Įkraunama...
Įkraunama...

Gėlės, drugeliai iš nailono

QUOTE(poniav @ 2010 05 14, 14:21)
Daugiausia vargo ir buvo su kuneliu, i nailona kisau paralona(kempinele)
O drygeli dariau ant pagaliuko, bet galima ir be jo daryti. Cia paskubom dariau, bet paskui prisesiu pabandusiu kita dar padaryti. Gal geriau gausis g.gif

seip labai grazei atrodo drugelio kunelis, tik as niekaip nesugalvoju kai ta surisima paslepti is kitos puses ir kiek jieskojau info niekur nerandu. kriaukle kaip dariau tai juostele paslepiau, o dugys nepasislepe
Atsakyti
QUOTE(rutcik @ 2010 05 15, 19:49)
seip labai grazei atrodo drugelio kunelis, tik as niekaip nesugalvoju kai ta surisima paslepti is kitos puses ir kiek jieskojau info niekur nerandu. kriaukle kaip dariau tai juostele paslepiau, o dugys nepasislepe

As cia tik pabandymui dariau, tai viska apacioj suemiau ir prie pagaliuko prisukau. Na reiktu pagalvoti kaip cia paslepti viska g.gif
Siandien pabaigiau sita grozi. Sis jau net man paciai patiko. Net pirstai kruvini nuo tos vielos doh.gif uztai rezultatas thumbup.gif
Ir atiduodu ji jusu teismui ax.gif

user posted image
Atsakyti
[quote=poniav,2010 05 15, 22:06]
As cia tik pabandymui dariau, tai viska apacioj suemiau ir prie pagaliuko prisukau. Na reiktu pagalvoti kaip cia paslepti viska g.gif
Siandien pabaigiau sita grozi. Sis jau net man paciai patiko. Net pirstai kruvini nuo tos vielos doh.gif uztai rezultatas thumbup.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif super darbelis wub.gif wub.gif wub.gif As vis daznai pasvajoju ka nors tokio ant vieno kotelio padaryti....Labai grazu thumbup.gif
Atsakyti

4u.gif 4u.gif 4u.gif super darbelis wub.gif wub.gif wub.gif As vis daznai pasvajoju ka nors tokio ant vieno kotelio padaryti....Labai grazu thumbup.gif
[/quote]

Aciu ax.gif
Tai turedama laiko ir noro imkit ir kazka panasaus pasidarykit, tikrai nera sunku tik reikia laiko ir kantrybes 4u.gif

Kas dar koki grozi parodys? Ar as tik viena dabar sia "liga" sergu?
Atsakyti
QUOTE(poniav @ 2010 05 15, 23:06)
Siandien pabaigiau sita grozi. Sis jau net man paciai patiko. Net pirstai kruvini nuo tos vielos doh.gif  uztai rezultatas thumbup.gif

user posted image

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif super puokste, as tai dabar nerimu biski uzsiemusi, kai baigsiu tada bandysiu ir as kazka konstruoti
Atsakyti
Sveikutes,gal galite pasidalinti info kur ir po kiek perkate spalvotas pedkelnes,aciu.
Atsakyti
QUOTE(juste10 @ 2010 05 19, 23:09)
Sveikutes,gal galite pasidalinti info kur ir po kiek perkate spalvotas pedkelnes,aciu.

Na nežinau kaip kitos -aš prisipirkau maximoje ir norfoje.Buvo kažkokia akcija.Bet kaina vis vien nemaža,nes spalvotos kojinės brangios.Gal būt galima turguje pažiūrėti?Nors dabar neturiu laiko ir kojinės dar stovi namuose, vis tiek parduotuvėse užmetu akį į kainas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juste10 @ 2010 05 19, 23:09)

Sveika, perku pas save turgelyje. Vnt kaina 2 lt
Atsakyti
QUOTE(poniav @ 2010 05 19, 23:21)
Sveika, perku pas save turgelyje. Vnt kaina 2 lt

O cia vaikiskos pedkelnytes?Bandysiu ieskot turgelyje,aciu
Atsakyti
QUOTE(juste10 @ 2010 05 19, 23:26)
O cia vaikiskos pedkelnytes?Bandysiu ieskot turgelyje,aciu

Na zinok kad nelabai vaikiskos, manau laisvai jas ant saves uzsitemciau, nors esu daug didesne uz vaika thumbup.gif
Zvilgterk pas save turgelyje, parasyk po kiek pas jus
Atsakyti
QUOTE(juste10 @ 2010 05 20, 00:09)

sveikute, as tai pirkau padevetuose perduotuvese tik labai retai buna. o siaip brangokai kainuoja
Atsakyti
Pabandziau dar viena drugeli padaryti, ir stai kas gavosi bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti