Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Kaune

QUOTE(azen @ 2008 08 11, 12:36)
50lt pas gerda...
ir jei eini tik siaip sau... tai siaip sau abstrakciai ir prisakys ten visko.... o jei eini su beda kokia ar rimtu klausimu tai tada gali sulaukti patarimo (u)

na bent jau man taip buvo... is pradziu sedejau tylejau ir klausiausi.... kalbejo abstrakciai (bet tiesa) o po to jau pacioj pabaigoj issakiau konkreciai savo beda ir sulaukiau konkreiu atsakymu... nors ir pradzioj buvo pasakymu kad pas mane darosi tas ir anas...

nenusivyliau taip sakant  biggrin.gif

gal žinai ar ji iš nuotraukų taip pat pasako
Atsakyti
pasako ir is nuotrauku... mirksiukas.gif
Atsakyti
aisku ziuri ir i akis smile.gif, kaina buvo atrodo 30 lt.
Atsakyti
QUOTE(rusaite @ 2008 08 11, 17:59)
aisku ziuri ir i akis smile.gif, kaina buvo atrodo 30 lt.

o kada tu buvai?
Atsakyti
QUOTE(zlt @ 2008 08 11, 12:26)
aš užsiregistravau pas Gerdą, eisiu rytoj, gal žinot kiek kainuoja, kažkaip nepaklausiau. labai įdomu ką pasakys

Na tai kur atsiliepimai g.gif
Atsakyti
buvau siandien smile.gif taip susikloste, kad turejau galimybe pasiburti, kaina 30lt., nepasikeitusi smile.gif destymas visas atitiko tikrove, o ateity kas bus, teks palaukti ir ysitikinti. man tai tikrai nenugrybauja i pievas, tik viena nelabai patinka, kad reikia paciai uzduoti klausima ir tik tada ji duoda atsakyma. na, bet svarbu teisingai pasako.
Atsakyti
Paskutini karta burtis buvau pries daugiau kaip metus pas Regina is Plento g. Galiu pasakyt, kad per ta laika nei man nei draugei niekas panasaus nenutiko...Ji net nebure tik ziurejo ir kalbejao, tipo jai nei kortu nereikia. Sake , kad tais metais metais labai daug pokyciu, viskas keiciasi ir siaip visko kas ivyks, ir galiu pasakyt, kad nieko....kaip pernai, kaip uzpernai taip ir siemet, ramiai sau gyvenu savo gyvenima, be Tokiu Diiideliu Pokyciu, kurie turejo ' apversti' mano gyvenima.
Atsakyti
QUOTE(agnytia_number1 @ 2008 07 30, 19:41)
Zinaida sakot? smile.gif uzsirasiau rytojui pas ja. tik va kainos nezinau, nedrysau klaust.. gal galit pasakyt, kas neseniai buvot?ir kiek laiko burimas tesiasi?  blush2.gif

ima 40lt. buria valanda.
Atsakyti
QUOTE(rassike @ 2008 08 16, 11:06)
ima 40lt. buria valanda.

Ir pusvalandį iš to laiko apie save kalba cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2008 08 16, 11:09)
Ir pusvalandį iš to laiko apie save kalba cool.gif  biggrin.gif

na nekalbėjo ji man apie save, nors buvau du kartus. schmoll.gif Tik dabar užsiminė, kad važinėja į Onkologinį ir todėl ne visada gali atsiliept ir klientus priiimt g.gif
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2008 08 16, 11:11)
na nekalbėjo ji man apie save, nors buvau du kartus. schmoll.gif  Tik dabar užsiminė, kad važinėja į Onkologinį ir todėl ne visada gali atsiliept ir klientus priiimt g.gif

O man tai viską papasakojo biggrin.gif Ir apie vaikystę, ir kur gyveno, ir su kuo bendrauja, kokiuose seminaruose buvo, kuo dar užsiima, apie savo ligas ir dar daug ko biggrin.gif

Išėjau daugiau apie ją sužinojus, negu apie save biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2008 08 16, 11:09)
Ir pusvalandį iš to laiko apie save kalba cool.gif  biggrin.gif

nu nepasakyciau kad daug apie save kalba, taip kukliai, ji ta diena buvo po svitinimo tai gal neturejo jegu, nzn.Man patiko.
Atsakyti