Įkraunama...
Įkraunama...

Ichtiandras

na jau prisijuokiau lotuliukas.gif , vardas tai doh.gif
Atsakyti
vardas kaip vardas,kaip tūkstančiai kitų mūsų geografinėse platumose kolkas menkai išplitusių vardų,bet jeigu tėvai iš dūšios vaikutį pavadina tokiu na žinoma gerai kai prieš įvardinant pasidomi vardo reikšme,tada viskas tvarkoj.O kas ir kokiems atvėjams panaudoja (kad ir kokius ten ne vien šį vardą)tai tik tų žmonių fantazijos/išprusimo reikalas.
Nesvarbu koks vardas bebūtų,menko mentaliteto,kompleksuoti žmogiukai visuomet ras jiems"nesveikų" asociacijų,bet jeigu jūsų artimųjų tarpe tokių žmonių nėra tai thumbup.gif
Atsakyti
Čia vos ne kaip Alechandras ir visi kiti tokio tipo. smile.gif Tik šis iš vis man negirdėtas ir nemielas:)
Atsakyti
Nu ka as zinau doh.gif
Atsakyti
As tai tokio vardo nenoreciau nei sau, nei savo vaikui.... Nejaugi mamytes negalite rasti "normalaus" vardo..... g.gif
Atsakyti
ziaurus lotuliukas.gif
Atsakyti
gal mama labai megsta muilo operas, tai ten panasus arba geriau CHUANAS ALBERTO lotuliukas.gif
o jei rimtai tai labai jau nelietuviskas
Atsakyti
Nepykit ,bet tikras SIAUBAS vaikui duoti toki varda blink.gif jis bus pasaipu objektas ir nuo patyciu ir uzgauliojimu gali gauti rimtesne psichologine trauma...
Atsakyti
Manau per sudėtingas vardas, nes turiu vieną pažystamą, kuris vardą turėjo kartoti tris kartus. Ir taip kiekvienam.
Atsakyti
Žmogus-amfibija??? blink.gif Sory, bet man išgirdus šį vardą kitokių asociacijų nekyla...
Atsakyti
Visai ne vardas:) Man nepatinka.
Atsakyti
Toks visiskai nesamoningas schmoll.gif
Atsakyti