Įkraunama...
Įkraunama...

Ichtiandras

Su kazkokiu gyviu asocijuojasi ax.gif
Atsakyti
žmogus - žuvis... blink.gif
sorry, bet NE NE NE
Atsakyti
doh.gif doh.gif doh.gif Baisu tiesiog baisu.
Atsakyti
Na ziauriau nebuna. Ar zmones prisiziuri filmu ar labai zavejosi tuo filmu apie ta amfibija ar ja vaidinusiu aktoriumi. Gaila ir vaiko ir tevu.
Bandziau isivaizduoti mazybini sutrumpinima vaikui. Ichtuti ar kaip vadint reiketu.
Yra tikrai graziu ir retu ir senoviniu vardu, bet cia jau matosi is rasto iseina is karsto.
Vieni zmones seniau norejo duoti mergaitei "Fekalija" vardas. Tai kai jiems pasake ka reiskia tai nedave. Na kartais zmones duodami varda nesuvokia kaip gali sugadinti vaiko gyvenima. Cia mano nuomone.
Atsakyti
na tikrai tevams su galva neviskas tvarkoje doh.gif
arba mama prisiziurejusi chose alechandru filmu naujadara padare doh.gif
Atsakyti
nesuprantu, kodel tevai pries dedami vardus nepagalvoja apie savo vaiku ateiti doh.gif kazin kas lauktu Ichtiandro mokykloje, pastoviai butu kimbama prie tokio vardo doh.gif
Atsakyti
Pries kelis metus pazinojau zmogu su tokiu vardu. Tik ji visu Iksu vadindavo smile.gif Siaip ir pavarde "zuviska" jo buvo. Jauciu vaikysteje ir paauglysteje turejo sunku buti...
Atsakyti
na as pazystu vaikina tokiu vardu, pradzioj tai man keistai skambejo kai suspazinau net pamirsdavau jo varda, o laikui begant tiesiog pripratau prie sio vardo ir man jis nebeatrode keistas, beje niekas sio vaikino nevadindavo pilnu vardu o trumpindavo ichtis. bet manau kai buvo dar moksleivis tikrai turejo ir patyciu visko butent del vardo,
Atsakyti
mano ex vienas pazystamas buvo tokiu vardu.ziauriai skamba
Atsakyti
Kažin kaip reikėtų mažybiškai-grožybiškai tokį lelių vadinti - Ichčiu ? lotuliukas.gif
Nors iš esmės nelabai tikiu kad kažkas tikrai nori pavadinti vaiką tokiu vardu, manau temos autorė tiesiog norėjo užvesti diskusiją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Femme Fatale @ 2008 06 03, 18:30)
sveikos,viena pazistama nori ideti toki varda berniukui Ichtiandras...

Į kurią čia vietą tą vardą berniukui bando įdėti? Ausį? Burną? Akį?
Atsakyti
negi kas nors gali sarstyti ar duoti toki varda savo vaikui?
neitiketina... uz ka tevai gali nemylet ka tik gimusio vaikelio, taigi jis nieko blogo dar nespejo padaryt
Atsakyti