! | Forume draudžiama: Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ). rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu). rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos taip pat laikomos šiukšlėmis. Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume. Prašome nekelti didelės apimties nuotraukų, nes jos užima daug vietos, kitu atveju jos bus trinamos. Taip pat necituoti žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos. |
Tos floristinės juostelės Kaune tikrai yra, pirkau jos Bazėje paprastame floristikos skyrelyje. Kaune nemažai yra floristikos parduotuvių, jose ir būna.
QUOTE(irmulia @ 2008 11 13, 16:53)
Pas mane taip ir yra,vyras pyksta kad nuokompo nenueinu ir namie nieko nepadaryta.
Ojei koks grožis šių rankdarbių iš nailono
Gaila, bet visko neišmoksi ir neprisidarysi...

grazuma tu gelyciu reiks kada pabandyt, tik tos juosteles kazi kur pas mus rast .
sveikos paneles gal kas galit ideti schema kaip pasidaryti drugeli aciu labai
nes mano dukrytei labai patinka drugeliai tai noreciau kambari papuosti drugeliais

Sveikutes, pamenu man mama vaikystej tokius drugelius darydavo. Tikrai labai grazu
O nejaugi cia schemos reikia, juk paimi tiesiog viela, sulenki kilpute ir aptrauki nailonu. Padarai tokius keturis sparnelius, susiuvi ir stai drugelis. Dar galima is vielutes usiukus padaryti, is sagutes galvyte. Ar ne apie tai as sneku?

QUOTE(_kristinele_ @ 2009 05 27, 18:53)
sveikos paneles gal kas galit ideti schema kaip pasidaryti drugeli aciu labai
nes mano dukrytei labai patinka drugeliai tai noreciau kambari papuosti drugeliais

sveikute, idejau pavyzdį kaip pasidaryt drugelius. Gali parsisiūsti čia New Folder (2).rar

Jatau koks grozis
taip norisi ir man pabandyti ka nors panasaus padaryti is nailono
bet vis neprisiverciu
atrodo kad nieko nesigaus...