Liko truputį daugiau nei 2 mėn. iki Vėlykų, laikas kelti temą
Nes atsimenu porą mėn iki vėlykų yra kepamas kažkox superpyragas su džiovintais vaisiais. Gal gali kas nors receptuką įmesti?
Merginos, is sio formumo nusprendziau issikepti paprasta pasteta...taciau ji noreciau aptraukti zale, niekad nesu to darius, gal kas patars kaip. t.y su kiek atskiesti vandeniu reikia, ir kaip uzpilti ta zele ant virsau kad sustingtu?
Gal kas zinot ka tokio karsto ir tradicisko butu galima pasigaminti naudojantis dujine virykle Velykoms? Mano dujines pecius labai prastai veikia (vista 3.5 val kepem ) gyvenu tokioj saly, kur Velykos nelabai svenciamos, bet vyro seima ruosiasi atvykti i svecius, norisi kazkaip jaukumo... Beje, kai parodziau kelmo nuotraukas, mano vyras rimtai pradejo svarstyti klausima apie virykles keitima
Sveikutes Perskaiciau visa tema ir jau zinau ka siais metais darysiu velykom. Tai bus zeliniai kiausiniai, nes jie tikrai nuostabus tik va dabar per 2 savaites reikia lukstu prisirinkt Ir sakiau ruosiu kelma..tik turiu viena klausima. Kaip ji perkelt ant lekstes kai jis yskepa Ar jis taip paparstai ir persikelia? neiskrenta is apacios visas farsas
Gaites, skaitai mano mintis man irgi iskilo toks pat klausimas kai pamasciau o kaip ji nuo 'blekos' reiks ant lekstes permest? Bet dabar galvoju kad gal reik ji kepti ant folgos pagrindo ir poto su ja kazkaip pernest ant lekstes ir graziai folga istraukt.
na nepergyvenkit, kelmo įdaras tikrai neiškrenta, tiesiog mentele atsikelia nuo skardos ir kuo puikiausiai persikelia ant lėkštės:) jeigu įdaras faršas, tai natūraliai suprantu, kad kiaušinis suklijuoja... o jeigu bulvių košė, tai aš kelmą perkeliu ant lėkštės, o tada jau kraunu bulvių košę...