieme buvo mergaite tokiu vardu - Ichtiandra. visi ichte vadindavo. is prdziu aisku buvo keista, paskui visi pripratom..
vyrui toks biski "minkstas" vardas atrodo.. ax.gif
Atsakyti
Man būtų gėda tokį vardą turėti, o dar labiau gėda būti tokiais kvailais tėvais. Be to galų gale tas užaugęs vaikas paskaitys knygą apie Ichtiandrą arba pamatys filmą, tai ką pagalvos? Kad jis ne žmogus, o kažkoks žuviagyvis?
Atsakyti