"Amigos" ir mums patiko, kol sykį visa šeimyna ten žiauriai apsinuodijom...

Man asmeniškai picos skaniausios Arenoj. Picų niekada nebevalgau "Pas Paolo", Milano, nes visada sustodavo skrandis... Kažkada patikdavo Čili pica, bet dingo iš meniu mano mėgstamiausi patiekalai ir šiaip pagedo maistas ir porcijos gerokai sumažėjo.
Čili kaimas anksčiau nieko buvo, bet kai paskutinį kartą buvau, nusivyliau.. Maistas pagedo. Cepelinų skanių supratau, kad jau niekur nebegausi, mėsa nevalgoma dažniausiai..
Kainos kažkaip visur pakilo, bet maisto kokybė suprastėjo žymiai. Arba pasidariau labai išranki.
Vilniuj dievinu kinų restoraną "Rytai", o Kaune dažnai kinų maistą valgom Svarstyklėse.

mes jei norim tradicisko maisto, vaziuojam i bajorkiemi, dabar kai atsilo, tai gamtoj smagiau, nei mieste trunyti, jei norim picos, einam pica jazz studentuose, jei rytietisko prieskonio uzsinorim, renkames tik gan bey city, o kai yra poreikis buti gerai aptarnautiem, pasedeti jaukiau aplinkoj ir paragauti, tikrai neeiliniu patiekalu, renkames kauno boksto restorano, siuo metu as ji isimylejus
tpac skanios austres ir kepta putpele

meslabai daznai vaziuojam i uzeiga salia kelio.ten labai labai skanus cepelinai,visai neblogos porcijos ir kainos nesikandzioja 
o cilipica man viena is geriausiu kaune
cia tik asmenine nuomone

o cilipica man viena is geriausiu kaune

QUOTE(anileva @ 2009 04 06, 10:07)
mes jei norim tradicisko maisto, vaziuojam i bajorkiemi, dabar kai atsilo, tai gamtoj smagiau, nei mieste trunyti, jei norim picos, einam pica jazz studentuose, jei rytietisko prieskonio uzsinorim, renkames tik gan bey city, o kai yra poreikis buti gerai aptarnautiem, pasedeti jaukiau aplinkoj ir paragauti, tikrai neeiliniu patiekalu, renkames kauno boksto restorano, siuo metu as ji isimylejus
tpac skanios austres ir kepta putpele 

gal gali placiau papasakot apie boksta. kaip ir kas ten

Na ir mes buvom Tain fu. Visai patiko. Aplinka, kai kažkas sakė, tai tikrai trūksta jaukumo, o ir muzika groja belekokia..
Šiaip tikrai buvo skanu.
Kitą kartą tikrai dar eisim.

QUOTE(krikstole @ 2009 01 15, 15:56)
man taip pat kinieciu maistas cia skaniausias.
picos tik Pas Paolo arba Bella Italia.
cia man ir picos ir padazai skanus.
(ypac nervina kai kitose picerijose padazus atnesa - sintetinius, plastikiniuose buteliukuose, tiesiog tiesiai is parduotuves lentynos

o cepelinai berneliu uzeigoj.
Tigrasoj man visai nepatiko, isviso buvau sokiruota kad uzsisakius cepelina su spirguciais- gavau... cepelina su sviestu ir grietine o vietoj spirguciu tiesiog pakepinto farso uzbarstyta.
QUOTE(Solemn still @ 2009 04 20, 19:55)
Na bent jau man visada nuo jų picų skrandis sustoja..
QUOTE(Mistica @ 2009 04 20, 20:17)
Na bent jau man visada nuo jų picų skrandis sustoja..
Mes ten buvom prieš savaitę ir visa šeima pratry...

QUOTE(gintaryte1 @ 2009 04 08, 18:03)
Na, ne manęs klausiate, bet prisidėsiu prie pagyrimų Bokštui

Kava puiki, ne brangesnė nei Vero cafe, desertų kainos taip pat tikrai įkandamos, labai skanios sriubos, nepaprasta jų kepta duona, karšti jau brangesni, apie 25lt.
Mielai ten geriu kavą su obuoliniu desertu, pakol kas man tai geriausia vieta Kaune.
QUOTE(martux @ 2009 04 20, 20:38)
Na, ne manęs klausiate, bet prisidėsiu prie pagyrimų Bokštui
Kava puiki, ne brangesnė nei Vero cafe, desertų kainos taip pat tikrai įkandamos, labai skanios sriubos, nepaprasta jų kepta duona, karšti jau brangesni, apie 25lt.
Mielai ten geriu kavą su obuoliniu desertu, pakol kas man tai geriausia vieta Kaune.

o kur ji yr