QUOTE(Boružėlė @ 2008 06 29, 22:47)
QUOTE(Alacka @ 2008 06 29, 23:12)
Gali pykti kiek nori,
QUOTE(Boružėlė @ 2008 06 29, 23:15)
Prasom prasom.
QUOTE(JoanaS @ 2008 06 28, 19:43)
aciu, tik as galvojau kad ir tai liaudiskai tariant skura irgi pacios darot todel ir klausiau, bet vistiek didelis aciu
QUOTE(ingauk @ 2008 06 30, 07:20)
aciu, tik as galvojau kad ir tai liaudiskai tariant skura irgi pacios darot todel ir klausiau, bet vistiek didelis aciu 
nea, skūra perkama
QUOTE(JoanaS @ 2008 06 30, 08:31)
o maximoj nera
QUOTE(ingauk @ 2008 06 30, 09:42)
tikrai lavašą
Alacka
visi uzkandziai
Dabar "Vilniaus duona" išleido pasaulio duonu kolekciją, į kurią įeina ir lavašas, todėl, kiek teko matyt, tai jau yra kiekvienoje didesnėje maksimoje. Man asmeniškai, tam lavašui reiktų biški ilgiau krosnyj pabūt, prieš važiuojant į parduotuves 
QUOTE(JoanaS @ 2008 06 30, 09:46)
tikrai lavašą
ar tortilijas? nes jų tai ir aš esu pirkus, bet lavašo kol kas niekur neradau 
man asmeniskai tai Vilniaus duonos lavasai tragedija kazkokia ,luzineja,sutrukineja ,ir zali ,nepatariu as ju pirkti ,dar 2.99 kainuoja
QUOTE(katerina26 @ 2008 06 30, 13:01)
man asmeniskai tai Vilniaus duonos lavasai tragedija kazkokia ,luzineja,sutrukineja ,ir zali ,nepatariu as ju pirkti ,dar 2.99 kainuoja

Reikia labai žiūrėti iki kada jie galioja, jei jau viena diena nebegalioja tada ir lūžinėja ( o jie galioja tai neilgai
Sveikutes,
Ir as noriu prie jusu prisijungti
Cia pas jus radau labai geru recepteliu,kuriuos reikes isbandyti.
Neturiu foto,bet galiu pasidalinti dvieju mano megstamiausiu miesrainiu receptukais:
Tuno salotos
Fermentinis suris, tunas aliejuje, avokadas, virti kiausiniai, majonezas, prieskoniai. Suri, kiausinius, avokada sutarkuoti ir viska sumaisyti su tunu, majonezu ir prieskoniais. Mase tepti ant formines duonos (gali buti skrudinta). Tikrai labai skanu
Ziediniu kopustu salotos
Ziedinis kopustas, virtas liezuvis arba sirdis, majonezas, prieskoniai. Ziedini kopusta nupilt verdanciu vandeniu, supjaustyti. Liezuvi taip pat supjaustyti ir viska sumaisyti su majonezu ir prieskoniais.
Labai paprastos ir labai skanios.
Ir as noriu prie jusu prisijungti
Neturiu foto,bet galiu pasidalinti dvieju mano megstamiausiu miesrainiu receptukais:
Tuno salotos
Fermentinis suris, tunas aliejuje, avokadas, virti kiausiniai, majonezas, prieskoniai. Suri, kiausinius, avokada sutarkuoti ir viska sumaisyti su tunu, majonezu ir prieskoniais. Mase tepti ant formines duonos (gali buti skrudinta). Tikrai labai skanu
Ziediniu kopustu salotos
Ziedinis kopustas, virtas liezuvis arba sirdis, majonezas, prieskoniai. Ziedini kopusta nupilt verdanciu vandeniu, supjaustyti. Liezuvi taip pat supjaustyti ir viska sumaisyti su majonezu ir prieskoniais.
Labai paprastos ir labai skanios.