Įkraunama...
Įkraunama...

Nertos kepuraitės, kepurės, skrybėlaitės ir...

QUOTE(liamuna @ 2008 07 11, 14:37)
Batareika gal toks?

Tai kad jau įdėjau tikslų. Šitas panašus, bet ne toks. Čia apskritimai gaunas, o ten po puse tik. Šituo rašteliu megztuką galvoju nunert, turiu siūlus, bet dar rankos "nedaeina" lotuliukas.gif O tas kepurytės raštelis jei neriant 2 spalvų, tai tik kažką apvaliai, nes karpyt siūlą kitaip reiks.
Atsakyti
QUOTE(batareika @ 2008 07 11, 15:14)
Tai kad jau įdėjau tikslų.

blush2.gif nepastebejau.
Atsakyti
QUOTE(Spurgiucs @ 2008 07 11, 10:52)

Spurgiucs, super BMW thumbup.gif

QUOTE(Peperoni @ 2008 07 11, 11:07)

Labai graži vyšnaitė mirksiukas.gif

O čia mano spontaniška improvizacija panamos bei traukinuko tema. Spalvos tokios, kokios tuo momentu buvo po ranka ax.gif

user posted image
Atsakyti
aciuks.gif
BMW valdo laugh.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2008 07 12, 18:16)

O čia mano spontaniška improvizacija panamos bei traukinuko tema. Spalvos tokios, kokios tuo momentu buvo po ranka  ax.gif

super thumbup.gif
Atsakyti
Vaizele - traukinys wub.gif spalvos man labai grazios thumbup.gif
situ kepuryciu didziausias pliusas tas, kad pagal spalva gali derinti prie didelio asortimento drabuzeliu biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
o kepuriukų dydžių lentelės niekas neturi, man reikai 5 metukų mergytės galvytės apimties.
Atsakyti
QUOTE(saldainia @ 2008 07 14, 17:11)
o kepuriukų dydžių lentelės niekas neturi, man reikai 5 metukų mergytės galvytės apimties.

tai kad man atrodo tokiam amziuj gali but skirtingu apimciu, nes priklauso nuo vaiko: smulkutis ar putlutis mirksiukas.gif reik geriau pamatuot. 4u.gif
Atsakyti
Labukas, ieskau kas Kaune neria kepureles. Labai laukiu i a.z.
Atsakyti
http://picasaweb.goo...914537866360242
dar neplauta, bet įtariu, kad paskui nebus laiko net nufotografuoti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2008 07 14, 18:28)
tai kad man atrodo tokiam amziuj gali but skirtingu apimciu, nes priklauso nuo vaiko: smulkutis ar putlutis  mirksiukas.gif reik geriau pamatuot.  4u.gif

aš matot skraiste mezgu, tai bijau, kad paskui galvytė nelis, man tiksliai nereikia cm.
Atsakyti
QUOTE(saldainia @ 2008 07 15, 09:48)
aš matot skraiste mezgu, tai bijau, kad paskui galvytė nelis, man tiksliai nereikia cm.

tada 53 cm mazdaug mirksiukas.gif
Atsakyti