Sveikos, vis paskaitau jūsų emocianalius pokalbius, o pati negaliu nei žodžiu, nei raštu suformuluoti minčių. Viduje atsirado tuštuma ir didžiulis nusivylimas, nes tikėjau, kad LT eina demokratiniu, liberaliu keliu, maniau esanti pilnavertė pilietė, o mano sūmus gyvena normalioje šeimoje. Per vieną dieną p.Kubilius, p.Degutienė ir kiti, kuriuos be galo gerbiau ir už kuriuos ketinau balsuoti

per šiuos rinkimus mane nubloškė į Paskenduolės laikus. Be to, mokesčių valsytybei ir joje gyvenančioms "šeimoms" sumoku tiek, kiek ne kiekvienas diedas užkala, o už tai man Sodra uždeda ne tik lubas, bet ir ypatingą "mergos su vaiku" statusą. Savaitgaliais einam su vaiku prie Prezidentūros, dalyvaujam visuomeniniuose renginiuose - taip ugdau savo vaiko pilietiškumą, meilę Lietuvai, o pasirodo, esame žemiau nei visuomenės atmatos alkoholikai, gyvenantys santuokoje ir geriantys iš vaikų pašalpų. Man nereikia jokių išskirtinių sąlygų - jokių nuolaidų, pašalpų ar lengvatų, tik šiek tiek daugiau pagarbos, tolerancijos ir lygiavertiškumo!!!!
Hmmmm, reikia burtis į kokią partiją ar kokią visuom. organizaciją ir pačioms "pasitvarkyti" įstatymus
)) Aš jau net kandidate į primininkes - MAMULIĄ - siūlau
Aš galėsiu pabūti iždininke - nuskalpuosime išsiskyrusius, pabėgusius, slepiančius pajamas tėvelius tame tarpe ir seimūnus

Tikiuosi, atsiras drąsuolių, kuriems užteks jėgų iškelti šį klausimą tarptautiniu mastu. O jei reikės palaikymo, tai MŪSŲ DAUG, ane?
P.S. Man labai patiko Lauretos žodžiai:
QUOTE(laureta @ 2008 06 09, 15:59)
Gimdami vaikai tevu nepasirenka. Ziurekit kad tik vienisu mamu vaikai nepaduotu i teisma, kad gime nesantuokoje ir neuztikrino jiems normalios padeties visuomeneje.