Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija, 17 tema

Nesu prieš nieką nusiteikus, bet negaliu suprasti - čia tema apie sanpaulijas ar skelbimų ir pageidavimų koncertas? g.gif
Atsakyti
Apie sanpaulijas lotuliukas.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės už sveikinimus, nemanau jog kuriai nemiela jų sulaukti. wub.gif
Tad ta proga pasidovanojau savo sanpaulijom neblogą pirkinuką. g.gif
user posted image..user posted image..user posted image
Atsakyti
Sigute , pas mane jau prazydo vienas is tavo vaikeliu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutė, kur tu prapuolei, aš vis apie tave pamastau, tai kuri gi pirmoji susiruošė nudžiuginti tave. bigsmile.gif
Papildyta:
user posted image Private Dancer .
Atsakyti
QUOTE(Adikija @ 2008 07 10, 22:32)
Nesu prieš nieką nusiteikus, bet negaliu suprasti - čia tema apie sanpaulijas ar skelbimų ir pageidavimų koncertas?  g.gif

Aš irgi nesu prieš nieką nusiteikus, bet negaliu suprasti - kur čia skelbimų ir pageidavimų koncertas?
Atsakyti
QUOTE(Adikija @ 2008 07 10, 21:32)
Nesu prieš nieką nusiteikus, bet negaliu suprasti - čia tema apie sanpaulijas ar skelbimų ir pageidavimų koncertas?  g.gif

Tikrai keistokas sanpaulijų temos interpretavimas g.gif

Sigute***, nuoširdžiausiai linkiu (nors ir pavėluotai) visko, ko tik trokšti wub.gif
Atsakyti
Mergaites, man irgi atejo isbandymu dienos. Itariu, kad mano sanpaulijas apipuole miltlige verysad.gif Na, ant kai kuriu lapeliu atsirado tokios mazos baltos demeles, tarytum butu pienu aptaskyta ir nudziuve (is pradziu taip ir maniau, nes kai kurios stovi ant virtuves darbastalio.... biggrin.gif ) Nupurskiau Topu, bet demeles neisnyko, netgi atsirado nauju. Kaip kovoti?
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 07 10, 23:18)
pasidovanojau savo sanpaulijom neblogą pirkinuką. g.gif

nu liuks dalykėlis thumbup.gif . Pasigirkit kur pirkot ir kokie išmatavimai?

Mamce, man irgi taip nutiko, baigėsi tuom, kad taip ir neatsigavo, nors ir nupurškiau, kaip mergaitės patarė Acatra, tai priskabiau sveikų lapukų ir iš naujo užflensavau. Visa laimė, kad buvo neveislinės, bet vistiek žiauriai gaila
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabe60: 11 liepos 2008 - 10:33
Rekordas blink.gif Liepos 5 dieną pasodinau 'Frozen in Time' lapuką, išleidusį šakneles vandenyje. Šiandien iš smalsumo pakrapščiau žemes: jai pasirodę mikroskopiniai vaikučiai bigsmile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti