QUOTE(Vitutexe @ 2008 09 12, 03:27)
OJ mergaites, kaip jus jo nerandat, jau didziosiose maximose tai visose tikrai yra. Paprasykit pardaveju- konsultanciu, kad parodytu. Man tai jis labai patinka, naudoju jautriai odai, tai labai tinka viskas man ten, gaivos ir svaros pojutis visa diena,
nekeisciau i NIEKA
Paieskokit intensyviau
QUOTE(Vitutexe @ 2008 09 11, 19:27)
droge jos dbr su nuolaida apie8,5lt, akropolio kosmadoj 14,00.sian ziurejau.
QUOTE(sultru beauty @ 2008 09 11, 21:51)
droge jos dbr su nuolaida apie8,5lt, akropolio kosmadoj 14,00.sian ziurejau.
Begsiu i droga
Papildyta:
P.S. aciu, mergaites, uz pagalba
QUOTE(Vitutexe @ 2008 09 11, 23:01)
ner uz ka juk
palauksiu ,kol nusipirksi, ir butinai noresiu atsiliepimo
QUOTE(WeGa @ 2008 09 12, 01:33)
Rimtai? Ne, na tada gal nepirksiu...
QUOTE(Vitutexe @ 2008 09 12, 17:28)
Rimtai? Ne, na tada gal nepirksiu...
mindaugo maximoj siandien kaip tik ieskojau,bet nebuvo, tai gal zenklas cia jau... o i droga nebenuejau, nes ziauriai lyt pradejo 
truputį ne į temą, bet man geriausias Lactacyd femina, nežinau ko jame yra blogo, bet labai geras, turiu ir prausiklį ir "apsiprausimui" (tai insrukcijoje buvo parašyta
o ar yra šios firmos paakių kremų ar gelių?
as intymke sian droge senamiesty maciau,ten salia mickeviciaus bibles,tikrai yra SLS
o apie ta lactacyd ar kaip jis,ju ne pirma gera nuomone randu.. ziurejau eurovaistinej ji..25litai kazkur,brangoka..
QUOTE(sultru beauty @ 2008 09 12, 19:08)
as intymke sian droge senamiesty maciau,ten salia mickeviciaus bibles,tikrai yra SLS
o apie ta lactacyd ar kaip jis,ju ne pirma gera nuomone randu.. ziurejau eurovaistinej ji..25litai kazkur,brangoka.. 
off topic
na taip brangokas, bet man jo 3 mėn. pilnos akys
bet ką turiu iš šios firmos tai rožių tą vandenį ir kremuką veidui, abu patinka, žadu dar servetėles pirkti ir paakių kremuką jei toks yra
QUOTE(Juxt @ 2008 09 12, 20:26)
off topic
ir superinis, jokių problemų, kokių turėjau naudodama margaritas, clinians ir neduokdie carefree (didesnio Š.... neturėjus
)
bet ką turiu iš šios firmos tai rožių tą vandenį ir kremuką veidui, abu patinka, žadu dar servetėles pirkti ir paakių kremuką jei toks yra
QUOTE(sultru beauty @ 2008 09 12, 19:33)
ok
O sios firmos kremuku paakiams yra? Nepastebejau kazkaip