Įkraunama...
Įkraunama...

Gėlės, drugeliai iš nailono

notworthy.gif dekui, stengiausi tik kriaukle kelis kartus apvilkinejau. bet rezultas kaip pirma karta tai viasai nieko
Atsakyti
rutcik - gėlytės patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JuodaKatytė @ 2010 04 09, 10:39)
rutcik - gėlytės patiko  wub.gif

pacios darbeliai labai originalus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rutcik @ 2010 04 09, 11:06)
pacios darbeliai labai originalus thumbup.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, bukit geros pasakykit man kaip vadinasi ta zalia lipni juosta kur naudoja gelininkes. Manau jus pacios jas naudojat , apklijuojat ja ziedlapio apacia. Na manau kas nors suprato ir man pasakys kaip ji vadinasi ir kur galima jos nusipirkti. Aciu labai uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(poniav @ 2010 05 05, 18:46)
Sveikos mergaites, bukit geros pasakykit man kaip vadinasi ta zalia lipni juosta kur naudoja gelininkes. Manau jus pacios jas naudojat , apklijuojat ja ziedlapio apacia. Na manau kas nors suprato ir man pasakys kaip ji vadinasi ir kur galima jos nusipirkti. Aciu labai uz info 4u.gif

Tai floristinė juostelė(yra dar vienas pavadinimas,bet dabar užkrito doh.gif )-kažkur forume turi būti paminėtas ax.gif .Vilniuje aš ją pirkau Šiaurės miestelyje prie Tomas Philips,ten yra floristikos reikmenų parduotuvė. Kainuoja berods apie 3-4 lt.
Atsakyti
QUOTE(ausree @ 2010 05 05, 21:46)
Tai floristinė juostelė(yra dar vienas pavadinimas,bet dabar užkrito doh.gif )-kažkur forume turi būti paminėtas ax.gif .Vilniuje aš ją pirkau Šiaurės miestelyje prie Tomas Philips,ten yra floristikos reikmenų parduotuvė. Kainuoja berods apie 3-4 lt.

Aciu, AUSREE, Tu auksas. Ryt leksiu ieskoti 4u.gif
Atsakyti
Labas mergaites, pabandziau ir as pasigaminti koki nors grozi, tiesiog negalejau atsiziuret kokiu jus cia nuostabiu dalyku pridariusios. Ikeliu savo pirmaji darbeli, neturejau tos zalios juosteles tai viska siulu sukau
user posted image
Atsakyti
[quote=poniav,2010 05 06, 19:21]
Labas mergaites, pabandziau ir as pasigaminti koki nors grozi, tiesiog negalejau atsiziuret kokiu jus cia nuostabiu dalyku pridariusios. Ikeliu savo pirmaji darbeli, neturejau tos zalios juosteles tai viska siulu sukau

Puikus pirmas darbelis 4u.gif 4u.gif 4u.gif .Aš vis neprisėdu .Kojinių spalvotų prisipirkau,o laiko nebeturiu ax.gif
Atsakyti
O man labai patiko tokia veikla, sedi visa diena ir darai biggrin.gif
Dabar bandysiu drugeli padaryt, gal pavyks g.gif
Atsakyti
QUOTE(poniav @ 2010 05 05, 23:15)
Aciu, AUSREE, Tu auksas. Ryt leksiu ieskoti 4u.gif

as naudoju izolecija plona
Papildyta:
QUOTE(poniav @ 2010 05 06, 20:21)
user posted image

grazi puokstele isejo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tai floristine juostele - teipas smile.gif
Atsakyti