Įkraunama...
Įkraunama...

Corine de Farme

Na kolkas tai man jis suuuper, nei lieka kokiu riebumu nei ko, kazkaip labai tinka mirksiukas.gif isbandyk thumbup.gif p.s. gaila, kad pradzioj neatradau sito aliejuko g.gif
QUOTE(Vitutexe @ 2008 08 27, 17:37)
O tikrai jis maziau riebus nei kiti aliejukai? Nelieka slidaus riebumo? 4u.gif Labai jau susigundziau po tokiu puikiu atsiliepimu bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Sallly @ 2008 08 25, 22:48)
Siaip tai visiskai neuzuodziu jame jokio alkoholio ar adekalono kvapo, ten net ne kokoso visai, o MONOI geles ekstraktu kvapas g.gif

as ir nesakiau, kad yra alkoholio kvapas. Tiesiog tas MONOI geles kvapas yra gan stiprus ir primena senovisku adekolonu kvapa smile.gif is plauku jis pakankamai greitai issigaruoja man, bet kuna tepti bijau, nes man butu per daug to kvapo tikrai doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sallly @ 2008 08 27, 20:05)
Na kolkas tai man jis suuuper, nei lieka kokiu riebumu nei ko, kazkaip labai tinka mirksiukas.gif  isbandyk thumbup.gif  p.s. gaila, kad pradzioj neatradau sito aliejuko g.gif

dekui, reikes pabandyt 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2008 08 24, 16:38)
na cia tam paveiksliuke tai jis kietas atrodo, bet as pirkau kosmadoj, tai jis skystas buvo. ir siaip ant bonkutes yra parasyta, kad jis suskysteja 25C temperaturoj. Naudoju as ji plauku kaukems ir mano plaukuciams visai tai patinka. tik bent jau mane tai tas kvapas labai erzina - visai ne kokosu, o seno adekolono doh.gif  tai ant odos, nors galbut ir naudinga, kolkas netepiau, nes mano nosytei nepatiktu labai smile.gif

Tai tiesiog reiškia, kad jis tikrai natūralus. Aš turiu kitos firmos aliejuką, tai lygiai tas pats. jei nesinori kas kartą po vandeniu kišt, tai reikia tiesiog rankose palaikyt- suskystėja. Dar jei vonioj laikai, tai išsimaudžius pažiūrėk- jei karštą vandenį leidi ir vonia prišyla jis taip pat būna atsileidęs... mirksiukas.gif
Atsakyti
Na kaip jums tas aliejukas ilgiau panaudojus? rolleyes.gif
Atsakyti
Na man tai fainutis jis toks, mano oda labai sausa tai susigeria gerai ir dregme palaiko, man kazkaip jis tinka, kai einu i dusa padedu ji po srove jis susyla ir tada pasitepu, na man tai liuks thumbup.gif
QUOTE(Vitutexe @ 2008 09 04, 18:30)
Na kaip jums tas aliejukas ilgiau panaudojus? rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Sallly @ 2008 09 05, 11:30)
Na man tai fainutis jis toks, mano oda labai sausa tai susigeria gerai ir dregme palaiko, man kazkaip jis tinka, kai einu i dusa padedu ji po srove jis susyla ir tada pasitepu, na man tai liuks thumbup.gif

O tik kunui? o kaip plaukams? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitutexe @ 2008 09 05, 16:27)
O tik kunui? o kaip plaukams? bigsmile.gif

man plaukams jis irgi patinka, kunui nenaudoju smile.gif as juo netgi patepu jau isplautu plauku galiukus vietoj tu silikoniniu serumu biggrin.gif kai sunaudosiu sita tikrai pirksiu vel cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2008 09 05, 16:31)
man plaukams jis irgi patinka, kunui nenaudoju smile.gif as juo netgi patepu jau isplautu plauku galiukus vietoj tu silikoniniu serumu biggrin.gif  kai sunaudosiu sita tikrai pirksiu vel cool.gif

o kuo konkreciai plaukams gerai?koki poveiki pastebejot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitutexe @ 2008 09 05, 16:37)
o kuo konkreciai plaukams gerai?koki poveiki pastebejot? 4u.gif

tai poveikis panasus kaip ir nuo kitu alieju: plaukuciai jauciasi laabai sudrekinti, pvz mano labai pusdavosi anksciau, tai panaudojus man tas putimasis tikrai sumazejo ir jau beveik tiesint nebereikia ax.gif na jei plaukai pazeisti, tai manau kad reguliariai naudojant si aliejuka, arba imaisant jo i kitas kaukes, ju bukle tikrai pageretu. Taigi jei jusu plaukai pazeisti, sausi, besipuciantys, besiveliantys - tai as ji tikrai rekomenduoju 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2008 09 05, 17:47)
tai poveikis panasus kaip ir nuo kitu alieju: plaukuciai jauciasi laabai sudrekinti, pvz mano labai pusdavosi anksciau, tai panaudojus man tas putimasis tikrai sumazejo ir jau beveik tiesint nebereikia ax.gif  na jei plaukai pazeisti, tai manau kad reguliariai naudojant si aliejuka, arba imaisant jo i kitas kaukes, ju bukle tikrai pageretu. Taigi jei jusu plaukai pazeisti, sausi, besipuciantys, besiveliantys - tai as ji tikrai rekomenduoju  4u.gif  biggrin.gif

na aciu, reikes pabandyt tikrai tada, mano tikrai issauseje, bet tikiuos jis visai plauku neprigludina, nes noriu papurusiu plauku nuo saknu, tai gal tiesiog ant saknu nedet, ir bus gerai bigsmile.gif
Atsakyti
Taip, ant saknu geriau nedeti, nes tikrai pariebalins, juk visi aliejukai saknis pariebina, geriau nuo puses ilgio tepti, o ant galiuku daugiausiai. O jei per daug suglotnins, tai sekanti karta daug geriau isskalauk, net su trupuciuku sampuno perplaut gali, nes jau buna ganetinai stipriai isigeres i plaukus ir tada bus labiau pasipute. Na siaip liuks daiktas. Nerandu pakaitalo thumbup.gif
QUOTE(Vitutexe @ 2008 09 06, 02:50)
na aciu, reikes pabandyt tikrai tada, mano tikrai issauseje, bet tikiuos jis visai plauku neprigludina, nes noriu papurusiu plauku nuo saknu, tai gal tiesiog ant saknu nedet, ir bus gerai bigsmile.gif

Atsakyti