Įkraunama...
Įkraunama...

Gėlės, drugeliai iš nailono

QUOTE(stanksandra @ 2010 03 11, 15:49)
labas merginos. Bandysiu ir as pasidaryti geliciu. tik nezinau kaip aptraukti visus lapelius is karto. gal kas galetu aprasyma su paveiksleliais ikelti  smile.gif

Pabandyk perziureti 1 psl. sios temos video.Ten tikrai yra.Japones labai graziai gamina thumbup.gif
berods per sia nuoroda http://v.youku.com/v...I4NDczMTI0.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausree: 11 kovo 2010 - 15:28
Sveikos,
gal kvailas klausimas, bet paklausiu: o jūs iš spalvotų pėdkelnių darote, ar imate kokias turite ir dažote? jei dažyti reikia tai su kuo ir kaip. ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute1980 @ 2010 03 25, 16:36)
Sveikos,
gal kvailas klausimas, bet paklausiu: o jūs iš spalvotų pėdkelnių darote, ar imate kokias turite ir dažote? jei dažyti reikia tai su kuo ir kaip. ačiū  4u.gif

Prisipirkau spalvotu doh.gif ,tik dabar uzmeciau si reikaliuka,tai taip ir stovi mano kojines blush2.gif bet jei dazyciau,tai sakiau pabandyciau su dazais kiausiniams doh.gif ,jei nepavyktu gal paieskociau medvilniniu dazu(anksciau zinau budavo,o dabar neieskojau),tik nesu tikra ar gautusi norima spalva g.gif -cia as tik siaip pamastymui lotuliukas.gif Gal kas zino tikrai kaip reikia dazyti?
Atsakyti
As irgi prisipirkau spalvotu pedkelniu drinks_cheers.gif ir taip pat pakolkas apleidau si amata blush2.gif biggrin.gif
Man atrodo, kad kazkas rase, jog galima dazyti ir guasu g.gif
Atsakyti
QUOTE(ausree @ 2010 03 25, 17:16)
Prisipirkau spalvotu doh.gif ,tik dabar uzmeciau si reikaliuka,tai taip ir stovi mano kojines blush2.gif bet jei dazyciau,tai sakiau pabandyciau su dazais kiausiniams doh.gif ,jei nepavyktu gal paieskociau medvilniniu dazu(anksciau zinau budavo,o dabar neieskojau),tik nesu tikra ar gautusi norima spalva g.gif -cia as tik siaip pamastymui lotuliukas.gif Gal kas zino tikrai kaip reikia dazyti?

Su kiausiniu dazais snipstas gavosi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(muse+ @ 2010 03 25, 21:33)
Su kiausiniu dazais snipstas gavosi verysad.gif

Aciu uz perspejima 4u.gif O kas konkreciai ivyko,kad nenusidaze(rankas tai jie labai gerai dazo ax.gif )
Atsakyti
IKI maciau ivairiu spalvu dazu medvilnei.Tik ,kad pedkelnes ne medvilnines,tai irgi neaisku kaip dazytu...
Atsakyti
Neradau gražios žalios spalvos, tai bandžiau dažyti su medvilnei skirtais dažyti dažais. Nieko nesigavo. Man patarė dažyti su briliantine žaluma, tai dar neišbandžiau. g.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
sveikutes, cia keli mano darbeliai, nezinau kaip isejo- cia jusu teismui
Atsakyti
QUOTE(ausree @ 2010 03 25, 23:09)
Aciu uz perspejima 4u.gif O kas konkreciai ivyko,kad nenusidaze(rankas tai jie labai gerai dazo ax.gif )

Norejau nudazyt zaliai, o gavosi ruzavai blink.gif
Atsakyti
sveikos, cia mano blyneliai- jusu teismui user posted imageuser posted image
Atsakyti
[quote=rutcik,2010 04 08, 17:26]
sveikos, cia mano blyneliai- jusu teismui

Labai gražu ir originalu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti