Nesu prieš nieką nusiteikus, bet negaliu suprasti - čia tema apie sanpaulijas ar skelbimų ir pageidavimų koncertas?

Apie sanpaulijas

Sigute , pas mane jau prazydo vienas is tavo vaikeliu

QUOTE(Adikija @ 2008 07 10, 22:32)
Nesu prieš nieką nusiteikus, bet negaliu suprasti - čia tema apie sanpaulijas ar skelbimų ir pageidavimų koncertas? 

Aš irgi nesu prieš nieką nusiteikus, bet negaliu suprasti - kur čia skelbimų ir pageidavimų koncertas?
QUOTE(Adikija @ 2008 07 10, 21:32)

Tikrai keistokas sanpaulijų temos interpretavimas

Sigute***, nuoširdžiausiai linkiu (nors ir pavėluotai) visko, ko tik trokšti

Mergaites, man irgi atejo isbandymu dienos. Itariu, kad mano sanpaulijas apipuole miltlige
Na, ant kai kuriu lapeliu atsirado tokios mazos baltos demeles, tarytum butu pienu aptaskyta ir nudziuve (is pradziu taip ir maniau, nes kai kurios stovi ant virtuves darbastalio....
) Nupurskiau Topu, bet demeles neisnyko, netgi atsirado nauju. Kaip kovoti?

QUOTE(Sigute*** @ 2008 07 10, 23:18)
pasidovanojau savo sanpaulijom neblogą pirkinuką.

nu liuks dalykėlis

Mamce, man irgi taip nutiko, baigėsi tuom, kad taip ir neatsigavo, nors ir nupurškiau, kaip mergaitės patarė Acatra, tai priskabiau sveikų lapukų ir iš naujo užflensavau. Visa laimė, kad buvo neveislinės, bet vistiek žiauriai gaila
Rekordas
Liepos 5 dieną pasodinau 'Frozen in Time' lapuką, išleidusį šakneles vandenyje. Šiandien iš smalsumo pakrapščiau žemes: jai pasirodę mikroskopiniai vaikučiai

Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.