Įkraunama...
Įkraunama...

Gėlės, drugeliai iš nailono

superine temuke radau thumbup.gif thumbup.gif clap.gif clap.gif clap.gif na ir as bandysiu daryti ,tik reiks viska susipirkti,jai gerai supratau reikia vielos ,petkelniu , na ir juosteles paslepimui .gal viska supratau teisingai g.gif
Atsakyti
Koks grozis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Bandysiu ir as smile.gif Gal galit parasyti kokio storio vielutes reikia ir kuo galima nudazyti nailona? 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,o kur Jus vielele perkate?Aciu
Atsakyti
Turiu toki klausimeli. O kojines jums neyra bedarant arba po to ? Ar ta maskuojanti juostele stabdo akiu begima ant kojiniu?
Atsakyti
QUOTE(vilmaamliv @ 2009 12 04, 13:49)
as irgi nebespeju visko isbandyti biggrin.gif
as viela pirkau senukuose. dar naudojau siula, reples ir reples nukirpti vielai  4u.gif

vielą aš naudoju iš vyro garažo, kai ką nors taiso ir lieka , ta viela varinė ir visai tokiems darbams tinka, lotuliukas.gif
Atsakyti
kokio storio viela perkate,senukuose ziurejau 0,8 mm minksta tokia,ar gera?aciu
Atsakyti
Na ir grožis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Likau ir aš sužavėta biggrin.gif Matau daug yra užsidegusių bandyti daryti kažką panašaus lotuliukas.gif ...aš prisidedu prie jūsų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(selen @ 2010 02 22, 00:32)
Na ir grožis thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Likau ir aš sužavėta biggrin.gif Matau daug yra užsidegusių bandyti daryti kažką panašaus lotuliukas.gif ...aš prisidedu prie jūsų lotuliukas.gif

Jungiuosi prie jusu.As ir buvau suzaveta situ grozybiu:jau spalvotu kojiniu prisipirkau blush2.gif dabar belieka tik vielos ir kitu smulkmeneliu paieskoti -ir i darba ax.gif
Atsakyti
sveikos, gal galt pasidalinti kur galima nusipirkti spalvotu kojiniu ir kokios kainos? ax.gif 4u.gif
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ailad @ 2010 02 28, 22:02)
sveikos, gal galt pasidalinti kur galima nusipirkti spalvotu kojiniu ir kokios kainos? ax.gif  4u.gif
aciu 4u.gif

Kur nusipirkti pigiau tai tikrai nezinau,bet paskutiniu metu pirkau norfoj karoliniskese,nors ten kelnes kojines kazkur apie 5 lt,po to uzejau maximoje vaikisku -tai ten 2lt su centais-tik spalvos labai svelnios.Na manau reiktu pasiieskoti specializuotu tik kojiniu parduotuviu-turetu buti didesnis pasirinkimas(kazkada anksciau buvo Basanaviciaus gatvej netoli turgelio kojiniu parduotuve)As galvoju,kad dazant atsieitu pigiau-tik va terliotis nesinori,o be to matyt,kad isgauti gera spalva reiktu baltas dazyti.Reiktu pavaziuoti i gariunus-gal ten pigiau butu g.gif
Nors kojiniu prisipirkau,bet gelyciu dar nepradejau-dar nepribrendau... ax.gif
Atsakyti
Buvau gariunuose, nelabai ka ir ten radau schmoll.gif reikes i maksima dar uzsukti 4u.gif o kuo dazot? ax.gif
Atsakyti
sveikutes, uzsuku pasiziuret gal kas ka padare, nes jau senokai svajoju pasidaryt kokia puokste bet kazkaip nesigauna doh.gif
o dazyti tai man rodos yra dazai drabuziams g.gif
Atsakyti