Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip parsivežti naująjį šeimos narį?

QUOTE(neringute22 @ 2008 08 11, 16:41)
taciau yra likimas ir nuo jo nepabegsi..

aš ir nesakiau, kad jo nėra, bet rizikuot tikint, kad mano likimas mane apsaugos blink.gif ne veltui yra rusų posakis "besisaugantį ir Dievas saugo" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neringute22 @ 2008 08 11, 07:48)
musu naujasis seimos narys i namucius atvyko ant ranku  dar plius suviniotas i pukini adijala  wub.gif  jokiu keduciu ar dar ko nepripazistu, toki mazuli tik ant ranku ir norisi laikyti, o atiduoti lopseliui lovytei ar kedutei is vis kuo ilgiau nesinori  wub.gif  ax.gif

truksta man zodziu....
mano uosviene dirba ligoninej, ir kai toki mazyliai jai mirsta ant ranku, taj zinok mamos kruvinom asarom verkia uz savo durnuma doh.gif
Papildyta:
QUOTE(neringute22 @ 2008 08 11, 12:38)
atsiprasau mielosios bet mes kalbame apie mazylio parsivezima is gimdymo namu ar ne  g.gif  kokios cia dar kedutes,blogiausiu atveju lopselis,  nelakstykit ant 220km/val ir nereikes drebet del vaiku.
as ne apie tokius krastutinumus kalbu kaip aprasei  doh.gif  paskaityk kitokia statistika o ne vaiko svori i formules statyk  smile.gif
kai paauga ir kruta po masina, kitas reikalas, cia tik mano nuomone  bigsmile.gif  veziokit nors sandariai priristus vaikus

nereikia lakstyt, praeita ziema mire metuku mergyte, tevai isvazinejo is kiemo, o kazkoki girti pacanai trenkesi i masina, tevai liko sveiki ir gyvi, o mergyte isleke per langa, stiklai nupjove puse galvytes....
cia nekrastutinumai, dirbantiems toki darba kaip gydytojams zinok tai kasdienybe, nes vis dar atsirana tokiu mamu....
Atsakyti
QUOTE(joviliukste @ 2008 08 11, 18:13)
truksta man zodziu....
mano uosviene dirba ligoninej, ir kai toki mazyliai jai mirsta ant ranku, taj zinok mamos kruvinom asarom verkia uz savo durnuma  doh.gif
Papildyta:

nereikia lakstyt, praeita ziema mire metuku mergyte, tevai isvazinejo is kiemo, o kazkoki girti pacanai trenkesi i masina, tevai liko sveiki ir gyvi, o mergyte isleke per langa, stiklai nupjove puse galvytes....
cia nekrastutinumai, dirbantiems toki darba kaip gydytojams zinok tai kasdienybe, nes vis dar atsirana tokiu mamu....

kaip tu gali varyti ant kitu mamu? o is kur tu zinai kad viska darai teisingai? uzsegusi saugos dirza vaikui jauties apsaugojusi ji nuo visu pasaulio negandu ? doh.gif
gaila klausytis, juolab kad sakiau kad vaikuciui pati visada stengiuos kaip ir bet kuri mama, suteikti sauguma schmoll.gif
dar syki pasitikslinu ar as viena tokia kvaile parsivezusi naujagymi ant ranku? tai gal pradekit nuo saves o ne kitu ? dar gyvenime nemaciau kad del saugos dirzo neuzsegimo, motina butu sitaip smerkiama ir vos ne laikoma bloga motina blink.gif
gedykites..
Atsakyti
QUOTE(neringute22 @ 2008 08 11, 19:37)
kaip tu gali varyti ant kitu mamu? o is kur tu zinai kad viska darai teisingai? uzsegusi saugos dirza vaikui jauties apsaugojusi ji nuo visu pasaulio negandu ?  doh.gif
gaila klausytis, juolab kad  sakiau kad vaikuciui pati visada stengiuos kaip ir bet kuri mama, suteikti sauguma  schmoll.gif
dar syki pasitikslinu ar as viena tokia kvaile parsivezusi naujagymi ant ranku? tai gal pradekit nuo saves o ne kitu ? dar gyvenime nemaciau kad del saugos dirzo  neuzsegimo, motina butu sitaip smerkiama ir vos ne  laikoma bloga motina  blink.gif
gedykites..

na šiaip jūs pati save kvaila vadinat g.gif
tai, kad visos kurios ginčijasi su jumis, vaikus veža prisegusios... tai kaip suprantu pagal jus reikėtų dabar nebesegt, jei siūlot pradėt nuo savęs... nes lyg ir daroma teisingai, o pasiūlymas g.gif
na jei jūs gyventumėt ne Lieuvoje, tai ne tik smerkiama būtumėt, bet ir turėtumėt reikalų su tam tikromis vaiko saugumu besirūpinančiomis instancijomis... nors gal jums nekiltų tada tokių minčių g.gif nes nebūtumėt pilna sovietinio palikimo marazmų unsure.gif
o tai ko tikitės g.gif kad būsit giriama doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lurdesita @ 2008 08 11, 21:23)
na šiaip jūs pati save kvaila vadinat g.gif
tai, kad visos kurios ginčijasi su jumis, vaikus veža prisegusios... tai kaip suprantu pagal jus reikėtų dabar nebesegt, jei siūlot pradėt nuo savęs... nes lyg ir daroma teisingai, o pasiūlymas g.gif
na jei jūs gyventumėt ne Lieuvoje, tai ne tik smerkiama būtumėt, bet ir turėtumėt reikalų su tam tikromis vaiko saugumu besirūpinančiomis instancijomis... nors gal jums nekiltų tada tokių minčių g.gif nes nebūtumėt pilna sovietinio palikimo marazmų unsure.gif
o tai ko tikitės g.gif kad būsit giriama doh.gif

man 22 smile.gif sovietiniai marazmai? o kur riba tarp dabartiniu ir sovietiniu? kiekvienas daro kaip jam patogiau priimtiniau ir atrodo teisinga , ir nemanau kad tokie isireiskimai kaip "tokiu mamu atsiranda" ar pan yra vietoje g.gif tiesiog mano tokia nuomone as taip ir padariau, o ne segti as nesiulau vaiku, tiesiog pasirode kad padaret kulta ir tragedija is mano nuomones 4u.gif

o ka jus atsakysit i tai , jei vaikucio negalima grusti ta kedute del kazkokiu priezasciu? kaip ji apsaugoti jei neturi galimybiu? sraigtasparni samdyti gal? g.gif ir ka tos institucijos man padarytu? manau ne institucijoms ir kitiems aukleti mane . o deretu priimt nuomone tokia, kokia zmogus isreiskia.

nors ir nepriemet mano nuomones verysad.gif
linkiu gero gimdymo ir sveiko vaikucio 4u.gif labai labai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neringute22: 11 rugpjūčio 2008 - 20:33
Moterys 4u.gif , kas per klausimas? Taigi vaikus iki trijų metų net ir kelių eismo taisyklės draudžia vežti be kėdutės, jau nekalbant apie vaikų saugumą.

Neringute22 4u.gif , šiaip įdomu ax.gif , dėl kokių priežasčių vaiko negalima "grūst" į kėdutę?
Atsakyti
kokia yra bent viena nenuginčyjama protinga priežastis nesodinti vaiko į kėdutę, nesegti jo diržais?

vairuotojai segasi, keleiviai segais, o vat vaikui jau nereikia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2008 08 12, 10:10)
kokia yra bent viena nenuginčyjama protinga priežastis nesodinti vaiko į kėdutę, nesegti jo diržais?

vairuotojai segasi, keleiviai segais, o vat vaikui jau nereikia?  g.gif

ar kazkam siuliau nesegti ir NESODINTI naujagymio i autokedute ? g.gif 4u.gif
tiesiog mes tai ant ranku grizom ax.gif atsakant i temos klausima smile.gif
o buvom prikalti prie kryziaus uz tokia nuomone unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(entrelak @ 2008 08 12, 09:31)
Moterys  4u.gif , kas per klausimas? Taigi vaikus iki trijų metų net ir kelių eismo taisyklės draudžia vežti be kėdutės, jau nekalbant apie vaikų saugumą.

Neringute22  4u.gif , šiaip įdomu  ax.gif , dėl kokių priežasčių vaiko negalima "grūst" į kėdutę?

turejau galvoje, sergancius vaikucius..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neringute22: 12 rugpjūčio 2008 - 09:46
O dievuli tu manooo... Vėl rietenos doh.gif
Kiekviena mama atsakinga už savo vaiką. Kiekviena mama turi savo nuomonę. Kiekviena mama daro taip, kaip jai atrodo teisinga. Kiekviena mama rūpinasi savo vaiku.
Tačiau nuo to, kiek rūpestingai ir atsakingai ji į viską žiūri, priklauso jos šeimos ir jos vaikų sveikata ir gerovė.
Nesipykim ir nesibarkim ir nekiškim savo nuomonių per jėgą. Vis tiek kiekviena daro taip, kaip jai atrodo teisinga.

O šiaip jau linkiu savo mažutėlius vežioti saugiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmoshka @ 2008 08 12, 10:24)
<...>nekiškim savo nuomonių per jėgą
<...>

nepainiokim "savo nuomonės" ir įstatymo reikalavimų. Įstatymai visiems vienodi, ir šis reikalavimas tikrai ne kėdučių gamintojų sugalvotas. Kėdučių gamintojai tik perša vieną už kitą geresnes smile.gif. Bent kartą per savaitę (na, labai tiksliai dažnumo tikrai nepasakysiu), išgirstame, kad vaikas lengvai atsipirko, nes buvo kėdutėje (vakar rašė apie auto, nukritusį nuo skardžio į jūrą) arba atvirkščiai - sužalotas, nes neprisegtas ir pan. Be abejo, vaiko vežimas ne kėdutėje yra TIK administracinis teisės pažeidimas, bet rizika yra pernelyg didelė. Čia Jums ne koliotis viešoje vietoje ar sisioti ant prezidentūros sienos.
Kokios čia rietenos:)... Rietenos būna komentaruose, kur tėvai neprisega, o vaikai žūsta ar sužalojami, ot ten tai rietenos. Tėvai alkūnes graužia, o komentatoriai dar druskos su pierčikais papila schmoll.gif ...
Atsakyti
QUOTE(neringute22 @ 2008 08 11, 15:38)
atsiprasau mielosios bet mes kalbame apie mazylio parsivezima is gimdymo namu ar ne  g.gif  kokios cia dar kedutes,blogiausiu atveju lopselis,  nelakstykit ant 220km/val ir nereikes drebet del vaiku.
as ne apie tokius krastutinumus kalbu kaip aprasei  doh.gif  paskaityk kitokia statistika o ne vaiko svori i formules statyk  smile.gif
kai paauga ir kruta po masina, kitas reikalas, cia tik mano nuomone  bigsmile.gif  veziokit nors sandariai priristus vaikus

o ar žinote, kad daugelyje šalių kėdutės yra privalomos? ir niekam ten nekyla klausimų, kaip vaiką vežti.
ir turbūt žinote, kad nors jūs ir važiuosite saugiu greičiu, į jus bet kada gali koks kvailys įlėkti?
Atsakyti
beje mes jau seniai turime autokedute ax.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neringute22: 12 rugpjūčio 2008 - 10:20