Apie Gan Bei negaliu nei vieno teigiamo atsiliepimo parašyt, maisto porcijos miniatiūrinės, kainos kosminės, žodžiu kaina netatitinka kokybės, kažkaip nesuprantamas man jo populiarumas
Sushi express kiek kartų teko ragaut, neteko nusivilt, sushiai dideli, skanus, į vidų nepgaili įdėt (jei sushi su lašiša tai tikrai jaučiasi, kad ji ten yra). Žodžiu jei nenusivažiuos tuomet 10 balų
Apie Gan Bei negaliu nei vieno teigiamo atsiliepimo parašyt, maisto porcijos miniatiūrinės, kainos kosminės, žodžiu kaina netatitinka kokybės, kažkaip nesuprantamas man jo populiarumas
Labai skanu "Pas Stenley"
nugarines kepsnys su padazu arba sviestazuve niam niam:) ir kainos nera dideles kaip senamiestyje
rekomenduoju!
Sushi ekspreses pamėgau sušius
iki tol ragaudama vienur ir kitur nesupratau, kaip galima tokią nesąmonę valgyti.
QUOTE(Aletheia @ 2010 04 21, 19:58)
Ar buvot kas nors "Sushi Exspress"?
http://www.laikas24....aponijos-kaune/
Jei taip, kaip įspūdžiai?
http://www.laikas24....aponijos-kaune/
Jei taip, kaip įspūdžiai?
QUOTE(Mistica @ 2010 04 21, 20:23)
Buvau. Ir super.
Labai skanu. Kiek valgiau, tiek buvo sushi vykę, o vat Megos Gan bei, nors darė japonas, nepavykę.... Blogai susukti..
O man visiškai atvirkščiai, nesuprantu ko šitą įstaigą nemažai kas giria. Mano asmenine nuomone, ten sušiai skanūs tik tiems, kas normalių, skanių, tikrų sušių nėra valgę
QUOTE(Cinside @ 2010 04 22, 05:54)
O man atvirkščiai. Sushi express sušiams trūksta skonio. Gal ryžių acto į ryžius nededa
Pirkau kai tik atsidarė (tada nuvylė, nes sušiai buvo žiauriai maži) ir praeitą savaitę (šį kartą nuvylė, nes siaubingai dideli, į burną netelpa
Kąsti reikia. Kas čia per sušiai
) Be to, valgiau vegetarišką, tai morkos bjauriai išvirtos buvo. Žodžiu fe, pusmetį dar tikrai neisiu, gal kas pasikeis.
O Gan bei sušiai patys skaniausi. Niekad nenuvylė dar. Ypač Veggi maki
Pirkau kai tik atsidarė (tada nuvylė, nes sušiai buvo žiauriai maži) ir praeitą savaitę (šį kartą nuvylė, nes siaubingai dideli, į burną netelpa
O Gan bei sušiai patys skaniausi. Niekad nenuvylė dar. Ypač Veggi maki
Skonio trūksta tikrai, ryžiai kažkokie prasti, kaip košė, tik be jokio skonio. Sušiai tokio dydžio, kad neįmanoma įsidėti į burną, reikėjo kąsti visus pusiau, kas bent man atėmė pusę valgymo malonumo. Ir susukti buvo blogai, irdavo vos paėmus
QUOTE(muminukas @ 2010 07 25, 10:42)
Sushi ekspreses pamėgau sušius
iki tol ragaudama vienur ir kitur nesupratau, kaip galima tokią nesąmonę valgyti.
O aš nesupratau kaip galima tokią nesamonę, kurią ten parduoda valgyt
Merginos, gal kas nors is jusu jau lankesi kinu virtuveje "ČAINA", isikurusioje Raudondvario pl. http://sites.google....inakinumaistas/ .
Butu labai idomu isgirsti atsiliepimus.
Aciu
Aciu
QUOTE(Finna @ 2010 07 25, 12:42)
Na, nors ne man vienai neįtiko
QUOTE(Finna @ 2010 07 25, 12:42)
O man visiškai atvirkščiai, nesuprantu ko šitą įstaigą nemažai kas giria. Mano asmenine nuomone, ten sušiai skanūs tik tiems, kas normalių, skanių, tikrų sušių nėra valgę
O kur yra normalūs ir tikri sushi Jūsų nuomone?
Gan Bei skanūs tik Akropoly, nes Megoj tragedija..
Beje, Sushi express vienas vyrukas, kuris suka sushius dirbo Uk lyg vienam restorane, kuris pagal sushius vienas geriausių.
Visoms giriančioms Pas Stanley pritariu 100%.
Papildyta:
QUOTE(Chardonnay @ 2010 04 22, 22:54)
Pabandykit Pica-Pica Šilainiuose prie Taubūčių. Savininkai grįžę iš JAV, dirbo ten vienoj picerijoj. Kolkas Kaune bent jau man pati skaniausia ten. Nemokamai į namus atveža, jei perki 2 dideles
kadangi labai megstu kinieciu virtuve
tai siandien su vyru nusprendem pasilepinti, nuvaziavom i kinu maistas i namus kinų virtuvė "ČAINA" Kaune. Raudondvario pl.186 A, (priešais įvažiavimą į "Via Baltica" magistralę, bei Lampėdžių karjerą).nu ir ka gryztam namo atsidarom savo dezutes su maistu ir prasideda,kvapas neviliojantis vaizdas taip pat
paragaujam skonis dar baisesnis uz vaizda. buvau uzsisakius traskia kiauliena su saldziarugsciu padazu,kadangi turiu su kuo palyginti tai kiauliena tikrai neturi buti tokio skonio,visa permirkus riebaluose(apie traskesi jau visai pamirskit) valgai ir vien aliejaus skonis. toliau padazas tokio saldumo dar buvau niekada neragavus saldziarugstis padazas turi buti saldziai rugstus, o ten saldesnis uz pati salduma. nu del ryziu negaliu nieko pasakyt ryziai kaip ryziai. nu ir ka vyras nuveza ta maista atgal, o ten visas kolektyvas sako nenusikalbekit viskas cia labai skanu,vyras sako jei jum skanu tai patys ir valgykit. nepasake nei atsiprasau,nei gal jum pakeisti kazkuo kitu,gal grazinti pinigus. pati esu dirbus toki darba ir visada arba pakeisdavom kitu arba grazindavom pinigus jei kazkas maiste nepatiko. tikrai nenuvezem pustusciu dezuciu grazinti ,buvo suvalgyta tik po gabaliuka, tiesiok paragauta. ziauriai nusivyliau
paskui pradejom kalbeti su draugais apie si ivyki ir pasirodo jau cia ne pirmas kartas toks,labai daug kas skundziasi ju maistu. tai isvada ta kad tikrai niekam nerekomenduosiu ir visur mano atsiliepimai bus tik blogi apie čaina. gal kazkas su jais taip pat susiduret ir nusivylet? o gal priesingai buvo labai skanu?
QUOTE(Semi Sweet @ 2010 07 25, 14:49)
Merginos, gal kas nors is jusu jau lankesi kinu virtuveje "ČAINA", isikurusioje Raudondvario pl. http://sites.google....inakinumaistas/ .
Aciu
Aciu
nekelsiu kojos gyvenime ten daugiau. gal jau pati pabandei? gal cia as viena tokia isranki
QUOTE(Mistica @ 2010 07 31, 16:10)
Pabandykit Pica-Pica Šilainiuose prie Taubūčių. Savininkai grįžę iš JAV, dirbo ten vienoj picerijoj. Kolkas Kaune bent jau man pati skaniausia ten. Nemokamai į namus atveža, jei perki 2 dideles
Vis pravaziuodama uzmesdavau aki, bet man is isores nelabai patraukliai pasirode, galvojau koks eilinis picu kabakelis, bet po jusu atsiliepimo butinai isbandysiu
QUOTE(#buvus_ blondine# @ 2010 07 31, 22:34)
nekelsiu kojos gyvenime ten daugiau. gal jau pati pabandei? gal cia as viena tokia isranki 
Man tai ten labai skanu. O kas nepatiko?