Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip parsivežti naująjį šeimos narį?

QUOTE(neringute22 @ 2008 08 12, 11:46)

ka jus dar patarsite man delto kad  gyniau savo sprendima kai vaikuti parveziau ant ranku namo?
pasilaikykit savo komentarus sau  smile.gif

kita kart labiau pagalvoti apie vaikelio sauguma 4u.gif tik tiek 4u.gif apie savo pacios taip pat 4u.gif

net kai isikvieciu taksi visada reikalauju kad butu se kedute mirksiukas.gif
Papildyta:

pasilaikykit savo komentarus sau smile.gif
[/quote]
jei nepastebejote labiau stengiausi isreiksti savo nuomone faktais, o ne komentarais mirksiukas.gif
nesu is tu zmoniu kurie svaidosi tusciais zoziais.
Atsakyti
QUOTE(neringute22 @ 2008 08 11, 21:27)
man 22  smile.gif  sovietiniai marazmai? o kur riba tarp dabartiniu ir sovietiniu? kiekvienas daro kaip jam patogiau priimtiniau ir atrodo teisinga , ir nemanau kad tokie isireiskimai kaip "tokiu mamu atsiranda" ar pan yra vietoje  g.gif  tiesiog mano tokia nuomone as taip ir padariau, o ne segti as nesiulau vaiku, tiesiog pasirode kad padaret kulta ir tragedija is mano nuomones  4u.gif

nors ir nepriemet mano nuomones  verysad.gif
linkiu gero gimdymo ir sveiko vaikucio  4u.gif  labai labai  smile.gif

na jūs pati apie juos parašėt, tai matyt jūsų amžius nelabai svarbus - jie labai gajūs jumyse...
o kodėl turėjau priimt, tikrai nesiruošiu rizikuot savo nei esamu vaiku, nei gimsiančiu vaiku ir vešt jį glėbyje, ar lopšyje blink.gif
tiek to nebesiginčykim, man kaip daugiau gyvenime patyrusiai ir deja, vyresnei nemažai... viskas atrodo jau visai kitaip 4u.gif man jūsų metus ir gyvenimišką optimizmą biggrin.gif sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Savo maziuka parsivezem lopsyje, kuris tvirtinasi dirzais masinoje thumbup.gif
nes autokedutej man dar nesinori sodint, kad nesukristu, beto ir galvytes dar nelaiko.

O lopsy iguldom ir jis sau miega thumbup.gif Tevelis prisega dirzais ir lekiam bicycle.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2008 08 12, 22:22)
Savo maziuka parsivezem lopsyje, kuris tvirtinasi dirzais masinoje  thumbup.gif
nes autokedutej man dar nesinori sodint, kad nesukristu, beto ir galvytes dar nelaiko.

O lopsy iguldom ir jis sau miega  thumbup.gif  Tevelis prisega dirzais ir lekiam  bicycle.gif

autokedute yra pritaikyta kudikiams vezioti ir nereikia isradineti dviracio mirksiukas.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif
kaip tik ziurejau snd tu lopsiu, kiek supratau jie tvirtinas dirzais, bet vaikelis lopsyje netvirtinamas niekaip ....
ar gerai as ten supratau? g.gif
Atsakyti
mes parsivezeme lopsely, wub.gif nesinorejo sodinti tokios mazutes, o ir iki namu puse km tik ax.gif
o seip visur vaziuojam su kedute ji spec kudikiam nuo gimimo. kadangi nuo mazens esam keliauninkai tai ir namie labai jau mazoji megsta joje pasisupti ir uzsnusti, profilaktikai lankiausi pas ortopeda su ta pacia kedute ir paklausiau jo nuomones sake nieko tokio kad dazani tikrai nekenkia 4u.gif svarbu jos i lovyte neismainyt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukuotukas: 14 rugpjūčio 2008 - 12:23
mes tai i lopsi isidejom,ant keliu ir parsivezem wub.gif iki namu netoli buvo beto ir kedutes dar neturejom,veliau ja nusipirkom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pukuotukas @ 2008 08 14, 13:23)
mes parsivezeme lopsely, wub.gif nesinorejo sodinti tokios mazutes, o ir iki namu puse km tik ax.gif
o seip visur vaziuojam su kedute ji spec kudikiam nuo gimimo. kadangi nuo mazens esam keliauninkai tai ir namie labai jau mazoji megsta joje pasisupti ir uzsnusti, profilaktikai lankiausi pas ortopeda su ta pacia kedute ir paklausiau jo nuomones sake nieko tokio kad dazani tikrai nekenkia 4u.gif svarbu jos i lovyte neismainyt lotuliukas.gif

Nenoriu pasirodyt visazine,taciau rolleyes.gif http://www.mothercar...2...31&mcb=core
pasiskaityk po nuotrauka,aiskia parasyta,kad nerekomenduoja palikti naujagymi iki 3men.daugiau kaip 2val. at a time.
Atsakyti
Parsivežiau laikydama ant rankų. Visus keturis. cool.gif
Atsakyti
Pirmąją parsivežiau ant rankų-neturėjom tada kėdutės blush2.gif Antrąjį jau su autokėdutė parsigabenom wub.gif
Atsakyti
QUOTE(joviliukste @ 2008 08 13, 22:42)
drinks_cheers.gif
kaip tik ziurejau snd tu lopsiu, kiek supratau jie tvirtinas dirzais, bet vaikelis lopsyje netvirtinamas niekaip ....
ar gerai as ten supratau?  g.gif

na mano lopsi tai vaikas irgi yra prisegamas, o pats lopsys irgi prisisega prie automobilio dirzu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(perfekcioniste @ 2008 08 13, 16:08)
autokedute yra pritaikyta kudikiams vezioti ir nereikia isradineti dviracio mirksiukas.gif

technika irgi tobulina. dabar yra lopsiu-autokeduciu.

o siaip as negaliu atsistebeti, kaip tevai nebijo rizikuoti savo vaiku gyvybe ir veza ant ranku. Idomus faktas, kad kai per apklausa mamu paklause, kur vaikui saugiau 1. pas mama ant ranku 2. autokeduteje, tai 70% atsake, kad pas mama ant ranku. Gaila, labai gaila...
Atsakyti