nu gal tik gerda.... bet kaina truputi kandziojasi
perskaiciau visa tema bet taip niekas ir nesudomino 
QUOTE(harmoneta @ 2008 08 16, 18:56)
perskaiciau visa tema bet taip niekas ir nesudomino 
O apie Genute is Kauno esi ka nors girdejusi?ji yra bioenergetike. Man tai l. pas ja patinka, lankausi jau daug metu, i metus, i du karta nueinu. Ji nemeta kortom, o tiesiog ziuri i tave, per karmas ir viska pasako
QUOTE(rassike @ 2008 08 17, 14:29)
O apie Genute is Kauno esi ka nors girdejusi?ji yra bioenergetike. Man tai l. pas ja patinka, lankausi jau daug metu, i metus, i du karta nueinu. Ji nemeta kortom, o tiesiog ziuri i tave, per karmas ir viska pasako
Kaina pas ja 50lt. pusvalandis.
Jei čia apie Genutę iš Rotušės aikštės, tai pas ją buvau, kai man diagnozavo nepagydomą ligą
Na ir eilėj prieš mane stovėjo jauna mergina. Pasakė, kad nuo vaikystės viena ausim negirdi. Genutė: džiaukis, kad viena girdi
O aš klausiau dėl savo sveikatos
Vat tau ir "aiškiaregė"
Beje, Zinaidai irgi uždaviau klausimą dėl sveikatos. Tai ji iš rankos žiūrėjo. Iš pradžių sakė, kad viskas gerai ir kad labai stiprią apsaugą turiu. Dar kartą paklausiau, ar tikrai nieko nesimato. Sako, su virškinimo sistema problemų gali turėti (mat išsiklausinėjo, kad aš Vandenis, tai ir "padiagnozavo" pagal horoskopą
Na bet pas Zinaidą nors smagu buvo, prijuokino. Ir šiaip maloni moteriškė. O va pas Genutę, po to, kai mačiau, kaip ji su ta mergina kalbėjo, neičiau
buvusi esu as pas gerda, ir ne viena karta. patinka man ji. labai sauni moteris. tokia sviesa man nuo jos spinduliuoja, tokia gera ir verta pasitikejimo man ji. ka pasako tai pildosi ir tikiuosi patys svarbiausi dalykai, kuriuos ji man pasake burdama, kurie dar bus ateity, kuo greiciau isipildys
QUOTE(Insomnia @ 2008 08 17, 15:08)
Jei čia apie Genutę iš Rotušės aikštės, tai pas ją buvau, kai man diagnozavo nepagydomą ligą
Prieš keletą dienų buvau pradėjus vaikščioti, nes susirgus negalėjau paeiti. Tiesiai iš ligoninės mane nuvežė, kur ji taurėmis grojo. O po seanso ji kažkiek konsultuoja.
Beje, Zinaidai irgi uždaviau klausimą dėl sveikatos. Tai ji iš rankos žiūrėjo. Iš pradžių sakė, kad viskas gerai ir kad labai stiprią apsaugą turiu. Dar kartą paklausiau, ar tikrai nieko nesimato. Sako, su virškinimo sistema problemų gali turėti (mat išsiklausinėjo, kad aš Vandenis, tai ir "padiagnozavo" pagal horoskopą
). Pasakiau, kad ir akmenis galiu virškinti
Tada sako, skydliaukė gali būti (o Lietuvoj su skydliauke kas antram gali būti, nes jodo maiste ir vandeny beveik nėra)
Na bet pas Zinaidą nors smagu buvo, prijuokino. Ir šiaip maloni moteriškė. O va pas Genutę, po to, kai mačiau, kaip ji su ta mergina kalbėjo, neičiau
Ir šiaip kiek pastebėjau, tai jos "arkliukas" - vyresni žmonės 
Oi, rasiau, rasiau ir viskas dingo.
o Zinaida, tai man ir apie virskinima kazka pliurpe, kai ja priremiau kaip reikiant prie sienos.
QUOTE(gintaryte1 @ 2008 08 17, 14:11)
buvusi esu as pas gerda, ir ne viena karta. patinka man ji. labai sauni moteris. tokia sviesa man nuo jos spinduliuoja, tokia gera ir verta pasitikejimo man ji. ka pasako tai pildosi ir tikiuosi patys svarbiausi dalykai, kuriuos ji man pasake burdama, kurie dar bus ateity, kuo greiciau isipildys
QUOTE(rassike @ 2008 08 17, 15:29)
aš taip pat jau buvau pas gerdą, labai man jinai patiko, labai daug tiesos pasakė. pas kiek būrėjų buvau gerda pati tiksliausia (jei taip galima pasakyti)
O kurioj vietoj ta gerda dirba? Na kokiu adresu?
jai reikia pasiskambinti prieš tai ir užsiregistruoti
nelabai noriu skelbti adresą viešai, kai paskambinsi tikslų adresą pati pasakys. ji būna kaune senamiestyje
tikrai verta apsilankyti
nelabai noriu skelbti adresą viešai, kai paskambinsi tikslų adresą pati pasakys. ji būna kaune senamiestyje
tikrai verta apsilankyti
QUOTE(Lorute @ 2008 08 18, 23:29)
pirmiausia pasiskambink del susitikimo ir ji tau paaiskins kaip ateiti pas ja
Sveikos,
Man tai drauge kortas meta ir visai neblogai pataiko. Ji ir taip priima klientus, man visai patinka, o kaip kitiems nezinau. Jos vardas Sonata.
Rytoj skambinsiu Gerdai, ziuresiu ka ji man pasakys (ar labai skirsis nuo Sonatos metimo). po to parasysiu atsiliepima.
Man tai drauge kortas meta ir visai neblogai pataiko. Ji ir taip priima klientus, man visai patinka, o kaip kitiems nezinau. Jos vardas Sonata.
Rytoj skambinsiu Gerdai, ziuresiu ka ji man pasakys (ar labai skirsis nuo Sonatos metimo). po to parasysiu atsiliepima.