Įkraunama...
Įkraunama...

SOTHYS kosmetika

dekui, reiks pabandyt akropolyj gaut:)
Atsakyti
QUOTE(Christine20 @ 2007 09 09, 22:31)
dekui, reiks pabandyt akropolyj gaut:)

va dave snd Purifying foaming gel, sake tinka ryte ir vakare nusipraust bet sothys tinklapyje nlb raso kad cia makiaza valo, ir
dar kremo paprasiau tai dave gelhydra-protective softening emulsion, bet db pazoiurejau tinklapyje kad cia su pudra jisai, nu manau ikiso man cia nesamones. reiks nueit paprasyt paciai kokie manau labiau tinka blink.gif
Atsakyti
Buvau Sothys centre (žiemą) Dariausi masaža. Pasiūlė nusiprkt savaiminio įdegio kremą. Labai patiko, spalva natūrli, maitina oda (mano labai sausa) Kaina api 90 lt, bet naudojau ilgai. Tik vienas minusas, purskiamo buteliuko dangtelis kartais blogai spaustis pradedavo, tai nervindavo.
Siap tai thumbup.gif
Atsakyti
kadangi pradejau veidelio gydyma, tai nereikalingus turiu siuos dalykelius:

Sothys Active Cream ir Hydra-matt fluid
Atsakyti
man tai labai patinka kauke Lift defence 2 thumbup.gif ir emulsija OXYLIANCE thumbup.gif dabar noreciau isbandyti valomaji seruma,kuris salina inkstirus,issausina spuogus,gal kuri esat bandziusi,pasakykite ar is ties efektyvus,nes dabar naudoju Active krema spuoguotai veido odai,bet vis tiek kaz kaip man nesutvarko to mano veidelio,vistiek jis riebus,aisku oda pagrazejo,spuogeliu,vienas kitas kada ne kada atsirada,bet oda vistiek labai riebaluojasi doh.gif jau nebe zinau ka daryti,tai man Sothys centre patare dar plius ir seruma panaudoti,kad dar labiau ta mano odele padziovintu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dzestina @ 2007 09 20, 00:09)
man tai labai patinka kauke Lift defence 2 thumbup.gif  ir emulsija OXYLIANCE  thumbup.gif dabar noreciau isbandyti valomaji seruma,kuris salina inkstirus,issausina spuogus,gal kuri esat bandziusi,pasakykite ar is ties efektyvus,nes dabar naudoju Active krema spuoguotai veido odai,bet vis tiek kaz kaip man nesutvarko to mano veidelio,vistiek jis riebus,aisku oda pagrazejo,spuogeliu,vienas kitas kada ne kada atsirada,bet oda vistiek labai riebaluojasi doh.gif jau nebe zinau ka daryti,tai man Sothys centre patare dar plius ir seruma panaudoti,kad dar labiau ta mano odele padziovintu blush2.gif

o tu pabandyk Uriage Hyseac kremuka su matiniu efektu - man jis labai issausino veideli 4u.gif
Atsakyti
Norėjau užklausti, ar kas naudojot kokį nors SOTHYS kremą su spalva....labai domintų atsiliepimai, kaina g.gif 4u.gif

QUOTE(Tiffany @ 2007 08 27, 12:16)
dabar atradau kur kas geresni kremuka su atspalviu uz biodroga puran - bernard cassiere peppermint tinted cream - spalvyte man tinka idealiai, nes esu sviesi, puikiai dengiasi, maskuoja, ilgai laikosi, odele matine - niu, zodziu, puikumelis  bigsmile.gif galima rasti Sothys centre pylimo g., kainuoja 82 lt
labai taupiai naudojasi  mirksiukas.gif

va radau tokią žinutę, kažin kokie atsiliepimai dabar, praėjus 3 mėn...ar nepakenkė odelei, ar viskas gerai, kokie įspūdžiai dabar 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ankstikėlė: 20 lapkričio 2007 - 22:37
QUOTE(Ankstikėlė @ 2007 11 20, 23:36)
Norėjau užklausti, ar kas naudojot kokį nors SOTHYS kremą su spalva....labai domintų atsiliepimai, kaina g.gif  4u.gif
va radau tokią žinutę, kažin kokie atsiliepimai dabar, praėjus 3 mėn...ar nepakenkė odelei, ar viskas gerai, kokie įspūdžiai dabar 4u.gif

labai fainas iki siol thumbup.gif
siaip tikrai pajutau, kad poros netaip kemsasi, odele ilgai islieka matine ir tai isnaudojau tik puse indelio tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(dzestina @ 2007 09 19, 23:09)
man tai labai patinka kauke Lift defence 2 thumbup.gif  ir emulsija OXYLIANCE  thumbup.gif dabar noreciau isbandyti valomaji seruma,kuris salina inkstirus,issausina spuogus,gal kuri esat bandziusi,pasakykite ar is ties efektyvus,nes dabar naudoju Active krema spuoguotai veido odai,bet vis tiek kaz kaip man nesutvarko to mano veidelio,vistiek jis riebus,aisku oda pagrazejo,spuogeliu,vienas kitas kada ne kada atsirada,bet oda vistiek labai riebaluojasi doh.gif jau nebe zinau ka daryti,tai man Sothys centre patare dar plius ir seruma panaudoti,kad dar labiau ta mano odele padziovintu blush2.gif

Aš irgi specialiai nusipirkau Sothys kremuką veidui, prašiau, kad parinktų man, kad ir odytė neblizgėtų ir t.t., davė kažkokį jaunai odai.. tačiau jokio efekto kažkaip... schmoll.gif Šiaip ir fainas, ir drėkina.. ir dar kvepia nerealiai fainai, tačiau vat to blizgėjimo ir nesugebėjo nujamti.. nors mano oda nėra riebi... unsure.gif

Tai perėjau prie Avene kosmetikos.. tai ir spuogai apsitvarkė.. ir oda išlieka matinė iki pat vakaro... g.gif Sakiau grįšiu prie Sothys gal kažkada vėliau... smile.gif
Atsakyti
man labai patinka valiklis sothys velvet nereikia trinti veidelio tik perbrauki ir makiazo kaip nebuta, savaiminio idegio kremukas thumbup.gif kosmetologe po veido proceduros padare mini makiaza, tai likau suzaveta wub.gif krempudra lift ir lupu blizgesiu, tai kas fainai,kad ilgai laikosi ant lupu ir blizgios daleles zybcioja ant lupu net ir apsivalius. begsiu pirkti smile.gif
Atsakyti
kazkaip seniai buvo cia kas beuzeje...
Norejau paklausti, gal kas zino, kur ne salono kainom galima gauti sios firmos kosmetikos smile.gif??
Atsakyti
As vakar nusipirkau losjona riebiai odai,kremine pudra...Isvis sita kosmetika man labai patinka... thumbup.gif
Atsakyti