Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausios (blogiausios) kavinės-restoranai Kaune

QUOTE(martux @ 2009 04 24, 20:58)

Wow, kaip prabangiai interjeras atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sambuka* @ 2009 02 18, 17:43)
I Panda ejom,nes sitoj temoj buvo labai isgyrta,bet man tai irgi schmoll.gif

O man visai patinka. ax.gif Porcijos tai tikrai didelės, o kainos irgi geros.
Atsakyti
QUOTE(Mistica @ 2009 04 25, 20:48)
O man visai patinka.  ax.gif Porcijos tai tikrai didelės, o kainos irgi geros.

As buvau Pandoje, man labai patiko, eisime vel ten smile.gif Taip, porcijos tai dideles, o kainos normalios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruttaa @ 2009 04 26, 11:29)
As buvau Pandoje, man labai patiko, eisime vel ten  smile.gif  Taip, porcijos tai dideles, o kainos normalios  thumbup.gif

nesenai buvom, sia savaite. Jei trumpai - nelabai. Netoliese esanciame "pas ALI" kainos labai panasios, o porcijos TIKRAI didesnes, skonis normalus, bet nieko ten ohoho... Nepatiko tos pasildancios zvakes po patiekalu - buvom su mazias vaikais - nesaugu.
Dar noreciaus atkreipti savininku demesi - padaveja bande sau i kisene isidet musus saskaitos pinigus - atnese ranka rasyta saskaita, o ismusto cekio - nea, tik graza ant padekliuko. Nuejus ir paprasius cekio suburbejo - "mes veliau ismusam", ir tik tada pradejo imusinet i kasa.... g.gif
Atsakyti
Man asmeniskai skaniausias kinu restoranelis Ilgoji upe, superinis maistas, maisto pasirinkimas didelis. Aptarnavimas ir aplinka neispudingi, na bet maistas atperka viska thumbup.gif Pameginau daugelio isgirta Pandos restoraneli, buvau pietu metu, valgiau jautiena, labai patiko, rytoj leksiu su draugytem pavakarieniauti, tada galesiu ivertinti mirksiukas.gif
Atsakyti
neseniai kinietisko maisto valgiau mickeviciaus g. esanciame bare, nu ten tipo kinieciu virtuve, bet nelabai man ten patiko. ner ka lyginti su kitais kinieciu restoraneliais.
Atsakyti
Daugiau niekada neisiu pas Paolo (ankščiau vadinosi Bella italia), Kaune. Atnešė Havajų picą su sugyžusiais ananasais, pasakėm padavėjai, tai ji, gerai perduosiu virtuvei, o finale dar ir sąskaitą atnešė. Išeinant administratorė paklausė ar viskas patiko, tai pasakėme, kad ypač patiko sugyžę ananasai ant picos, tai ji labai norėjo grąžinti pinigus ir atgauti sąskaitą, bet neatidavėme...negali žinoti kokios bus kelių kasnių pasekmės!
Atsakyti
QUOTE(Perla1 @ 2009 05 22, 15:06)
Daugiau niekada neisiu pas Paolo (ankščiau vadinosi Bella italia), Kaune. Atnešė Havajų picą su sugyžusiais ananasais, pasakėm padavėjai, tai ji, gerai perduosiu virtuvei, o finale dar ir sąskaitą atnešė. Išeinant administratorė paklausė ar viskas patiko, tai pasakėme, kad ypač patiko sugyžę ananasai ant picos, tai ji labai norėjo grąžinti pinigus ir atgauti sąskaitą, bet neatidavėme...negali žinoti kokios bus kelių kasnių pasekmės!

Niekada neinu nei pas Paolo nei į Milano, visada sustodavo skrandis, reiškias aišku nuo ko. biggrin.gif Nuo sugedusių maisto produktų..
Atsakyti
QUOTE(Mistica @ 2009 05 22, 21:02)
Niekada neinu nei pas Paolo nei į Milano, visada sustodavo skrandis, reiškias aišku nuo ko.  biggrin.gif Nuo sugedusių maisto produktų..

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2009 05 25, 09:14)

o man ten skaniausios picos ir skrandis nestoja, pabuvojus Italijoje piza jazz ar kaip ten vadinasi picos tragiškos, gal greičiau į traškutį panašios.
Atsakyti
man tai labai patinka ir milano ir pas paolo. picos skanios, niekada nepasitaike neskaniu ar kitaip lievu picu. visada skaniai pavalgom
Atsakyti
QUOTE(gintaryte1 @ 2009 05 26, 19:07)
man tai labai patinka ir milano ir pas paolo. picos skanios, niekada nepasitaike neskaniu ar kitaip lievu picu. visada skaniai pavalgom

Ir man patikdavo, nors jau metus laiko nebuvau. Bet niekada nera buve, kad sustotu skrandis ar kazkas panasaus... Man Milano budavo vienos is skaniausiu picu kaune. Dabar atradom PIKO pica. Ypatingai skanios, dideles, nebrangios ir dar nemokamai i namus atveza ir padazo ideda essen.gif thumbup.gif
Atsakyti