Įkraunama...
Įkraunama...

Nertos kepuraitės, kepurės, skrybėlaitės ir...

QUOTE(paukščiukas @ 2008 07 09, 14:58)
Yplon tikrai nesiūlau, man nepatiko, o daug merginų gerai įvertino Lugą

aciu uz patarima 4u.gif
Atsakyti
Chimera labai gražu thumbup.gif

QUOTE(batareika @ 2008 07 09, 17:00)
Kepurytė vėsesniam orui. Siūlai tik dar nesukaišioti  lotuliukas.gif Turiu planų ir sarafaną tokį nunert, jei nepersigalvosiu.
Krikštadukrai kepurytę atidaviau, bet pamiršau nufotkint  doh.gif Apsidžiaugiau tik, kad pagaliau pasiėmė  lotuliukas.gif

Nu jau grožis wub.gif wub.gif Man tai tokios spalvotos labai gražu thumbup.gif

QUOTE(batareika @ 2008 07 09, 18:06)
Be schemos. Pamačiau raštelį kompe žurnale, patiko, o pasirodo schemos tai nėr  doh.gif  O tau reik tik raštelio to 2 spalvų schemos? Ar visos kepurės? Bandysiu vėliau aprašyt.

Aš ir jungiuosi prie laukiančiųš raštelio blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Kepurytė vėsesniam orui. Siūlai tik dar nesukaišioti  lotuliukas.gif Turiu planų ir sarafaną tokį nunert, jei nepersigalvosiu.
Krikštadukrai kepurytę atidaviau, bet pamiršau nufotkint  doh.gif Apsidžiaugiau tik, kad pagaliau pasiėmė  lotuliukas.gif

Nu grozis bigsmile.gif ,nerealus thumbup.gif ir as laukiu schemutes ar kokio aprasymo,kaip ji ten taip graziai isnerta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Raflezija @ 2008 07 09, 15:43)
sveikos mezgejeles noriu pasiteirauti jusu nuomones: kuris is siu 3 vnt standikliu yra geresnis kepurytems, skrybelem krakmolinti? http://www.svarospre...cPath=3821_4011
lauksiu nuomoniu. Aciu  4u.gif

As irgi lygiai tokia pacia Luga, galiojimas seniai issibaiges, bet man standina liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(batareika @ 2008 07 09, 18:06)
Be schemos. Pamačiau raštelį kompe žurnale, patiko, o pasirodo schemos tai nėr  doh.gif  O tau reik tik raštelio to 2 spalvų schemos? Ar visos kepurės? Bandysiu vėliau aprašyt.

taip, reiktu tik raštelio shemos, nes nelabai suprantu iš paveiksliuko, kaip yra ten nerta g.gif
Atsakyti
batareika - labai garzu bigsmile.gif

As irgi dazniausiai neriu be jokiu scemu, bet sito rastelio is paziuros nesuprantu g.gif
Atsakyti

labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Raflezija @ 2008 07 09, 15:43)
sveikos mezgejeles noriu pasiteirauti jusu nuomones: kuris is siu 3 vnt standikliu yra geresnis kepurytems, skrybelem krakmolinti? http://www.svarospre...cPath=3821_4011
lauksiu nuomoniu. Aciu  4u.gif

Yplon- š..., neveikia schmoll.gif Krakmolo milteliai veikia, bet visvien nepateisino mano vilčių doh.gif LUGA nembandžiau, nes neturiu ax.gif
Atsakyti
Ačiū už pagyras 4u.gif Man pačiai irgi šita labai net pasisekus atrodo. blush2.gif
O dabar bandau knist kompe ieškot schemos, netikiu, kad tik vienoj nėrimo raštų knygoj ji buvo. Gal kas pas save rasit? Principas toks:
1 eilė. septyni stulpeliai iš 1, 3 praleidžiam, žemas stulpelis, vėl 3 praleidžiam ir 7 iš 1.
2 eilė. pradedam nuo vidurinio iš tų 7. žemas stulp, 3 pynelės, tada 7 stulp su užmetimu į kiekvieną stulp nedaneriant iki galo, na ant vąšelio gaunas 8 akys, per jas pertraukiam siūlą, vėl 3 pynelės akys ir žemas stulp.
Lengviau parodyt, nei aprašyt. doh.gif

Dėl standiklio, tai pirkau Thomas Philips'e purškiamą krakmolą. Man patiko. thumbup.gif

Radau! raštas Tik čia 5 stulpeliai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo batareika: 11 liepos 2008 - 10:27
QUOTE(paukščiukas @ 2008 07 07, 11:02)
Labai gražus raštelis wub.gif

Spurgiucs dailios kepurytės, mane sudomino su nosiuku, gal galima iš arčiau?

Ramziukė graži kelurė, čia su storesniai siūlias nėrei?

Atsiprašau, kad taip ilgai neatrašiau - buvau išvykus ax.gif
Bandysiu įkelt didesnę nuotraukytę - gal bus aiškiau matyt. Jei kas neaišku, klauskit 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Spurgiucs @ 2008 07 11, 11:52)
Atsiprašau, kad taip ilgai neatrašiau - buvau išvykus  ax.gif
Bandysiu įkelt didesnę nuotraukytę - gal bus aiškiau matyt. Jei kas neaišku, klauskit  4u.gif

ooo koks bmw biggrin.gif thumbup.gif

debiutuoja Vysnia nr.2 bigsmile.gif aciuks.gif

user posted image
Atsakyti
Batareika gal toks?

user posted image

tik kad cia keliom spalvom nerta buvo.
Atsakyti