Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip parsivežti naująjį šeimos narį?

Mes parsivezeme keduteje, nesvarbu, kad dukryte is pradziu priestaravo, bet manau, kad kitos reakcijos ir negalejo buti.
Zodziu, visom patariu vezti tik keduteje! Jokiu "ant ranku", "nepatogu jam" ir pan. Po keliu minuciu ji uzmigo, matyt nuo masinos lingavimo, as sedejau salia, glosciau ir mes puikiausiai gryzom.
Tai sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti
Aciu, radau atsakyma ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
parsivežėm lopšyje nuo vežimo, padėjom ant galinės sėdynės, o pati priekyje išsileidau sėdynė, nes sėdėt negalėjau, taip ir parvažiavom. Pačios mažiausios auto kėdutės-nešynės net nepirkau, tikrai neverta, kiek važiavom vežėmės lopšyje nuo vežimo, o va jau dabar sėdi didesniems vaikams skirtoje autokėdutėje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rosenka @ 2008 06 09, 10:46)
Labute, biggrin.gif

Mes tai nepirkom kedutes, kazkaip pagalvojom, kad neverta, nes labai greitai auga vaikai. (Pasirode, kad esam teisus)
Parsivezem is liginines nesykleje - pirkom kartu su vezimu. Labai patogu buvo ir i masina, ir paciame vezime. Tarsi maza lovyte su minkstais bortukais thumbup.gif  Visur veziojomes taip, dabar jau nebetelpa jis ten (4men bus tuoj), auga sunelis kaip ant mieliu.

doh.gif neverta pirkti blink.gif
na ar daug mamau su tokiais poziureis?? g.gif
o gyvybe vaiko irgi neverta?
Papildyta:
QUOTE(-->BLOOONDINKA<-- @ 2008 06 09, 14:29)
man irgi labai praverte kedute namie  thumbup.gif galedavau sau suktis virtuveje.  as savo vaikiuka is igonines tai kedutej parsiveziau ir net nekilo kitokia mintis  schmoll.gif  ir jis kuo puikiausiai ten isitaiso  thumbup.gif

schmoll.gif negali maziuko laikyti ilgai keduteje,ji skirta kelionem,o ne naudojimui namie,nu mamkos pavarot,galvojat tik apie save doh.gif
Atsakyti
Auto kedutes tam ir skirtos, jog tik gimusi kudikeli galetumete saugiai vezti automobilyje. Ir ne jokie lopsiai, "rankose" ir pan... Mes asmeniskai turime Graco autokedute, kuri yra tiek stabili, tiek patogi.
Galbut Lietuvoje dar nepopuliaru laikytis saugumo paciam sau ir cia irodineti, jog tas yra tas, o ne anas.. Teatleidzia man pasisakiusios forumietes, taciau daugelis minciu tikrai prasilenkia su logika. Ir man tada iskyla klausimas: ar vazinejant dviraciu salmus devite, ar pasibaigus automobilio technikinei apziurai, ja pratesiate? Tai yra lygiai tas pats, kas ir autokedute, viskas jusu paciu saugumui.. Duok Dieve, jog galetume pagalve pasikisti visuomet pries griunant.. Sekmes ir negaiskite kita kart laiko tokiems absurdiskiems pasisakymams: "nepirkom, nes greit isauga", "naudoju virtuveje" ir pan... Geros dienos!!!!
Atsakyti
QUOTE(Lurdesita @ 2008 07 11, 16:08)
galų gale dabar jau ir lopšiai yra, kuriuos galima tvirtinti automobiliuose ir aptys vaikučiai juose tvirtinami...
Vat šitas variantas ir yra geriausias. thumbup.gif Tikrai į kėdutę tokio mažuliuko negrūsčiau. Geriau jau nusipirkti geresnį vežimuką, bet su tokiu prisegamu lopšiuku. Ir saugu, ir nereks mąstyt ar vaikui patogu. smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Mums jau ta kelione taip pat greitai nusimato :)Su masina problemu neturim,ten drambli parsigabentum dideliam reikalui esant thumbup.gif O stai tos kedutes schmoll.gif toks vaizdas ,kad leliukas sulenktas joje.Ka tik gimes juk turi tiesiai gulet,o ne pusiau sedom blink.gif
Man kazkaip turbut labiau patinka mintis apie pintine naujagymiams ant galines sedines su saugos dirzu good.gif
Tarp kitko,naujagymio negalima veztis is ligonines ant ranku pagal istatyma. Tiek cia tiek Lt.
Atsakyti
Sveikutes! 4u.gif Man tiesiog pasidare idomu.. O kaip jus mamos pas gydytojus tarkim lankotes? Taip pat drauge su lopsiais, ar jau kai einate mazyli issiimate? Na, bent jau man nera teke matyti cia kudikeliu niekur kitur, isskyrus, kedutese. Na, bet jei lopsiai pritaikyti veziojimuisi, vadinasi, turi buti lygiai taip pat saugus. O baime sulauzyti ir svarstyti ar jam patogu, turbut, neturetu kamuoti vien delto, jog pirmomis dienomis keliones tikrai nera ilgos.. Bet cia kaip ir visur galioja taisykle, jog kiekviena mama zino, kas jos vaikui geriausia thumbup.gif
Atsakyti
Mes parsivezen ant ranku, bet kita vesimes tik kedutej, nes jos reikalingos del saugumo. Neseniai besilaukianti drauge pateko i avarija, tad dabar taip atsainiai nebeziuriu i autokedutes.
Atsakyti
Saunuole grige 4u.gif Tikiuosi tavo mastymas ikveps ir kitas mamytes...
Atsakyti
Man vakar isaiskino draugai kurie neseniai pasigimde maziuka,kad dabar i jokius lopsius vaikiuku det nebeleidzia.Be kedutes vaiko is ligonines neissinesi pasirodo blink.gif Ne labai man jos prie sirdies,as kaip ir anksciau rasiau,mieliau lopsi prisegciau,nes atrodo kad zmogiukui toj kedutej nepatogu,bet teks.O jau ant ranku veztis tai tikrai nesugalvociau ohmy.gif
Atsakyti
Parsivežiau iš gimdymo namų maxi-cosi auto kėdutėje , namie naudodavom tik valgymui kedute. Bet laaabai dažnai matau, kaip mamos ilgesniam pasivaikščiojimui naudoja auto kedute doh.gif Čia tas pats jai suauges žmogus miegoti kėdėje, įdomi ar pailsi sėdėdamas rolleyes.gif , Auto kėdute skirta tik automobilyje ir namie valgant mirksiukas.gif
Atsakyti