Įkraunama...
Įkraunama...

Corine de Farme

OJ mergaites, kaip jus jo nerandat, jau didziosiose maximose tai visose tikrai yra. Paprasykit pardaveju- konsultanciu, kad parodytu. Man tai jis labai patinka, naudoju jautriai odai, tai labai tinka viskas man ten, gaivos ir svaros pojutis visa diena, thumbup.gif smile.gif nekeisciau i NIEKA smile.gif Paieskokit intensyviau mirksiukas.gif
QUOTE(Vitutexe @ 2008 09 12, 03:27)
As ir sito daikto niekur nerandu doh.gif jau net nejuokinga darosi blink.gif

Atsakyti
QUOTE(Vitutexe @ 2008 09 11, 19:27)
As ir sito daikto niekur nerandu doh.gif jau net nejuokinga darosi blink.gif

droge jos dbr su nuolaida apie8,5lt, akropolio kosmadoj 14,00.sian ziurejau.
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 09 11, 21:51)
droge jos dbr su nuolaida apie8,5lt, akropolio kosmadoj 14,00.sian ziurejau.

Begsiu i droga bigsmile.gif tikiuos, visuose yra g.gif
Papildyta:
P.S. aciu, mergaites, uz pagalba 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitutexe @ 2008 09 11, 23:01)
Begsiu i droga bigsmile.gif tikiuos, visuose yra g.gif
Papildyta:
P.S. aciu, mergaites, uz pagalba 4u.gif  4u.gif

ner uz ka juk wink.gif
palauksiu ,kol nusipirksi, ir butinai noresiu atsiliepimo wink.gif
Atsakyti
SLS jame vis tiek yra unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2008 09 12, 01:33)
SLS jame vis tiek yra  unsure.gif

Rimtai? Ne, na tada gal nepirksiu... g.gif mindaugo maximoj siandien kaip tik ieskojau,bet nebuvo, tai gal zenklas cia jau... o i droga nebenuejau, nes ziauriai lyt pradejo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitutexe @ 2008 09 12, 17:28)
Rimtai? Ne, na tada gal nepirksiu... g.gif mindaugo maximoj siandien kaip tik ieskojau,bet nebuvo, tai gal zenklas cia jau... o i droga nebenuejau, nes ziauriai lyt pradejo verysad.gif

truputį ne į temą, bet man geriausias Lactacyd femina, nežinau ko jame yra blogo, bet labai geras, turiu ir prausiklį ir "apsiprausimui" (tai insrukcijoje buvo parašyta lotuliukas.gif ) bet antrojo beveik nenaudoju, bet kai pirkau 2 už 1 kainą, tai nenuostolis bigsmile.gif

o ar yra šios firmos paakių kremų ar gelių? g.gif
Atsakyti
as intymke sian droge senamiesty maciau,ten salia mickeviciaus bibles,tikrai yra SLS sad.gif o apie ta lactacyd ar kaip jis,ju ne pirma gera nuomone randu.. ziurejau eurovaistinej ji..25litai kazkur,brangoka.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 09 12, 19:08)
as intymke sian droge senamiesty maciau,ten salia mickeviciaus bibles,tikrai yra SLS sad.gif o apie ta lactacyd ar kaip jis,ju ne pirma gera nuomone randu.. ziurejau eurovaistinej ji..25litai kazkur,brangoka..  g.gif

off topic
na taip brangokas, bet man jo 3 mėn. pilnos akys thumbup.gif ir superinis, jokių problemų, kokių turėjau naudodama margaritas, clinians ir neduokdie carefree (didesnio Š.... neturėjus doh.gif )

bet ką turiu iš šios firmos tai rožių tą vandenį ir kremuką veidui, abu patinka, žadu dar servetėles pirkti ir paakių kremuką jei toks yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2008 09 12, 20:26)
off topic
na taip brangokas, bet man jo 3 mėn. pilnos akys  thumbup.gif  ir superinis, jokių problemų, kokių turėjau naudodama margaritas, clinians ir neduokdie carefree (didesnio Š.... neturėjus  doh.gif  )

bet ką turiu iš šios firmos tai rožių tą vandenį ir kremuką veidui, abu patinka, žadu dar servetėles pirkti ir paakių kremuką jei toks yra  g.gif

4u.gif serveteles,jei isbandysi,duok zinot wink.gif
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 09 12, 19:33)
4u.gif serveteles,jei isbandysi,duok zinot wink.gif

ok wink.gif jau seniai noriu pabandyt, bet kai nueinu į pardę, stoviu, žiuriu ir pamirštu ko noriu lotuliukas.gif
Atsakyti
O sios firmos kremuku paakiams yra? Nepastebejau kazkaip g.gif
Atsakyti