Įkraunama...
Įkraunama...

Šeimos koncepcija: ką manote?

QUOTE(saulala @ 2008 06 05, 15:47)
Dar man įdomu, kaip būtų, jei ištekėčiau. Tokiu atveju aš jau tapčiau žmogumi. Būčiau verta valstybės ir visuomenės pagarbos, nes turiu diedą. O mano sūnus? Liktų už borto? Juk vyras jo neįsivaikintų, nes vaikas ir taip turi tėvą.

Man atrodo, kad jus visi trys butumet isplestine seima.

Atsakyti
QUOTE(Rudeneja @ 2008 06 05, 18:56)
Man atrodo, kad jus visi trys butumet isplestine seima.

Tai vaikas - giminaitis unsure.gif Kazkokia nesamone...
Savas tevas pagal musu istatymus nera seima, tai svetimas tikrai nebus.
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2008 06 05, 19:40)
Tai vaikas - giminaitis unsure.gif Kazkokia nesamone...
Savas tevas pagal musu istatymus nera seima, tai svetimas tikrai nebus.

Jus su nauju vyru butumet seima, todel su tavo vaiku jau isplestine mirksiukas.gif Bent as taip suprantu.
Atsakyti
Pasirėmęs antru galu Seimas nubalsavo už šeimos fantaziją:
Juk ten pat pabrėžiama, kad valstybė įsipareigoja skatinti žmones kurti visavertes šeimas. Labai gražu, kad Seimas skatina vyrus nemirti ir nepalikti savo žmonų ir vaikų vienų, betgi mirtis, prieš rinkdamasi kandidatus Anapilin, juk Seimo narių neatsiklausia.
(...)
Ir štai, koks paradoksas: moralistai politikai, besirūpinantys visuomenės dorove, nustato, kas yra šeima, o kas – ne, remdamiesi tik vienu faktoriumi – seksu, kuris, tiesa, dar ir privalo būti įformintas. Kadangi kartu gyvenantys duktė su senu tėvu ar dvi seserys seksu neužsiiminėja, vadinasi, jie šeima laikomi būti negali.
Atsakyti
gera gyventi kitoje salyje, kai nera tokiu nesamoniu kokios vyksta lietuvoje. bent jau mano mergaites cia laikomos seima su vienu asmeniu. aciudie. tik labai gaila, kad kitoms tenka tokia nepavydetina dalia.
Atsakyti
O cia tai, kas turbut bus toliau
galima ateitis
unsure.gif

Kai jie tik pradejo apie tai kalbet, as netikejau, kad tai isvis imanoma, dabar tai jau tikiu...
Atsakyti
tai, kad ne vienam tai atrode absurdiska. net per zinias tada isjuoke sia nesamone, kad projekta pateike asmenys, tikrai nusisneka ir buvo paprasyta ju argumentuoti tokia pozicija, deja, bet argumentai nebuvo itikinami... bet siandien tai tapo realybe lithuania.gif
Atsakyti
Košmaras doh.gif . Aš vis dar tikėjausi, kad tokia nesąmonė bus panaikinta.
Atsakyti
absurdas, vadinasi vaikas gimes seimoje bus gerbiamas, o ne seimoje nebus. kazin kaip bus su seimunu nesantuokiniais vaikais?
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 06 08, 22:14)
absurdas, vadinasi vaikas gimes seimoje bus gerbiamas, o ne seimoje  nebus. kazin kaip bus su seimunu nesantuokiniais vaikais?

Pagaliau jie gales ramia sazine juos nurasyti, kaip tipiniai vyrai.
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2008 06 08, 23:17)
Pagaliau jie gales ramia sazine juos nurasyti, kaip tipiniai vyrai.

nemanau, manau bus keiciamas istatymas.
Atsakyti
Tikiuosi ir as 4u.gif
Atsakyti