Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausios (blogiausios) kavinės-restoranai Kaune

QUOTE(kittychan @ 2009 05 29, 15:36)
Na as cia tik garsiai savo mintis isreiskiau, nes kaip pati sakote skoniai skiriasi, neverta pykti  cool.gif

Ko tai siutas buvo uzejes blush2.gif Atsiprasau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2009 06 01, 22:17)
Nesvaigstu dėl romantikos, bet skaniai pavalgyt mėgstu  biggrin.gif , todėl dažniausiai lankausi Fu Long ir Bernelių smuklėj  biggrin.gif (Kaip tik čia ir ketinu ryt pasėdėti. Tikiuosi, ir Martux prisijungs  mirksiukas.gif hihihi.gif .)

Aha, prisijungiau biggrin.gif Tik va, šaltibarščiai nebuvo puikūs verysad.gif , tikriausiai ne tos dienos...
Atsakyti
QUOTE(martux @ 2009 06 03, 10:20)
Aha, prisijungiau biggrin.gif Tik va, šaltibarščiai nebuvo puikūs verysad.gif , tikriausiai ne tos dienos...
Mano salotos su ožkos pieno sūriu buvo liux! Ir bernelių alaus vėl atsirado drinks_cheers.gif .
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2009 06 03, 10:22)
Mano salotos su ožkos pieno sūriu buvo liux! Ir bernelių alaus vėl atsirado  drinks_cheers.gif .

Tuomet kitą kartą imsiu tik tai, ką valgysi Tu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(martux @ 2009 06 03, 10:28)
Tuomet kitą kartą imsiu tik tai, ką valgysi Tu lotuliukas.gif
Gerai! Bet tada ir alaus turėsi gerti! drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Savaitgali buvom pirma karta Picoj hutt Akropoly thumbup.gif
Tikrai labai patiko , skanu , aplinka faina ir aptarnavimas thumbup.gif
Siulau apsilankyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Boruzele. @ 2009 06 03, 15:51)
Savaitgali buvom pirma karta Picoj hutt Akropoly  thumbup.gif 
Tikrai labai patiko , skanu , aplinka faina ir aptarnavimas  thumbup.gif
Siulau apsilankyt  mirksiukas.gif

Ir man ten patinka. Picos visai skanios ten smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Boruzele. @ 2009 06 03, 14:51)
Savaitgali buvom pirma karta Picoj hutt Akropoly  thumbup.gif 
Tikrai labai patiko , skanu , aplinka faina ir aptarnavimas  thumbup.gif
Siulau apsilankyt  mirksiukas.gif

sitoi skanios picos tik beda kad ten sriubos ner lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kittychan @ 2009 05 27, 08:09)
Milano ir Pas Paolo geriausios picos Kaune. visada nusivedu uzsieniecius pavalgyt ten, ir visiems labai patinka, sako skonis kaip Italijoj  tongue.gif  niekam skrandis tikrai nebuvo sustojes  blink.gif o pizza jazz, jau vienoj temoj rasiau - teko nusivilt, kai salotose negyva muske radau  doh.gif

Nu jau Milanas, tai tragedija kazkokia schmoll.gif Paskutini karta kai buvau, tai picoj radau keturis juodus plaukus! Jau taip slykstu, nes jau gabaliuka buvau suvalgius tos picos. Pakvietus padaveja, ta jau net nesistebedama uzjaute, kad supranta, jog slykstu. Veliau atbego administratore ir pradejo aiskint, kad cia nuo pievagrybiu kazkas a le panasaus i plaukus blink.gif Nu zodziu, gyvenime daugiau nebeisiu as ten schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(gintaryte1 @ 2009 05 26, 19:07)
man tai labai patinka ir milano ir pas paolo. picos skanios, niekada nepasitaike neskaniu ar kitaip lievu picu. visada skaniai pavalgom

deja tekop nusivilti picerija milano doh.gif Pica atnese tiesiogine to zodzio prasme sudeguse ir jie mane, kad ji mum tiks, tai kai pradejome pica vartyti is visu pusiu tada administratore prisistade sakydama: " As taip ir maniau, kad netiks" tai kam tada nesi is viso, kad zinojo kad netiks doh.gif verysad.gif arba mane, kad esam koki kaimieciai ir nieko nesuprantame g.gif
Atsakyti
Labas mamytes ir busimos mamos smile.gif

Darau apklausa apie restoranu populiaruma. Labai labai man padesite jeigu atsakysite i sia anketa: www.apklausa+lt/f/restoranu-populiarumas-wuttlw4
Nukopijave linka, pakeiskite pliusiuka i taska smile.gif
Klausimu tik 16 ir atsakymamas reikia nedaugiau 2 min.

Aciu labai smile.gif

Atsakyti
o as noreciau parekomenduoti ne restorana ar kavine, bet picu kepyklele, esancia zukausko gatveje prie eiguliu stoteles. vadinasi PICA TAU thumbup.gif ten toookias skanias picas kepa, kad niekuo nenusileidzia kitoms picerijoms. mes visada eidavom i cili pica, bet kai paragavom siu picu, kurios ir isvaizda ir skoniu nuo cili tikrai nesiskiria, tai tik cia ir perkam. ir kainos nesikandzioja - normali pica kainuoja nuo 8,99lt, o seimynine (42 cm) - nuo 15,99lt. ir pasirinkimas didelis, ir cia pat tavo akyse iskepa.
Atsakyti