Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija, 17 tema

Džiaugiuosi žiedukų "kepure" Ness' too much pizzas ir Silent Prayer .
user posted image...user posted image...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 27 birželio 2008 - 15:14
QUOTE(Sigute*** @ 2008 06 27, 16:05)
Džiaugiuosi žiedukų  "kepure"  Ness' too much pizzas ir Silent Prayer .

Mano Silent prayer labai panašiai atrodo irgi su kepure wub.gif
Atsakyti
Gal tokių gražuolių šeimininkė išduotų, kaip "išgauti" tą kepurinį žydėjimą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(white tea @ 2008 06 27, 15:33)
Galvojau, kad sanpaulijos su fantasy nebegali nustebinti. Klydau
Strawberry Fields
user posted image

viena zodi norisi pasakyti: SVELNUMAS wub.gif
Papildyta:
aina ir Sigute wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
Pas man siandien NIKOMU NE DAM pirmasis ziedelis prasiskleide, bet kazkodel ziedinkotis trumputis, gal ko truksta g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2008 06 27, 16:02)
va taip palei mane turi žydėt

http://www.robsviole...erry_fields.htm
pasižiūrkit.

Taip turi žydėt,taip ir žydi lotuliukas.gif labai gražiai nufotkinta thumbup.gif Radau nete daug nuotraukų ta pati sanpaulija,o atrodo skirtingai doh.gif Tikra sanpaulijos žiedo spalvos fotiku užfiksuoti labai sunku,tik maždaug matosi kas per spalva tongue.gif Nuotraukose skiriasi,net ir pats žiedas,bet tai ta pati veislė mirksiukas.gif
user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alyvuogė+: 27 birželio 2008 - 16:42
QUOTE(rimulėėė @ 2008 06 27, 16:02)
va taip palei mane turi žydėt
pasižiūrkit.

Pasižiūrėjom, prasta nuotrauka. lotuliukas.gif

Kaip turėjo taip pražydo. Kadangi šios veislės lapa pirkau iš Amerikos, iš Sorano. Iš žmogaus, kuris šią veislę išvedė, todėl siūlau žvilgtelėti jo svetainėje (tiems, kam kelia abejonių) http://www.lyndonlyo...andards NF.html, o originalų aprašymą anglų kalba įdedu:

Semidouble and double stars, with an unusual shade of red. Very pretty! Resembling a brick red, the frilled edges are outlined with white, and the flower face is adorned with darker red fantasy. An absolute beauty! The standard foliage is medium green, quilted, and shapes nicely. A must have!

Atsakyti
Pamoka/susitikimas

Būsimų konkurso dalyvių dėmesiui - pamokoje/susitikime pasiimam lapukus ir namuose sodiname į savo mėgstamą substratą. Negalinčioms atvykti lapukai bus išsiųsti tą pačią arba sekančią dieną (priklausomai nuo to, kada baigsis pamoka/susitikimas)
Pasiimančias lapukus registruosiu, bet sąrašas liks pas mane ir nebus viešai skelbiamas (dalyvių skaičių paskelbsiu), taip kad visos galimos jūsų (ir mano) nesėkmės išliks tarp mudviejų tete-a-tete.
Atsakyti

Lapukai ruošiasi.
Tiesa pagalvojau ,gal mergaitės pasisakys kas nori akcijoje dalyvauti .Lapukus bus galima palikti keliuose punktuose Vilniuje ,Kaune.
Tiesa lapelius skinsiu šeštadienį .. ir visus iš karto ,tad sąlygos bus visoms vienodos.
Kiek lapelių reiks ,negi tik 10 ...
Atsakyti
QUOTE(Adikija @ 2008 06 27, 10:53)
Rima*, labai nuostabią palangę turit  thumbup.gif gal patenkinsit smalsumą pasakydama, kokių veislių toj "nedidelėj"  lotuliukas.gif batų dėžėj įsigijot? gal kokį mažylį ateityje būtų galima pas jus užsisakyti?

Už komplimentą dėkoju. O dėl sąrašo - jo teks palūkėti, nes neaišku kas ir kokiu greičiu apsivaikuos. Tada būtinai prižadu jį pateikti.

mirksiukas.gif Tik išduosiu paslaptį, kad lapukų dydis - juvelyrinis wink.gif Ir daug mini treileriukų (kupstinių sanpaulijų)
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2008 06 26, 22:50)
jau dabar noriu tokios.. bet tikiuosi kad dar niekas neturi biggrin.gif

http://www.donnaflor...cgi?photo=74571

tai ta pati sanpaulija... Pramoninė veislė (tad galima nusipirkti ir Maksimoje)
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2008 06 27, 16:35)
Gal tokių gražuolių šeimininkė išduotų, kaip "išgauti" tą kepurinį žydėjimą blush2.gif

Tai pasistengė jos pačios, kažko ypatingo nedarau, gal tas gausus žydėjimas priklauso nuo augalo veislės. Trašomis stengiuosi nepiktnaudžiauti, tad joms matyt atėjo laikas gausiam žydėjimui. mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano tai iš vis pirma pražydusi veislinė sanpaulija (Silent Prayer) ir panaši kepurė, kaip Sigutės nuotraukoje. Taip kad tikrai tikriausiai nuo veislės priklauso. Man atrodo Visagino psl. aprašyme parašyta, kad "gausiai žydi".

O labai panaši, kaip Nataliuko nuotraukoje pas mane neveislinė (o gal tik be pavadinimo), ir žiedai taip pat vos išlenda iš lapų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 28 birželio 2008 - 06:55