Įkraunama...
Įkraunama...

Šeimos koncepcija: ką manote?

QUOTE(*Širdelė* @ 2008 06 09, 16:33)
Bet kažkodėl Kubilius namato kiek visuomenėje gerbiamų tėvų vaikai kalėjimuose užpakalius trina. Lengviausia nurašyti toms, kas vienos augina vaikus  4u.gif

kas jau kas, o Kubilius galėtų patylėt. juk paties sūnų su narkotikais buvo nutvėrę bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sena niekšė @ 2008 06 09, 18:06)
kas jau kas, o Kubilius galėtų patylėt. juk paties sūnų su narkotikais buvo nutvėrę  bigsmile.gif

tai gal vienisos mamos sunus ar dukras isaugina geriau, nei du zmones vienpje seimoje? kaip manote?
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 06 09, 18:23)
tai gal vienisos mamos sunus ar dukras isaugina geriau, nei du zmones vienpje seimoje? kaip manote?

daugelis -- tikrai geriau.
Atsakyti
QUOTE(sena niekšė @ 2008 06 09, 18:25)
daugelis -- tikrai geriau.

tai kam liaupsinti seima, o nurasyti kitus.
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 06 09, 18:27)
tai kam liaupsinti seima, o nurasyti kitus.

Kubiliui pasakykit dry.gif
Atsakyti
Sveikos, vis paskaitau jūsų emocianalius pokalbius, o pati negaliu nei žodžiu, nei raštu suformuluoti minčių. Viduje atsirado tuštuma ir didžiulis nusivylimas, nes tikėjau, kad LT eina demokratiniu, liberaliu keliu, maniau esanti pilnavertė pilietė, o mano sūmus gyvena normalioje šeimoje. Per vieną dieną p.Kubilius, p.Degutienė ir kiti, kuriuos be galo gerbiau ir už kuriuos ketinau balsuoti lotuliukas.gif per šiuos rinkimus mane nubloškė į Paskenduolės laikus. Be to, mokesčių valsytybei ir joje gyvenančioms "šeimoms" sumoku tiek, kiek ne kiekvienas diedas užkala, o už tai man Sodra uždeda ne tik lubas, bet ir ypatingą "mergos su vaiku" statusą. Savaitgaliais einam su vaiku prie Prezidentūros, dalyvaujam visuomeniniuose renginiuose - taip ugdau savo vaiko pilietiškumą, meilę Lietuvai, o pasirodo, esame žemiau nei visuomenės atmatos alkoholikai, gyvenantys santuokoje ir geriantys iš vaikų pašalpų. Man nereikia jokių išskirtinių sąlygų - jokių nuolaidų, pašalpų ar lengvatų, tik šiek tiek daugiau pagarbos, tolerancijos ir lygiavertiškumo!!!!

Hmmmm, reikia burtis į kokią partiją ar kokią visuom. organizaciją ir pačioms "pasitvarkyti" įstatymus smile.gif)) Aš jau net kandidate į primininkes - MAMULIĄ - siūlau thumbup.gif Aš galėsiu pabūti iždininke - nuskalpuosime išsiskyrusius, pabėgusius, slepiančius pajamas tėvelius tame tarpe ir seimūnus smile.gif Tikiuosi, atsiras drąsuolių, kuriems užteks jėgų iškelti šį klausimą tarptautiniu mastu. O jei reikės palaikymo, tai MŪSŲ DAUG, ane?

P.S. Man labai patiko Lauretos žodžiai:

QUOTE(laureta @ 2008 06 09, 15:59)
Gimdami vaikai tevu nepasirenka. Ziurekit kad tik vienisu mamu vaikai nepaduotu i teisma, kad gime nesantuokoje ir neuztikrino jiems normalios padeties visuomeneje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Munė: 09 birželio 2008 - 18:11
QUOTE(sena niekšė @ 2008 06 09, 18:06)
kas jau kas, o Kubilius galėtų patylėt. juk paties sūnų su narkotikais buvo nutvėrę  bigsmile.gif

Voba šito nežinojau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Širdelė* @ 2008 06 09, 20:43)
Voba šito nežinojau  bigsmile.gif

tai dar sužinok kad konservatoriaus Razmos (Degutienės ir Kubiliaus bendrapartiečio) dukra teista taip pat už narkotikus, o Šimėno sūnus - už nužudymą. Visi trys - "pilnų šeimų" vaikai.
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2008 06 09, 20:36)
tai dar sužinok kad konservatoriaus Razmos (Degutienės ir Kubiliaus bendrapartiečio) dukra teista taip pat už narkotikus, o Šimėno sūnus - už nužudymą. Visi trys - "pilnų šeimų" vaikai.

Ot tau ir šeimynėlės blink.gif
Atsakyti
Žinau, kad kvaila įsižeist, bet prieš tai buvusioj temoj labai supykau ant Medinio, kai jis man liepė (!) pasakyt sūnui, jog mes ne šeima, kad, tiesiog privalau (!) tai padaryt. Mane dar ir dabar nupurto tai prisiminus. Paprastai realiame gyvenime ir juo labiau internete tokius "diegus" ignoruoju. Matyt, ši koncepcija mane įskaudino labiau negu pati maniau, o labiausiai visa ši šutvė "moralistų" ir "teisuolių" (davatka bažnyčioj blaiviau mąsto). Apie emigraciją galvojau jau apie metus. Ačiū mūsų išrinktiesiems ir juos palaikantiems- dabar tikrai jokio širdagraužio nejaučiu prieš išvykdama ir išsiveždama savo nepilną šeimą. O ir mūsų švietimo politika tikrai nieko gero nežada (vienos mokyklos "reorganizuojamos", kitose mokyklose vaikai ir mokytojai "dūsta", ai, gausybė problemų...)
Žinau, kad nebus lengva, bet aš ir neieškau kur lengviau, sočiau... Tačiau aš nemanau, kad išvykstu ten, kur man ir sūnui bus dar blogiau.
Dar porą žodelių apie tėvelius... Negaliu kalbėti apibendrintai, bet mano eksvyrui, kad užsitarnautų gero tėčio vardą, pakanka kartą metuose kelioms savaitėms pasiimti pas save sūnų (sūnus tuomet daugiausiai laiko praleidžia prie kompiuterio- vasarą (!) ) ir sumokėti teismo išreikalautus alimentus. Jis beveik niekad sūnui nepaskambina, nepasveikina su gimtadieniu ar Kalėdomis, nepasidomi, kaip jam sekasi. Apie lietuvius vyrus vakar perskaičiau neblogą straipsnelį žurnaliuke "Viltys ir likimai" (paskutiniai puslapiai paskutiniame nr.). Gal tai ir nėra solidus žurnalas, bet šis kai kurių vyrų apibendrinimas man patiko.
Ir tikrai aš nesu nusiteikus nei prieš vyrus, nei prieš šeimą. Garbingiems ir atsakingiems vyrams, darnioms (iš tikrųjų darnioms) šeimoms ir visoms padorioms moterims, mamoms (vienišoms ir ne) mano pagarba ir stiprybės, sėkmės palinkėjimas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juditaverde @ 2008 06 09, 22:33)
Žinau, kad kvaila įsižeist, bet prieš tai buvusioj temoj labai supykau ant Medinio, kai jis man liepė (!) pasakyt sūnui, jog mes ne šeima, kad, tiesiog privalau (!) tai padaryt. Mane dar ir dabar nupurto tai prisiminus. Paprastai realiame gyvenime ir juo labiau internete tokius "diegus" ignoruoju. Matyt, ši koncepcija mane įskaudino labiau negu pati maniau, o labiausiai visa ši šutvė "moralistų" ir "teisuolių" (davatka bažnyčioj blaiviau mąsto). Apie emigraciją galvojau jau apie metus. Ačiū mūsų išrinktiesiems ir juos palaikantiems- dabar tikrai jokio širdagraužio nejaučiu prieš išvykdama ir išsiveždama savo nepilną šeimą. O ir mūsų švietimo politika tikrai nieko gero nežada (vienos mokyklos "reorganizuojamos", kitose mokyklose vaikai ir mokytojai "dūsta", ai, gausybė problemų...)
Žinau, kad nebus lengva, bet aš ir neieškau kur lengviau, sočiau... Tačiau aš nemanau, kad išvykstu ten, kur man ir sūnui bus dar blogiau.
Dar porą žodelių apie tėvelius... Negaliu kalbėti apibendrintai, bet mano eksvyrui, kad užsitarnautų gero tėčio vardą, pakanka kartą metuose kelioms savaitėms pasiimti pas save sūnų (sūnus tuomet daugiausiai laiko praleidžia prie kompiuterio- vasarą (!) ) ir sumokėti teismo išreikalautus alimentus. Jis beveik niekad sūnui nepaskambina, nepasveikina su gimtadieniu ar Kalėdomis, nepasidomi, kaip jam sekasi. Apie lietuvius vyrus vakar perskaičiau neblogą straipsnelį žurnaliuke "Viltys ir likimai" (paskutiniai puslapiai paskutiniame nr.). Gal tai ir nėra solidus žurnalas, bet šis kai kurių vyrų apibendrinimas man patiko.
Ir tikrai aš nesu nusiteikus nei prieš vyrus, nei prieš šeimą.  Garbingiems ir atsakingiems vyrams, darnioms (iš tikrųjų darnioms) šeimoms ir visoms padorioms moterims, mamoms (vienišoms ir ne) mano pagarba ir stiprybės, sėkmės palinkėjimas. 4u.gif

Sėkmės 4u.gif Tiesą pasakius aš irgi nuolat galvoju apie emigraciją, tik labai gaila tam kol kas neturiu galimybių - vaikai per maži. O mano ex išgirdęs apie priimtą koncepciją sugebėjo suvartyti "gerai, kad ir priėmė". Jis gi turi pilną šeimą, o kad mes, tai yra aš ir jo vaikai pagal įstatymus "niekas" jam visiskai vienodai.
O seimūnus priiminėjančius tokias nesąmones tai tik pomidorai2.gif
Atsakyti
QUOTE(Munė @ 2008 06 09, 18:09)
Aš jau net kandidate į primininkes - MAMULIĄ - siūlau  thumbup.gif

Tai, kad aš ne LT doh.gif būčiau LT, tai tikrai organizuočiau 4u.gif
Atsakyti