Jau apie 7 metus esu istikima siam prekes zenklui, ne vien as, bet ir mano mamyte ir pussesere. Net vyriskiui savo pradejau pirkti tam tikrus produktus. Kaip cia kazkuri rase, kad atsiranda pripratimas - taip, nuo bet kurios kosmetikos. Pvz, kremus kaitalioju tarpusavyje, priklausomai nuo metu laiko ir kitu aplinkybiu, nevengiu pabandyt ir kitu gamintoju produktu.
Pasidalinsiu mano mylimiausiais. Siaip turiu misria, linkusia i riebuma oda, kuri labai greit uzsikemsa ir atsiranda inkstyru
Prausiklis purifant (nors kiek kaitaliojau kitu prekes zenklu, nuo prausiklio nedaug kas priklauso);
Lotion purifying zalias misriai odai - the best, jei jo nera, pirkdavau ruzava normalizing normaliai odai, bet kai karsta jis per silpnas, tada dairiausi pas kitus gamintojus;
Akiu makiazui valyti naudoju Eau thermale spa velvet cleansing water. Sis vienintelis, kuri toleruoja mano akytes;
Kaukes. Geriausia is visu kada nors bandytu - Absorbant. Po jos oda sviesi matine ir nesiriebaluoja kelias dienas;
Kremuku yra daug neblogu - hydra-matt fluid, hydrooptimale light cream, oxyliance fluid;
Superinis oil-control serum - vasarai issprendzia riebios odos blizgesio problemike;
Lupu kremukas is linijos Secret de Sothys;
O paaikiams is visu isbandytu perku is vyriskos linijos. Kiti man kazkodel nepatiko - arba per riebus, is Secret de Sothys linijos sake, kad pirkti per anksti, dar jauna. Taigi, kartu su vyru naudojam De stressing eye care with Phytomalt (vyriska linija), puikiai nuima patinimus neissimiegojus, nuovargi, atgaivina;
Be to labai nebloga dezodoranta jie kadaise turejo, be tu visu Aliuminio drusku (cia irgi is vyriskos linijos). Bet kazkodel nustojo jais priekiauti

nes kiek teko isbandyt Aliuminium free dezodorantus - rezultatas toks pat, kaip ir nieko netepciau. O minetas is Sothyso buvo

bet deja, neber;
Po streso atstatinejau oda su C renewal system (kompleksas skirtas apie 2 men. naudoti namie) - rezultatas patiko. bet ir kaina apie 600 Lt.