rutcik - gėlytės patiko

QUOTE(JuodaKatytė @ 2010 04 09, 10:39)
pacios darbeliai labai originalus

Sveikos mergaites, bukit geros pasakykit man kaip vadinasi ta zalia lipni juosta kur naudoja gelininkes. Manau jus pacios jas naudojat , apklijuojat ja ziedlapio apacia. Na manau kas nors suprato ir man pasakys kaip ji vadinasi ir kur galima jos nusipirkti. Aciu labai uz info

QUOTE(poniav @ 2010 05 05, 18:46)
Sveikos mergaites, bukit geros pasakykit man kaip vadinasi ta zalia lipni juosta kur naudoja gelininkes. Manau jus pacios jas naudojat , apklijuojat ja ziedlapio apacia. Na manau kas nors suprato ir man pasakys kaip ji vadinasi ir kur galima jos nusipirkti. Aciu labai uz info 

Tai floristinė juostelė(yra dar vienas pavadinimas,bet dabar užkrito

QUOTE(ausree @ 2010 05 05, 21:46)
Tai floristinė juostelė(yra dar vienas pavadinimas,bet dabar užkrito
)-kažkur forume turi būti paminėtas
.Vilniuje aš ją pirkau Šiaurės miestelyje prie Tomas Philips,ten yra floristikos reikmenų parduotuvė. Kainuoja berods apie 3-4 lt.

Aciu, AUSREE, Tu auksas. Ryt leksiu ieskoti

Labas mergaites, pabandziau ir as pasigaminti koki nors grozi, tiesiog negalejau atsiziuret kokiu jus cia nuostabiu dalyku pridariusios. Ikeliu savo pirmaji darbeli, neturejau tos zalios juosteles tai viska siulu sukau

[quote=poniav,2010 05 06, 19:21]
Labas mergaites, pabandziau ir as pasigaminti koki nors grozi, tiesiog negalejau atsiziuret kokiu jus cia nuostabiu dalyku pridariusios. Ikeliu savo pirmaji darbeli, neturejau tos zalios juosteles tai viska siulu sukau
Puikus pirmas darbelis
.Aš vis neprisėdu .Kojinių spalvotų prisipirkau,o laiko nebeturiu
Puikus pirmas darbelis

O man labai patiko tokia veikla, sedi visa diena ir darai
Dabar bandysiu drugeli padaryt, gal pavyks

Dabar bandysiu drugeli padaryt, gal pavyks

QUOTE(poniav @ 2010 05 05, 23:15)
as naudoju izolecija plona
Papildyta:
QUOTE(poniav @ 2010 05 06, 20:21)

grazi puokstele isejo

Tai floristine juostele - teipas