Greiciausiai imsime vezimelio lopsi, nors turim ir kedute... vakar su vyru ja pabandem pritaisyti auto - na nzn, vaikas tikrai ne gules, o sedes

Mes parsivežė automobilinėje kedutėje 
manau, kitaip nsaugu. Juolab, kad negali atsakyti už kitus, o naujagimiai juk tokie trapūs...
Tiesa, patariu prieš pat važiuojant pažindyti, kad kelionėje ramu būtų

manau, kitaip nsaugu. Juolab, kad negali atsakyti už kitus, o naujagimiai juk tokie trapūs...
Tiesa, patariu prieš pat važiuojant pažindyti, kad kelionėje ramu būtų

QUOTE(det @ 2008 07 12, 18:09)
Greiciausiai imsime vezimelio lopsi, nors turim ir kedute... vakar su vyru ja pabandem pritaisyti auto - na nzn, vaikas tikrai ne gules, o sedes 

o tai gal kėdutė ne leliukam skirta?
QUOTE(Isila @ 2008 07 12, 17:56)
Na, pas mus kėdutė tikrai skirta nuo naujagimystės, bet vaikas irgi praktiškai sėdi, tik ten išlinkimas toks nugarytės "fiziologinis"
na, juk taip ir turi būti

QUOTE(Raganaa999 @ 2008 07 11, 21:14)
Na as pati vaika tik autokedutej zadu veziotis, nes saugumas man svarbiausia.
Bet is po ligonines... tai parsivesiu lopsyje.. toki mazuti nenoriu i kedute sodinti, gaila man leliaus, o ligonine mums labai arti, maximum 1 km, tai parsivesiu lopsyje, o kol mazas bus stengsiuos neveziot automobilyje, o po men ar poros tik i autokedute
Bet is po ligonines... tai parsivesiu lopsyje.. toki mazuti nenoriu i kedute sodinti, gaila man leliaus, o ligonine mums labai arti, maximum 1 km, tai parsivesiu lopsyje, o kol mazas bus stengsiuos neveziot automobilyje, o po men ar poros tik i autokedute

kodėl gaila?

QUOTE(Raganaa999 @ 2008 07 11, 20:14)
Na as pati vaika tik autokedutej zadu veziotis, nes saugumas man svarbiausia.

o nebus gaila leliaus,jei nuvaziavus puse km i jusu automobili ileks koks psichinis milzinisku greiciu

QUOTE(Isila @ 2008 07 12, 18:56)
skirta mazuliams iki 13 kg. + gal mes nemokejom pritaisyti, nors viska darem pagal schema, nepasakyciau, kad labai stabiliai kedute laikosi. Pirkom "Tuti". Kaip Jums su keduciu stabilumu?
QUOTE(det @ 2008 07 13, 11:21)
skirta mazuliams iki 13 kg. + gal mes nemokejom pritaisyti, nors viska darem pagal schema, nepasakyciau, kad labai stabiliai kedute laikosi. Pirkom "Tuti". Kaip Jums su keduciu stabilumu?
mūsų Chicco tai gerai prisitvirtina, bet reik pavargt, atkreipiau dėmesį, kad labai svarbu tas diržo įtempimas. O vat kur pas senelius amšinoj, tai niekaip iki galo neprisitvirtina (kitos firmos kėdutė). Šiaip nejuda, neslankioja, kai patrauki juda. Labai reik žiūrėt instrukcijoj, ten parodyta, kaip dėti, pirmą kartą, kol prikabinom

QUOTE(mazgiuke1 @ 2008 06 14, 00:07)
va tos galimybes mes ir neturim kedutej vezt...laukiam kol ja atiduos,nes leliukas jau draugu isaugo beveik,tai mum sake atiteks.o beto masina dviviete tai nera kur ta kedute montuot...tai grisim su lopsiu kur i vezimus dedasi...tikiuosi saugiai grisime 

Čia pevėluotai, aišku, atsakau, bet kiek skaičiau šios mamos postų, vis ji mane stebino... Laukia kėdutės mat, gal spės atiduoti.. Tik kam ji, jei mašina dvivietė? Juk sakėt, ant rankų vešit...

QUOTE(det @ 2008 07 12, 18:09)

jei tai nesiojama kedute su didele rankena, tai jos padeti galima reguliuoti - labai stipriai itempus dirzus, ji pakyla, pasidaro beveik sedima. daugiau istraukus saugos dirza, kilstelejus kedutes kojugali ir iremus ji sedynes atlosa, padetis pasidaro labiau gulima. paeksperimentuokit

beje, kartais senuose automobiliuose dirzas buna per trumpas kedutei patogiai prisegti... teko su tuo susidurti vazinejant taksi....